Şimdi Ara

Kendimi küçük görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kendimi küçük görme durumu var bende sanırım özgüven eksikliği 23 yaşımda olmama rağmen hala kız arkdaşımda olmadı bu durumdan dolayı , ege üniversitesi gibi kız cenneti bi okula gidiyorum ama 5 senemi nal toplayarak geçirdim bu sene son senem ve hala tık yok çevre baskısı da arttı 1.91 boy var geçen nisan spora başladım 115 kg dan 98 kg a kadar düştüm ozaman belki kız arkadaşım olur diyordum yine olmadı bu gidişlede olmayacak anlaşılan ya sınıdtaki kız arkdaşlarım bile şaşırıyor senin kız arkdaşın yok mu hadi canım gibi tepkiler ben bitmişim ya ölmüşüz aga ağlayanımız yok bakın ergen liseliler okuyun bu duruma düşmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 28 Mart 2015; 9:50:19 >

• Yeni nesilin derdi bu arkadaş.Lise yıllarımızı asosyel olarak geçirdiğimiz için böyle oluyor.Üniversiteye gelince insan kendini salamıyor mal mal takılıyor geçmiş günlere yanıyor.Sende bendensin kardeş.
  • "Senin sevgilin yok mu ya" diyen kizi em.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

"Senin sevgilin yok mu ya" diyen kizi em.

peki deneyeceğim.
  • Gözler lensmi?
  • sevgilinin olmadığına bu kadar şaşırdıklarına göre kendini küçük görmene hiç gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha435

sevgilinin olmadığına bu kadar şaşırdıklarına göre kendini küçük görmene hiç gerek yok

Psikolojik bir sorun işte yıllardır atlatamadım mesela bir kıza yaklaşma niyetim oluyor bu beni ne yapsın bana bakmaz ki diyip vaz geçiyorum bunun gibi şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EGE ÜNİVERSİTESİ KIZ CENNETİ NE DEMEK NE KADAR AHLAKSIZCA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Orijinalden alıntı: taha435

sevgilinin olmadığına bu kadar şaşırdıklarına göre kendini küçük görmene hiç gerek yok

Psikolojik bir sorun işte yıllardır atlatamadım mesela bir kıza yaklaşma niyetim oluyor bu beni ne yapsın bana bakmaz ki diyip vaz geçiyorum bunun gibi şeyler

ben daha beterim hocam
  • Özgüven eksikliği hocam bende de fazla fazla var biliyorum.

• Senin taslaginizi kizlar yesin kardeş, yaz gitsin bu günleri çok ararsin, bir daha bu yaşa gelemeyeceksin tadini cikar dostum.:)

• Masturbasyonu birak ve olacaklari izle.

• Sevgilim olamıyor diye yakınan ergenin ibretlik dramı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

EGE ÜNİVERSİTESİ KIZ CENNETİ NE DEMEK NE KADAR AHLAKSIZCA

Yanlış anlaşıldım sanırım yani erkekten çok kızın bulunduğu bir okul o kadar insan içinden kendime birini bulamamam çok garip demek istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 27 Mart 2015; 21:59:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

EGE ÜNİVERSİTESİ KIZ CENNETİ NE DEMEK NE KADAR AHLAKSIZCA

Yanlış anlaşıldım sanırım yani erkekten ok kızın bulunduğu bir okul okadar insan içinden kendime birini bulamam çok garip demek istemiştim.

TAKMA KAFANA REİS SEN PARANI KAZAN KIZLAR GELİR.
  • Gelecegimi gordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Gelecegimi gordum.

ozaman önlemini şimdiden al güzel kardeşim buraya gelip benim gibi ağlama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Gelecegimi gordum.

ozaman önlemini şimdiden al güzel kardeşim buraya gelip benim gibi ağlama

Nasıl alabiliriz önlemi? Özgüvenimizi yükselterek mi

• Evlat, Çevren yoksa, statün düşükse şansın çok düşük. Geçen yıl üni de çok şans teptim. Gözgözeyim fazlasıyla kızlarla ama takıldığım insanlar, Reklamımı yapacak arkadaşım çok yoktu. Bu yıl sevgilim yine olmadı ama çok flörtleştiğim kız var ve buna neden olan kızlarla tanışmama imkan veren bazı kız dostlarım. Benden tipi çok iyi olan kankam var. Kızlar konsere onun için geldi. Özgüvenli ve fırlama bir karakter sergiledim o anki rahatlığımla hepsi beni sormuş kızların. Gerisi de malum zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.