Şimdi Ara

Kendimi İfşa Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hepinize yalan söyledim, 98'li değilim 95'liyim. İstanbul'da yaşamıyorum Adana'da yaşıyorum, dedemler Doğu'dan göç etmiş. Doğu kökenli olmaktan her zaman utandım arkadaşlar, hangi fikri savunacağımı şaşırıyorum. Bu forumda kendim gibi değil de normal bi Türk olarak davranmaya çalıştım. Kendimi kandırdım.

Tarz yaptım, ön yargıları yıkmaya çalıştım medeni gözükmek istedim. Daha çok dalga geçtiler. Asosyal oldum dışarı çıkmıyorum, tayfayla takılmıyorum. Sizlere içimi dökmek istedim arkadaşlar. Bundan sonra forumda takılmayı da düşünmüyorum bu muhtemelen son konum. Size sadece şunu söylemek istiyorum, ırkçılık çok yanlış bi şey. Tanımadan insanları yargılamak çok yanlış bi şey. Allah'a emanet olun.

Kendimi İfşa Ediyorum

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
     Kendimi İfşa Ediyorum
  • Katıl ordek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Evet arkadaşlar hepinize yalan söyledim, 98'li değilim 95'liyim. İstanbul'da yaşamıyorum Adana'da yaşıyorum, dedemler Doğu'dan göç etmiş. Doğu kökenli olmaktan her zaman utandım arkadaşlar, hangi fikri savunacağımı şaşırıyorum. Bu forumda kendim gibi değil de normal bi Türk olarak davranmaya çalıştım. Kendimi kandırdım.

Tarz yaptım, ön yargıları yıkmaya çalıştım medeni gözükmek istedim. Daha çok dalga geçtiler. Asosyal oldum dışarı çıkmıyorum, tayfayla takılmıyorum. Sizlere içimi dökmek istedim arkadaşlar. Bundan sonra forumda takılmayı da düşünmüyorum bu muhtemelen son konum. Size sadece şunu söylemek istiyorum, ırkçılık çok yanlış bi şey. Tanımadan insanları yargılamak çok yanlış bi şey. Allah'a emanet olun.

Kendimi İfşa Ediyorum

Kendimi İfşa Ediyorum

• tarza bak :D ahahahhaha +14 yaş grubu tarzı. anca omeglede +12 yaş kızları ayarlarsın :D
  • Kendini nimetten sayanlarda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

tarza bak :D ahahahhaha +14 yaş grubu tarzı. anca omeglede +12 yaş kızları ayarlarsın :D

+14 sonsuza kadarki tüm sayıları kapsıyor. Laf sokucaksan da saçmalamadan sok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 7 Kasım 2014; 18:21:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turbolinea'yı ifşa ediyorum
    9 yıl önce açıldı
    İtiraf ediyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğulu olmaktan utanmış Doğu gibi yermi var gurur duyacağına utanıyorsun sen önce kendinden utan kendini inkar edersen yok olursun. Bir Doğulu olarak Kürt olarak senden utanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

tarza bak :D ahahahhaha +14 yaş grubu tarzı. anca omeglede +12 yaş kızları ayarlarsın :D

+14 sonsuza kadar ki tüm sayıları kapsıyor. Laf sokucaksan da saçmalamadan sok

blok
  • Ciddi isen üzüldüm kardeşim. Forumu bırakmasaydın ayıplarıyla kalsalardı.

• 50 metre uzaktan boktan bir gozlukle çekilen fotoğraftan ne çıkar ki ifşa diyor bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 7 Kasım 2014; 15:16:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • T-shirt te bile 98 yazıyor.
  • Tam bir kekosun.yani tarzin da oyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet arkadaşlar hepinize yalan söyledim, 98'li değilim 95'liyim. İstanbul'da yaşamıyorum Adana'da yaşıyorum, dedemler Doğu'dan göç etmiş. Doğu kökenli olmaktan her zaman utandım arkadaşlar, hangi fikri savunacağımı şaşırıyorum. Bu forumda kendim gibi değil de normal bi Türk olarak davranmaya çalıştım. Kendimi kandırdım.

Kendimi İfşa Ediyorum

• LCW detected
    Yıl olmuş 2014 hala ifşa fotosunu facebooktan atıyorlar

• Normal vatanını seven bir kürt isen sorun yok.ama yok ben bölücüyüm diyorsan kaybol burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

T-shirt te bile 98 yazıyor.

Kendimi İfşa Ediyorum

• Her şeyi dalgaya vuran adamlar var bu forumda.

Sıkıyorsa kendi fotoğrafınızı atın bizde dalga geçelim bakalım nasıl bir hismiş.

Evden dışarı adımını atamayan adamlar gelip burda millete laf atıyor akıl veriyor.

Sana gelince bende doğuluyum ama bunla gurur duyuyorum.Kimsede beni doğuluyum diye yadırgamadı yadırgayamazlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 7 Kasım 2014; 16:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Her şeyi dalgaya vuran adamlar var bu forumda.

Sıkıyorsa kendi fotoğrafınızı atın bizde dalga geçelim bakalım nasıl bir hismiş.

Evden dışarı adımını atamayan adamlar gelip burda millete laf atıyor akıl veriyor.

Sana gelince bende doğuluyum ama bunla gurur duyuyorum.Kimsede beni doğuluyum diye yadırgamadı yadırgayamazlarda.

Kendimi çok kez ifşa ettim en saçma fotoğraflarımı buraya attım herkesle beraber ben de gülüp eğlendim, evden dışarı adımını atamayan drmiş sanki çok tanıyor ya. Allahın doğulusu seni

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    O lafları sana değil sana laf atanlara söylemiştim.

Ancak bin katını hak ediyormuşsun.Ne Türkçeden anlıyorsun nede insanıyetten.

Sokaklarda gezen kekolardan birini savunuyormuşum.

Neyse her insan hata yapar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.