Şimdi Ara

Kendimi hiç sevmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17 genelde son 2 yıl hariç hiçbir problemi derdi tasası olmayan bir insandım çok eğlenirdim derslere falanda önem verirdim ama son 2 senedir hayattan koptum her ne olduysa psikolojim bozuldu kendimi sevmiyordum herşeyi kafaya takıyordum bir baktım saçlarım beyazlamaya başladı şuan 200 tel beyaz yakından biraz belli oluyor bu durumu daha çok kafaya takar oldum millete baktım herkes hergün saç yapıp geliyor okula ben yataktan çıktığım gibi geliyorum düzgün uyumuyorum düzgün yemek yemiyorum herkese kötü davranıyorum herkesi kıskanmaya başladım normalde 2 sene öncesine kadar hiç kimseyi kıskanmadım kendimi severdim ama artık sevmiyorum kendimi herkes yaşlandın diyor beni falan dışlıyorlar biraz eve kapandım asosyal oldum günde 12 saat pc oynuyorum psikolğa gittim depresyon dedi ilaç verdi 6 ay kullandım hafif geçti hastalığım sonra bıraktım ilaçları hiçbirşey istemiyorum artık kız arkadaşım falan hiç olmadı çocukken olmuştu onu saymıyorum herhangi birşey yapmayada hevesim yok hiçbirşeyden zevk alamıyorum ve intihara karar vermiştim o gün okula gitmedim evdeydim kendimi asmayı düşünüyordum boşa yaşıyorum diye ama bu süre zarfı içinde yalnızlıktan çok mastürbasyon yapar oldum hergün bir kaç defa yapardım düzeleceğim yere dahada kötü oldum içimdekileri kimseye söyleyemedim çok konuşan bir insan değilim kendimi asmadım vazgeçtim çünkü ip bulamadım küçük bir ip vardı kaldırmadı beni biraz büyük ip bulsaydım belkide şuan burda değildim dalga geçmeyin sizinde başınıza gelebilir şuan ben bundan nasıl kurtulacağımı düşünüyorum bide unutmamışken söyleyim hergün cenabetim öyle geziyorum hiçbirşey umrumda değil zaten

• Namaza başla, dua et Allah yardım edecektir.
  • Allahın ipine sımsıkı sarıl ve bırakma o yüce Allahımız öyle Yücedirki Bütün sorunları Eğrileri düzeltendir. sakın intihar felan düşünmöe o Allahın işine karışmaktır ve Allah korusun diğer yani asıl dünyanı kaybedersin.
  • Bilgisayarı parçala. Garanti çözüm. Az kaldı ben de uygulayacam aynı çözümü. Hayatımı mahfettim sanırım bilgisayar yüzünden ve bunun yeni yeni farkına varıyorum. Bilgisayarın başında saatlerce vakit geçiriyorum ve bana faydası dokunan hiç bişey yapmıyorum. Okulu çok dikkate alan bi insan olmadım hiç bi zaman ama son zamanlarda iyice boşladığımı farkettim ve hepsi bilgisayar ve internet yüzünden. Şuan bile bu forumda olma sebebim yok. Saçma sapan bi şekilde vakit öldürüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 8 Kasım 2014; 3:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.