Şimdi Ara

Kendimi Geliştirmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi bayramlar , 14 yaşındayım 1.80 boyunda ve 62 kiloyum yapılı biriyim cılız değilim 5 aydır basketbol oynuyorum ilk 3 ay fundamental çalıştım 2 aydır bilinçli olarak oynuyorum uzun forvetim basketbolu ziyadesiyle seviyorum orta mesafe şutları ve gözyaşı nda adımı koyabilirim sanırım,7 numara bi topu iki elimle de rahatlıkla kavrayabiliyorum yaşadığım yerde kendi kendimi geliştirebileceğim tesisler mevcut fakat ben profesyonel olmak istiyorum bana verebileceğiniz tavsiyelere ve önerilere açığım,açım şimdiden teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.80 boy 62 kilo ile nasıl yapılı oluyosun anlamadım, ben 1.80 73 kiloyum zayıf hissettiğim oluyor, acilen kilo alman lazım. Fundamental çalışmaya devam et sakın bırakma ayaklarını hızlandır topla beraber olabildiğince hızlı olmaya çalış, bir arkadaşını al yanına içeri girerken omuz koy öyle atış yapmaya çalış, bol bol serbest at, yapabiliyorum deme her zaman daha iyisi vardır.

Profesyonelliği bilmiyorum ama seri A'da falan oynayacağım diyosan benim gözlemlerime göre hız ve fundamental şart (boyunun yeteri kadar uzayacağını varsayıyorum) bunlara her şeyden daha fazla önem vermelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 21 Temmuz 2015; 22:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.