Şimdi Ara

Kendimi cok yetersiz buluyorum[11.SINIF]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    orta halli Anadolu lisesinde okuyorum . Öncelikle cogu kardeşimiz benimle aynı durumda ondan eminim. Suan okul derslerinden cok ygsye ağırlık vermeye calisiyorum . Fakat çalışsamda kendimi eksik hissediyorum. Mesela bir konu hakkinda 3-4 soru cozemeyince özellikle fizikte moralim bozuluyor . Okulda kimse benim kadar takmiyor ygsyi.
    Hedefim gercekten yüksek Sabancı bilgisayar muhendisligi istiyorum asla imkansız olarak görmedim çalışanların benden fazla yanları yok asla.
    Mezun ve 12. sınıflar acaba bu konu hakkında ne diyor ?
    Görüşleriniz icin simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

selam arkadaslar
    orta halli Anadolu lisesinde okuyorum . Öncelikle cogu kardeşimiz benimle aynı durumda ondan eminim. Suan okul derslerinden cok ygsye ağırlık vermeye calisiyorum . Fakat çalışsamda kendimi eksik hissediyorum. Mesela bir konu hakkinda 3-4 soru cozemeyince özellikle fizikte moralim bozuluyor . Okulda kimse benim kadar takmiyor ygsyi.
    Hedefim gercekten yüksek Sabancı bilgisayar muhendisligi istiyorum asla imkansız olarak görmedim çalışanların benden fazla yanları yok asla.
    Mezun ve 12. sınıflar acaba bu konu hakkında ne diyor ?
    Görüşleriniz icin simdiden teşekkürler

Canını yediğim kardeşim.Sömestr da çalışmalısın bana göre bir tekrar bir soru bankası ile işi çözersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.