Şimdi Ara

Kendime Türk kizlariyla evlenmeyecegime dair söz verdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu csb degil arkadaslar, ciddiyim. uzunca dusundum turk kizlarinin %95'inin: insanlari tiplerine gore yadirgayan, kendilerini mukemmel sanan, kibirli, her konuda ustun oldugunu dusunen vs.. gibi kisiliklerden olduguna karar verdim. bunlardan dolayi hepsinden nefret ediyorum. iste bi gun geldi ve kendime bunlarla evlenmeyecegime dair soz verdim. ama siz bana bakmayin kendi milletinizin kiziyla size gore uygun olan, o kisinin dogru kisi oldugunu karar verdiginizde ve evlilige hazir hissederseniz gidin ve evlenin. ben nedendir bilmiyorum ama bir turk kizi ile evlenecegim zaman feci sekilde pisman olacagim gibime geliyor ve sanirim fazla takintili biriyim.. ben boyleyim diye herkes boyle olacak diye bir sey yok ama benimde durumum bu iste. Allah sonumu hayirli ve mutlu sekilde bir evlilik nasip etsin, yeni evlilere mutluluklar bekarlarada hayirli evlilikler dilerim...

• (Evlendi)
  • Özet : Kızlar bakmıyor o da atar yapmış.
  • Tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar seni ne yapsın la Sanki bana çok yakışıklı bir şey de türk kızları bunu beğenmemiş. Herkes tipine göre yargılar kardeş.
  • %95 çok fazla
  • Ben mi yanlis anladim seni niuesurekli turk dusmani konular aciyorsun ve amerikan hayranisin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Özet : Kızlar bakmıyor o da atar yapmış.

ulan bende hic turk kizlarina bakacak goz var mi ? gozlerime yazik... ha yok seninde turk kiz arkadasin varsa boyle ayri bi atar yapman normal tabi.

atkosturanadam ,

niye turk dusmani olayim ? burda dusuncelerimi yaziyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor-x4. -- 21 Eylül 2014; 17:58:57 >
  • Gavurla mı evleneceksin? Ben yurtdışında büyümüş bir türk kızıyla evlenmek isterim. Onlar buradakilere benzemez herhalde
  • Adam haklı beyler dağılın

Siz bir evlenmeyi göze alın ozaman görürüm sizi. Önce kızı ikna edicem diye atmadığınız takla kalmaz. rahat 3 yılınızı alır. Sonra git aileyle tanış " oğlunuz ne iş yapar,nerde çalışır, nekadar maaş alır" soruları değerlendirilir. Baba beğenmezse yol verir. Sizde harcadığınız vakitle nakitle oturur, ağlarsınız. Sonra aşk acıları filan derken kız çoktan biriyle işi pişirmeye başlamışdır. Boşuna eksilemeyin hayatın gerçekleri burda. Yabancılarda böyşe birşey var mı ? Çoğunlukla yok nerden mi biliyorum. Antalyada alanyadaki turistik yerlerde güzelim ingilizlerini ruslarını kaldıran kekolardan. Onlar paraya değer veriyor mu ? Hayır bana saygı duysun sevsin sahip çıksın yeterli ama ülkemizdekiler maaşAllah. Dizi hayatından bir memleket ancak bu kadar etkilenir. Ne bekliyorlarsa artık.

• Asosyal bir kız bile bulamayan bir adamın züğürt tesellisi...
  • Kürtle daha kotu olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macar kızı bulursam diğer milletlerden hiç düşünmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

Adam haklı beyler dağılın

Siz bir evlenmeyi göze alın ozaman görürüm sizi. Önce kızı ikna edicem diye atmadığınız takla kalmaz. rahat 3 yılınızı alır. Sonra git aileyle tanış " oğlunuz ne iş yapar,nerde çalışır, nekadar maaş alır" soruları değerlendirilir. Baba beğenmezse yol verir. Sizde harcadığınız vakitle nakitle oturur, ağlarsınız. Sonra aşk acıları filan derken kız çoktan biriyle işi pişirmeye başlamışdır. Boşuna eksilemeyin hayatın gerçekleri burda. Yabancılarda böyşe birşey var mı ? Çoğunlukla yok nerden mi biliyorum. Antalyada alanyadaki turistik yerlerde güzelim ingilizlerini ruslarını kaldıran kekolardan. Onlar paraya değer veriyor mu ? Hayır bana saygı duysun sevsin sahip çıksın yeterli ama ülkemizdekiler maaşAllah. Dizi hayatından bir memleket ancak bu kadar etkilenir. Ne bekliyorlarsa artık.

valla hocam tam benim dusuncelerimi anlatmissin. ben senin kadar iyi yazamazdim ama sen cidden cok iyi yazmissin, dogrular diye buna derim.

• skyfor-x4. kullanıcısına yanıt
    Hangi ulkeden olsun knk

• Türk kızı bi başkadır . zor elde edersin ulaşılması zordur çoğu için . güzeli güzellik ötesidir yabancı kızlarla hafta sonu takılır işime bakarım . evlenmek için kafayı yemek gerek :D tarla gibi kimin gezindiği belli değil ... sular geçerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

Türk kızı bi başkadır . zor elde edersin ulaşılması zordur çoğu için . güzeli güzellik ötesidir yabancı kızlarla hafta sonu takılır işime bakarım . evlenmek için kafayı yemek gerek :D tarla gibi kimin gezindiği belli değil ... sular geçerim :D

Şu zihniyete bayılıyorum ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Türk kizi daha bize kaldi

• Kendi irkindan olani tavlayamiyon gavuru nasil tavlican :d

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

Adam haklı beyler dağılın

bir yerde haklısın diğer taraftan haksız. Sen kızını büyüt elbebek gülbebek sonra ipsiz sapsız bir herif gelsin alsın. Sen kendini baba yerine koy bakalım verirmisin kızını öyle birine, yabancıların kültürüyle bizim ki aynı değil. Adam karısını başka biriyle bulsa gidiyor boşanma davası açıyor böyle duygusuz ruhsuz insanlar. Bizde adamı bir güzel döversin kadına da bir tokat yapıstırırsın olur biter. Kadına el kalkmaz demeyin öyle bir kaşarlık yapmışsa o tokatı hakeder ama fazlası değil. Ben trabzonluyum bizim orda kız kaçırma olayları çok vardır, çok seviyorsan git kaçır yani ne diyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.