Şimdi Ara

KENDİME GÜVENİM YOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • senin okadar tersinimki kendime gereğinden fazla güveniyorum
    ve bir ortamda bulunduğumda hiç ama hiç susmam
    kızları kendine çekme yöntemi bu ama bazen kötü halleride oluyo
    dozunu ayarlamazsan
    şu gelsinde eğlenelim olayına dönüyo
    dozunu ayarladınmı
    ne olur gel sana ihtiyacım var oluyo =)

Tavsiye olarak yüzsüz olmaya çalış bam güm konuş
    ve konuşkan kişilerle arkadaş olamaya bak
  • Dostum sana önereceğim birkaç şey var. Herşeyden önce, her çarşamba ve perşembe günü uykusuz ve penguen dergilerini al. Dergileri su gibi iç. Biraz espiri yeteneğin gelişsin ve ilk 2 sayfa da gündemle alakalı espiriler vardır onları mutlaka güzelce oku. Hem gündemi takip edersin hemde hayatı ti ye alıp bununla ilgili espiriler patlatabilirsin. Bunların haricinde, sen nasıl zır cahil ve bomboş bir insansın ki karşımıza çıkıp bunları deme gafletinde bulunuyorsun ? Ne demek bahsedeceğim hiç bişey yok ? Mal mısın ? Sanmıyorum.. Mal olamazsın. O halde tembel herifin tekisin! Günde 1 saatini ayırıp bir kitap okumazsın, bir ingilizce çalışmaz, bir enstrüman çalmazsın. Ulan yazıklar olsun sana. Yaş 22 ve tüm bilgi birikimi 31 kelime dağarcığı ve utangaçlık! Hemen gidip bir saz ya da gitar kursuna yazıl. Evine bir muhabbet kuşu, bir akvaryum, bir hamster ya da bir kedi al. İnsanlara bahsedecek şeylerin olsun. Akvaryumdaki lepisteslerin nasıl doğurduğundan ya da muhabbet kuşuna nasıl "naber lan gudik?" lafını öğrettiğinden bahset. Sohbetin ortasında çaldığın enstrümandan söz et ve olaylar gelişsin. Sana birkaç kitap tavsiyem olacak. Onları al ve oku. Almazsan insan değilsin.

Emre YILMAZ - Şeytan'ın Fısıldadıkları

Bernard SHAW - Gülen Düşünceler

Bir Zen Tapınağında Onsekiz Ay

Bu öğütlerimi unutma.

• aynı sorun bendede var

sanırım bi kızla ilişkiye girmeden bu iş düzelmicek de oda bana ters evlenmeden
  • devam beyler eee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uliking

quote:

Orijinalden alıntı: 4BlueWolf

Konuşmanın okumakla alakası yoktur gidin bir berbere hiç bilmeden konuşurlar atalım yalanı müşteri çekelim inanın herkes emperyalizmden şundan bundan bilgisi olsun yinede pek konuşmuyor vur makaraya vur makaraya ne olacak, kardeşim senin sorununda pratik ve telkinle düzelecek bir şey gibi duruyor benimki bayya farklı düzelmişti ama sürekli korkunun üzerine git telkin olarakta mesala izle Fight Club ı izle bir maddeyi tamamlarsın kaybedecek neyim var mesala

Vardır. Bazı insanlar boş konuşur cahilce konu hakkında bilgisi olmadan, bazılarının ise her dediğinin arkasında belli bir bilgi birikimi vardır.

Dediğin doğru ama ben arkadaş yönünden diyorum bu arkadaşın sıkıntısı o yönde değil rahat değilki aklına gelsinde konuşsun kafasındaki program ram in çoğunu harcıyor zaten benim demek istediğim bu evreden önce bilgi birikiminin insanlarla konuşmada etkisi yoktur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uliking

quote:

Konuşmanın okumakla alakası yoktur gidin bir berbere hiç bilmeden konuşurlar atalım yalanı müşteri çekelim inanın herkes emperyalizmden şundan bundan bilgisi olsun yinede pek konuşmuyor vur makaraya vur makaraya ne olacak, kardeşim senin sorununda pratik ve telkinle düzelecek bir şey gibi duruyor benimki bayya farklı düzelmişti ama sürekli korkunun üzerine git telkin olarakta mesala izle Fight Club ı izle bir maddeyi tamamlarsın kaybedecek neyim var mesala

Vardır. Bazı insanlar boş konuşur cahilce konu hakkında bilgisi olmadan, bazılarının ise her dediğinin arkasında belli bir bilgi birikimi vardır.

Dediğin doğru ama ben arkadaş yönünden diyorum bu arkadaşın sıkıntısı o yönde değil rahat değilki aklına gelsinde konuşsun kafasındaki program ram in çoğunu harcıyor zaten benim demek istediğim bu evreden önce bilgi birikiminin insanlarla konuşmada etkisi yoktur.

aynen bu ram örneği bana uyuyor 8 mb sd ram :d misali millet 1 gb :D

• Tek söyleyeceğim bir çözüm yolu bulmazsan bu iş 30-35 yaşına kadar gider.Sen birşeyler yapmazsan kimse sana yardım etmez.Ben 24 yaşındayım senin gibiydim geçen sene işe girdim benden başka erkek çalışan yoktu 6 kız ve ben 7 kişi çalışıyorduk.İlk bir iki ay çok zorlandım sonra ben onlara onlar bana alıştı çekingenliğim geçti işten ayrılınca eskisi gibi olmasada biraz bozuldum eve kapandım.
  • herkesin ciplak oldugunu dusun..........
  • yaw takma bunları 10 yıl sonra annen hamamdan bi kız bulur evlenirsin ilk bir yıl güzel sonralar monoton bi hayat sonra öl işte hayat bu takma bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

yaw takma bunları 10 yıl sonra annen hamamdan bi kız bulur evlenirsin ilk bir yıl güzel sonralar monoton bi hayat sonra öl işte hayat bu takma bunları

hamammı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

yaw takma bunları 10 yıl sonra annen hamamdan bi kız bulur evlenirsin ilk bir yıl güzel sonralar monoton bi hayat sonra öl işte hayat bu takma bunları

hamammı

ne yapsın genelev den mi istiyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.