senin okadar tersinimki kendime gereğinden fazla güveniyorum ve bir ortamda bulunduğumda hiç ama hiç susmam kızları kendine çekme yöntemi bu ama bazen kötü halleride oluyo dozunu ayarlamazsan şu gelsinde eğlenelim olayına dönüyo dozunu ayarladınmı ne olur gel sana ihtiyacım var oluyo =)
Tavsiye olarak yüzsüz olmaya çalış bam güm konuş ve konuşkan kişilerle arkadaş olamaya bak
Dostum sana önereceğim birkaç şey var. Herşeyden önce, her çarşamba ve perşembe günü uykusuz ve penguen dergilerini al. Dergileri su gibi iç. Biraz espiri yeteneğin gelişsin ve ilk 2 sayfa da gündemle alakalı espiriler vardır onları mutlaka güzelce oku. Hem gündemi takip edersin hemde hayatı ti ye alıp bununla ilgili espiriler patlatabilirsin. Bunların haricinde, sen nasıl zır cahil ve bomboş bir insansın ki karşımıza çıkıp bunları deme gafletinde bulunuyorsun ? Ne demek bahsedeceğim hiç bişey yok ? Mal mısın ? Sanmıyorum.. Mal olamazsın. O halde tembel herifin tekisin! Günde 1 saatini ayırıp bir kitap okumazsın, bir ingilizce çalışmaz, bir enstrüman çalmazsın. Ulan yazıklar olsun sana. Yaş 22 ve tüm bilgi birikimi 31 kelime dağarcığı ve utangaçlık! Hemen gidip bir saz ya da gitar kursuna yazıl. Evine bir muhabbet kuşu, bir akvaryum, bir hamster ya da bir kedi al. İnsanlara bahsedecek şeylerin olsun. Akvaryumdaki lepisteslerin nasıl doğurduğundan ya da muhabbet kuşuna nasıl "naber lan gudik?" lafını öğrettiğinden bahset. Sohbetin ortasında çaldığın enstrümandan söz et ve olaylar gelişsin. Sana birkaç kitap tavsiyem olacak. Onları al ve oku. Almazsan insan değilsin.
Emre YILMAZ - Şeytan'ın Fısıldadıkları
Bernard SHAW - Gülen Düşünceler
Bir Zen Tapınağında Onsekiz Ay
Bu öğütlerimi unutma.
aynı sorun bendede var
sanırım bi kızla ilişkiye girmeden bu iş düzelmicek de oda bana ters evlenmeden
devam beyler eee..
quote:
Orijinalden alıntı: uliking
quote:
Orijinalden alıntı: 4BlueWolf
Konuşmanın okumakla alakası yoktur gidin bir berbere hiç bilmeden konuşurlar atalım yalanı müşteri çekelim inanın herkes emperyalizmden şundan bundan bilgisi olsun yinede pek konuşmuyor vur makaraya vur makaraya ne olacak, kardeşim senin sorununda pratik ve telkinle düzelecek bir şey gibi duruyor benimki bayya farklı düzelmişti ama sürekli korkunun üzerine git telkin olarakta mesala izle Fight Club ı izle bir maddeyi tamamlarsın kaybedecek neyim var mesala
Vardır. Bazı insanlar boş konuşur cahilce konu hakkında bilgisi olmadan, bazılarının ise her dediğinin arkasında belli bir bilgi birikimi vardır.
Dediğin doğru ama ben arkadaş yönünden diyorum bu arkadaşın sıkıntısı o yönde değil rahat değilki aklına gelsinde konuşsun kafasındaki program ram in çoğunu harcıyor zaten benim demek istediğim bu evreden önce bilgi birikiminin insanlarla konuşmada etkisi yoktur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uliking
quote:
Konuşmanın okumakla alakası yoktur gidin bir berbere hiç bilmeden konuşurlar atalım yalanı müşteri çekelim inanın herkes emperyalizmden şundan bundan bilgisi olsun yinede pek konuşmuyor vur makaraya vur makaraya ne olacak, kardeşim senin sorununda pratik ve telkinle düzelecek bir şey gibi duruyor benimki bayya farklı düzelmişti ama sürekli korkunun üzerine git telkin olarakta mesala izle Fight Club ı izle bir maddeyi tamamlarsın kaybedecek neyim var mesala
Vardır. Bazı insanlar boş konuşur cahilce konu hakkında bilgisi olmadan, bazılarının ise her dediğinin arkasında belli bir bilgi birikimi vardır.
Dediğin doğru ama ben arkadaş yönünden diyorum bu arkadaşın sıkıntısı o yönde değil rahat değilki aklına gelsinde konuşsun kafasındaki program ram in çoğunu harcıyor zaten benim demek istediğim bu evreden önce bilgi birikiminin insanlarla konuşmada etkisi yoktur.
aynen bu ram örneği bana uyuyor 8 mb sd ram :d misali millet 1 gb :D
Tek söyleyeceğim bir çözüm yolu bulmazsan bu iş 30-35 yaşına kadar gider.Sen birşeyler yapmazsan kimse sana yardım etmez.Ben 24 yaşındayım senin gibiydim geçen sene işe girdim benden başka erkek çalışan yoktu 6 kız ve ben 7 kişi çalışıyorduk.İlk bir iki ay çok zorlandım sonra ben onlara onlar bana alıştı çekingenliğim geçti işten ayrılınca eskisi gibi olmasada biraz bozuldum eve kapandım.
herkesin ciplak oldugunu dusun..........
yaw takma bunları 10 yıl sonra annen hamamdan bi kız bulur evlenirsin ilk bir yıl güzel sonralar monoton bi hayat sonra öl işte hayat bu takma bunları
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
yaw takma bunları 10 yıl sonra annen hamamdan bi kız bulur evlenirsin ilk bir yıl güzel sonralar monoton bi hayat sonra öl işte hayat bu takma bunları
hamammı
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
hamammı
ne yapsın genelev den mi istiyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme