Şimdi Ara

KENDİME GÜVENİM YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar insanlarla konuşacak konu bulamıyorum mesala ne biliyim biraz konuştuktan sonra başka bişi bulamıyorum
    ve biraz çekingenim off ulan ya millet ne yapıyorda sebil gibi durmadan konuşuyor..
    hele bazı tipler var kızları kendine mıknatıs gibi çeker of ulan
    kendime bakıyorum üstüne insanlari itici geliyomuşum gibi geliyo
    çözüm ne olabilir acaba .. kendime güvenim yok kızlara karşı bi çekingenlik var

• Cekingenlik konusunda sosyal aktivitelere olabildigince fazla katıl onların icinde yer al.
    Her zaman muhabbeti sen acmak zorunda degilsin bırak baska biri acsın seninde fikrin varsa soylersin, belki de muhabbeti sen devam ettirirsin belli mi olur

Atlatılır birsey kendine guven cok rahat kazanılabilir de cok cabuk kayıp edilebilir de merak etme seninle aynı sorunu yasayan cok kisi var iyi bir dinleyici ol yeter.
  • Yaş kaç dostum
  • sen de kızların arasına dal.

Böyle kendine güvenmeyip kimse konuşmazsan anlatacak da birşey olmaz paylaşacak da.

çık gez dolaş etrafı çevreyi keşfet kısacası
  • Bol bol espri yap ortamlarda.

Millet gülerse özgüvenin fırlar; gülmezlerse intihar edersin.

Oyun başlasın.
  • 22 olduk . ..
  • kültürlü ol, gündemi takip et, bol kitap oku, kendini geliştir, gör bak o zman ne konular açarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime Ait bir odam yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birazcık gözlem yeteneği, birazcık gündemi takip etme, birazcık insanları etkileyen bilim, edebiyat gibi kavramlar hakkında bilgi, birazcık hayat tecrüben ile ilgili bilgiler.Konuşacak şey çok...Sabahlara kadar konuşuyorsun artık saat sabah 6 oluyor deli gibi gözlerden uyku akıyor yatalım diyorsun mecburen...Konuşacak şey bulmak için bilgi gerek....Boş bir hayat geçirmenin kişiye katkısı yok.Boş hayat derken, msn, face, erkek muhabbetleri, kahvede batak vs vs. bu döngüyü bozup yeni bir yaşam döngüsü kurmalısın arkadaşım.

Daha baside indirgeyim : Sen bir insansın değilmi ?. Dünya ile etkileşim içinde olman gerekiyor, sorgulaman ve sonuçlar çıkarman gerekiyor çoğu konularda.Çevre ile etkileşimini kestiğin an bilgi yoksunu oluyorsun açık ve net*...Herşey değişim sürecinin içine dahil.Bu değişimlerden haberdar olman yararınadır.Bu da çevren ile olan etkileşimin ne kadar sağlıklı işlediği ile alakalıdır*

Güven mevzusu ise bilgiye dayanır.Bir insan illaki ve illaki güvenini bir noktaya dayandırarak hareket eder, bilgili bir insan bilgisine güvenir, tipli insan tipine güvenir, her ikisine de sahip olan insan güvenini 2 kat artırabilir, tipsiz ama bilgili insan bu açığı daha fazla bilgi ile kapatmaya çalışabilir.Güvenmek demek bilgiden emin olmak demek, bilincinin tatmin olması demek, kendini huzura ve rahata erdirmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 11 Ekim 2009; 22:18:14 >

• Bence bi aktiviteye katıl mesela gitar çok iyi bi sosyalleşme aracı. Bende bilmiyorum çalmayı o ayrı Konuşucak bişeyim yok diye düşünme, millet saçmalıyosa sende saçmala. Hiç kasma kendini, diğer insanlardan senden hiçbi şekilde üstün olmadığını düşün. Dış görünümüne daha çok dikkat et, aynaya daha çok bak, pozitif ol
  • evet düzenli gazete okuyarak baslayabiliyorsin ,donanimhabere giriceksen bir pencerede de haberturk.com u ac mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216
    off ulan ya millet ne yapıyorda sebil gibi durmadan konuşuyor..

Bu tarzda bir arkadaşım var (hiç sevmem) çok konuşur tüm kızları çeker ama malın biridir ki erkeklerden kimse sevmez kızlarla ilişkileri 1 haftayı geçmez
    diğer tarzda arkadaşlarım var (severim kendilerini) az konuşurlar tüm kızlarla işleri olmaz herkez sever
    yani önemli olan çok konuşmak değilsusmakta bir konuşmadır
  • Hepsi dalavere arkadaş. Gidiceksin bir.. Neyse ulan, Fati nerde..
  • devam edin arrkadaşlar ben dinliyorum sizleri .. motive ediyorsunuz beni sağ olun . bu yaşa kadar 1 kızla bile çıkamadım .bu utangaçlığım yüzünden ama artık yeter ya pes . sokak ta görüyorum bütün kızların kolun sevgilisi geziyor lar artık dayanamıyorum kendime lanet etmeye başladım fena bi durum
  • Utangançlık "şöyle dersem böyle olur" korkusuyla ortaya çıkar. Sen de "sokarım böyleye" deyip, aklından geçen her şeyi söyle kıza.
    Tabii, aklından edepsizce, hayvani fanteziler geçiyorsa, söylemesen de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

Utangançlık "şöyle dersem böyle olur" korkusuyla ortaya çıkar. Sen de "sokarım böyleye" deyip, aklından geçen her şeyi söyle kıza.

Arkadaşımız pek iyi açıklayamamış ama daha derinden izah edeyim ben ; Düşünmeden, beyninde kelimeleri kırpmadan fütursuzca konuşma ama bunu yapacağım derken de ağzında sıfır kelime bırakmadan daha genel ve yüzeysel konuş diyor.
  • yass 22 yse halen cekingenlik varsa bir yerde bir sorun aramalısın..

nedir boyun mu kısadır kilo mudur sorun yoksa

sorun da yoktur dostum..

kızlarda insan bizlerden bir farkı yok baslat muhabbeti nbr nasılsın felan die yukardaki arkadasın dediği gibi biraz kültür biraz gundem takibi biraz da kızı gozlemle hangi alanlara ilgisi var diye ona gore konular ac..

tip mi

tipin 24 yastan sonra hiçbir onemi yoktur..

bunun oncesinde kızların ilk baktıgı seylerden biri olan tip

24 den sonra 2.plana duser..

24 den sonra ne mi olur

aşk para guven sıcakkanlı evlenibilecek biri..

ha yasım 24 değil nerden soylüyorsun bunları dersen

cevremdekilerin tecrübelerinden tanıdık ahbaplardan aldıgım hayat tecrübelerindendir derlemem..

biraz cool ol relax ol tek gerekn bu..ozguveninin cok iyi olmasını istiyorsan cokca kitap oku cok yeri gez gor kulturu gorerek edin..eğer ki imkanın varsa..

karısık oldu ama yazdım aklıma geleni işte =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

Utangançlık "şöyle dersem böyle olur" korkusuyla ortaya çıkar. Sen de "sokarım böyleye" deyip, aklından geçen her şeyi söyle kıza
    .

Nası bi yorum ula bu
  • Böyle kal sen ben bakıyorumda sosyal insanlara hep boş konu ya araba ya köpek ya silah konusu ve tabi kız konusu nedir ulan bu general patton adına anasını satam
  • sosyal fobin olup olmadığını danış bir doktora.Eminim çok yararını göreceksin.Bağımsız bir kazancın varsa ve hesap verecek birisi yoksa bana kalsaydı psikolojik destek alırdım.Utandığın ortamların arasına hop gir.Utanmasan daha iyi olur.
  • çok paran varsa ve nefes almadan hızlı hızlı çok konusursan kızlar senı dınlemeye gelır olay budur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.