Şimdi Ara

kendime gelemedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yorumlar için tşk ederim herkeze..şuanda iyiyim bi çorba içtim şuanda midemde sorun yok ama 2 gün falan sigara içmicem o kesin
  • bn 35lik içtm kız arkadşmla :)

bnm kafa güzel deil ama kız arkadaşm şimdi uçuyoo:D.

bidaa içemick içme yasagı kydm onada
  • Allah Islah etsın Arkadasım
  • kardeş ben de bi kere böyle duruma düşmüştüm. yaptığım şey bol su içmek abartma ama su iç. bide adam akıllı birşeyler ye

o mide bulantısını çekeceksin çare yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

kardeş ben de bi kere böyle duruma düşmüştüm. yaptığım şey bol su içmek abartma ama su iç. bide adam akıllı birşeyler ye

o mide bulantısını çekeceksin çare yok.

saolasın limonlu soda içtim çok iyi geldi bide çprba falan şuanda eski halime döndüm sayılır ama gerçektende bu kadar kötü olduğumu hiç hatırlamam
  • İçme işini düzgün yapabilseniz bi beyler ya... senin gibi fazla kaçıran arkadaşlarım yüzünden 2 sene tatilim biraz berbat oldu... biri Alanyada iken diğer KUşadasında iken... içki içen adamla aynı evde kalınmaz tatile gidilmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: koktay

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

Allah yardımcın olsun

Adam içmiş sen Allah yardımcın olsun diyosun

Seviyorum yurdum insanını

super yaa

• O kadarcık şeyle bu hale geldiysen bırak içmeyi sen
  • baş ağrısı kalsın istemiyosan turşu suyu iç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Yardım mı istiyorsun içtiğin içkilerle hava mı atıyorsun anlamadım.

Hava atılacak bişey içtiğini sanmıyorum..

Sedergin isimli ilaçtan yarım bardak suda erit ve iç...Bir çeyrek ekmek ye sadece ve yat..Vücut sıvı kaybettiği için kalktığında deli gibi susamış olacaksın..Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Sedergin isimli ilaçtan yarım bardak suda erit ve iç...Bir çeyrek ekmek ye sadece ve yat..Vücut sıvı kaybettiği için kalktığında deli gibi susamış olacaksın..Kolay gelsin..

Bu Sedergin adlı ilaç ne için?mide bulantısı içinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Bu Sedergin adlı ilaç ne için?mide bulantısı içinmi

Ben alkol aldıktan sonra hep içerim bir adet..Tam olarak ne için olduğunu bilmiyorum

• Hmm..bilmediğin bi ilacı içmek tehlikeli değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

O kadarcık şeyle bu hale geldiysen bırak içmeyi sen

ne zorun vardıda bulduğunu içtin . . .zamanında aklın neredeydi . . .

içmeyi bilmeyipte bu kadar içiyorsan bi daha

artistlik olsun diye içtiysen ve konu açtıysan bi daha

umarım bi daha adam gibi içersin yada hiç içmezsin. . .

• Ha bu arada alkolü bu kadar karıştırmak çok tehlikeli ve yanlış..Neyle başladıysan öyle devam et o kadar çeşide girme..Ben rakı-vodka-bira üçlüsüne abanınca ne hale geldim forumda bi çok kişi biliyor..
  • Bazıları yine saçma sapan yorumlarına devam etmiş. Hala hakaret etmeden kişiye saldırmadan sadece yazılana yorum yapmayı ne zaman öğreneceksiniz anlamıyorum. Çocuk fazlasıyla içmiş, bizim ona daha iyi yardımcı olabilmemiz için de detaylı bir şekilde anlatıyor. Bu size hava gibi geldiyse girmezsin konuya da yorum yazmazsın olur biter. (çocuk dediğim için alınma sakın, tabir öyle gerektidiği için söyledim, belli ki bu tarz bir durumla daha evvel karşılaşmamaışsın o yüzden öyle söyledim).

Sana yardımcı olmaya gelince; öncelikle aşırı alkol aldıktan sonra yapılacak en iyi şey su içmektir. Yani alkolü seyreltip midede kalan alkolün daha fazla kana karışmasını ve beyne gitmesini engellemek. Bunun için istifra edip midende ne var ne yok çıkarabilirsen yardımcı olur. Ayrıca bol bol su içersen sadece midendeki alkolü seyreltmekle kalmayıp, vücudunun kaybettiği suyu da geri kazanmış olacaksın ve aynı zamanda kanındaki alkolü de seyrelterek mide bulantını ve baş dönmemi gidermiş olacaksın. Baş ağrısı varsa ki, bunun 2 büyük nedeni var. aşırı alkolden sonra ertesi günkü baş ağrısı vücudun çok fazla su kaybettiğinin göstergesidir.

Bunun dışında tuzlu bişeyler yemek ve mideyi alkol haricinde başka bir besin ile doldurmak da iyi gelir. keza kana sadece alkol değil başka maddelerin besin ve minerallerin de katılması kandaki alkol oranını azaltacağı gibi metabolizmayı hızlandırıp, alkolü vücudundan atmana yardım edecektir.

Uzun zaman evvel benim de başıma böyle bir şey gelmişti. Seviyesisce içmeyi yadırgayan arkadaşlar elbette haklılar. Herkes kendi limitlerini bilmeli ve ona göre içmelidir. Ben burada konuyu açan ve çok içmiş olan kişiyi savunmuyorum. Ancak bunu anlamanın da bir sınırı var ve o sınırı aşmışsanız ondan sonra içtiğiniz alkol artık bir içecek olmaktan çıkıp sanki bir su gibi tüketilmeye devam ediliyor ve sonuçta da bu tarz problemler ortaya çıkıyor. Bunun için de limitlerinizi bilerek için. Bilmiyorsanız da yalnız içmeyin ve yanınızda bu konuda tecrübesi olan ya da bilinçli biri varsa öğütlerini asla yadırgamayın.

Saygılar...

• AyBuBi çok teşekkür ederim iyi niyetli yorumun için su içtim şuanda iyiyim başımın ağrısıda geçti zaten bi daha bu kadar çok içmeyeceğim...Ayrıca soda ve bol limon çok iyi geldi kesinlikle öneriyorum...arkadaş ayran içmiş pek bi işe yaramamış
  • ben 3 birayı geçince kötü oluyorum..

Bunu bildiğim için bu tarz şeyler yaşamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.