Şimdi Ara

KENDİME GELDİM GELELİ DOSTLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OLAMAM KİMSEYE DÜŞMAN HİÇ ŞÜPHEM YOK KEFENİM SAĞLAM İÇERİM BEN BU AKŞAM.SESLERİ DUYDUM DUYALI DOSTLAR YOLA ÇIKTIM YENİ BAŞTAN ACELEM YOK HEDEFİM SAĞLAM İÇERİM BEN BU AKŞAM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kendine Geldikten Sonra Dostluklar

Kendine geldikten sonra dostlukların önemini yeniden fark edebilirsin. Geçmişte uzaklaştığın veya ihmal ettiğin dostlarınla yeniden bağlantı kurma fırsatın olabilir.

Kendine gelmek, kişisel gelişim ve büyüme yolculuğunun başlangıcını temsil eder. Bu süreçte, seni gerçekten destekleyen ve önemseyen kişilere sahip olmak hayati önem taşır. Dostlar, iyileşme ve ilerleme yolunda sana güç ve cesaret verebilir.

Kendine geldikten sonra, dostluklarına yeni bir bakış açısıyla yaklaşabilirsin. Geçmişte önemsemediğin nitelikleri veya davranışları artık daha fazla takdir edebilirsin. Dostlarını olduğu gibi kabul edebilir ve onların kusurlarına karşı daha hoşgörülü olabilirsin.

Ayrıca, iyileşme yolculuğunda seninle aynı mücadeleleri deneyimleyen yeni dostluklar kurabilirsin. Bu dostluklar, benzer deneyimleri paylaşma ve karşılıklı destek sağlama fırsatı sunar.

Kendine geldikten sonra dostlukların gücünü yeniden keşfedebilirsin. Onlar, yolculuğunda senin yanında olacak ve iyileşme ve büyüme sürecinde sana yardımcı olacak değerli bir destek sistemidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Smoke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 18 Mayıs 2014; 1:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Smoke

•  KENDİME GELDİM GELELİ DOSTLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 18 Mayıs 2014; 1:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

NEREYE GİDER BAŞINI ALIP SORARSIN KİM BİLİR?DURMADAN NASIL SUSARSIN BİLMEDEN BOŞUNA ATIP TUTARSIN SU GİBİ AKIP GEÇER ZAMAN.GEZDİN TOZDUN AMAN AMAN SAZDIN SÖZDÜN AMAN AMAN GİDEREK ÜZDÜN BİZİ ZAMAN.YAZDIN ÇİZDİN AMAN AMAN.İNCECİK İZDİN BİZİ ZAMAN.SIRAYA DİZDİN BİZİ ZAMAN.

• quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

quote:

NEREYE GİDER BAŞINI ALIP SORARSIN KİM BİLİR?DURMADAN NASIL SUSARSIN BİLMEDEN BOŞUNA ATIP TUTARSIN SU GİBİ AKIP GEÇER ZAMAN.GEZDİN TOZDUN AMAN AMAN SAZDIN SÖZDÜN AMAN AMAN GİDEREK ÜZDÜN BİZİ ZAMAN.YAZDIN ÇİZDİN AMAN AMAN.İNCECİK İZDİN BİZİ ZAMAN.SIRAYA DİZDİN BİZİ ZAMAN.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

quote:

Mnyk laf mnyk lafff oooooo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.