Şimdi Ara

Kendime bulut depolama yaptım(hem de upload sınırsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modeme eski hdd mi external diske koyup, bağladım. İşte modem ayarlarından da usb paylaşımını açtım. Oradan ayarlatınca genelde explorer dayken,http://ftp://192.168.1.1 yapınca, direk o hdd ye bağlanıyorsun. Al sana bulut, sınırsız boyut sınırsız upload hızı. Modem 300 mbps ise o kadar alırsın hem de. Hem de upload download sınırsız. Çünkü yerel ağ, yerel ağa ttnet karışamaz

Bunun external diske dosya atmaktan farkı ne diyeceksiniz. Buraya telefonla wifiden erişip de dosya çekebilirim. Başka laptopum vardır, veya birkaç tane laptopum vardır onlara atabilirim kolayca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bılgısayar hddsınde olmaz bu degıl mı  

• Aslında olur. Ama external disk kutusu gerekebilir ama hem usb hem de power girişi olanlar gerekebilir, bilmiyorum denemedim. ÇÜnkü modem büyük hdd lere güç yetiremeyebilir. Prizden güç alması gerekebilir. Ama laptop hddleri oluyor, bir aparatla sadece usb ile hem güç çekip hem de veri transferi yapılabiliyor. 100 mbit sadece upload oluyor, download ise 300 mbit i görüyor kabloyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Kasım 2020; 2:1:32 >
  • Bulut'un manasını araştır bence.

• Masum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Napalım kardeşim 3 mbit uploadla gerçek bulut bizim neyimize. Bu çakma bulut Aslında uzaktayken kendi modemine uzaktan bağlanıp da buraya upload yaparsın ama yine ISP ye bağlı kalıyorsun. Mesela işyerinde çok büyük bi dosya var, drive ın beleş limitini de aşıyor. Bunu evdeki modemine kadar yollayabilirsin. Gerçi bu baya emek ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Kasım 2020; 2:14:5 >
  • Bu bulut değilde sen dosyaları çatıda saklıyorsun gibi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.