Bildirim
kendime bot almayı düşünüyorum ne alıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
vaybe bitek ben bot alıyorum herhalde
_____________________________ -
Aynı parayla Harley Davidson alıp minimum 5 sene giyebilirsin.Malzeme kalitesi gerçekten iyi _____________________________ -
-
Bot Degilde Böyle Birsey Sana Önerebilirim
Senin Sectigin Bot Herkes Giyor.
Komçero Marka. Fiyati 100 TL 15 TL Hediye Cekli
Su kacirmaz 6 Ay Garantili

_____________________________ Savasin Kazanani Barisin Kaybedeni Olmaz -
bence 2500 tl likler daha ıyı _____________________________ -
cat lar cok iyidir.
2004te yurtdnsndan bi bot gelmisti. ozamanlar hafif buyuk kaciyordu ama giyiyordum. yil 2012 hala giyiyorum hic bir sorunu yok sadece modeli cok eski oldugundan dolayi cekiniyorum biraz.
yalniz ben olsam acik kahve almazdim, farkli renk bakardm. artik cogu kisinin altinda var ondan. botlarin cogu o renkte artk.
edit: birak harley davidsonu. millet niye alir giyer anlamiyorum. liseli kizlar gibi ne o oyle. kendime soz verdim cok sevsemde o hd botlari alip giymeyecegim. taki bir hd'm olana kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 9 Kasım 2012; 21:04:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
500 liralık botlardan al onlar daha iyidir. Hatta 1.000 tl'lik al
lütfen suyunu çıkarmayın adam gibi bir soru sorduk forumu ne hale getirdiniz ayrıca sizin uyku saatiniz gelmedi sütünüzü içip yatsanıza
_____________________________ -
camel active nin botu var çok hoşuma gitti numarası olsaydı alacaktım. cardiff m1 modeliydi yanlış hatırlamıyorsam bir bak _____________________________ -
Ben cat in siyah olanını alıcaktım sonra harley ile yan yana görünce hıııı yapıp harley aldım ama ben siyah renk düşünüyordum.
Bu renktese illa cat ideal bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler