Şimdi Ara

Kendime ait bir hamburgerci dükkanı açmak istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz hamburgerde lezzeti en önemli kılan şeylerden biri sandviçidir. Etini kendim hazırlayacağım ama güzel bir sandviç bulmalıyım bu kaliteli hamburger sandviçlerini nereden bulurum, kendim mi yapmam gerekir? ayrıca sizce gider mi bu iş?

• Hiç bulaşma , tek kişiyle olacak iş değil.

Sana daha güzel bir iş ayarlayabilecek bir ustadi yonlendirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 11 Ağustos 2016; 11:50:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamburger sandviçini boşver hamburger ekmeği al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Hamburger sandviçini boşver hamburger ekmeği al

Hocam hamburger ekmeği demiyorum çünkü akıllara ilk gelen BİM gibi marketlerde satılan çok çabuk ufalan hamburger ekmekleri oluyor... Sap sağlam nefiss bir hamburger sandviçi diyelim
  • Bence bir fırınla anlaşıp günlük taze yaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uno markasının çözümü vardır danış onlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı, teşekkürler. Bu hamburger Amerikan mutfağı olsa da Türkiye'nin dünyada en çok tanınan yemeklerinden biri kebap için ne yazık ki dünya üzerinde tanındık bir fast food ziniciri yok. Amerika Burger King , Mc Donald's gibi ünlü fast food zincirleri kurup tüm dünyaya kültürlerini yaymış. İtalya bile pizzasını iyi tanıtmış. Biz lahmacun, kebap ve dönerimizi bir fast food zinciriyle tüm dünyada tanıtmalıyız ben de şöyle bir fast food zinciri yaratmak isterdim tabi kolay değil ama bu ülkenin nefis yemekleri için şart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendin yapman çok iyi olur, yapamazsan İngilizcede karşılığı eggbun olanı şeyi kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.