Şimdi Ara

Kendim yüzünden yalnızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben de ego falan var herhalde bilmiyorum ama insanlarla sosyalleşeceksen birden tiksiniyorum.Bir bakıyorum çok boşlar.Asosyal biri değilim bence.Mesela arkadaş çağırıyo "gel şunlarla takılalım" falan diyo.Tamamdır deyip gidiyorum.Ortamda ben olmasam sanki hiçbiri sonsuza kadar konuşmayacakmış gibi.Hiç kimsede muhabbet başlatma,espri,laf çevirme vs. gibi yetenekler yok.Sadece dedikodu yapıyorlar."O bunu demiş,şu bunu yapmış vs" hayır yapsınlar ona karışmıyorum ama sadece bunu yapmaları ve herhangi bir konuda susmaları çok irrite ediyor.

    Mesela topluluklara kaydoldum 2 hafta gittim ama soğudum.Kitle o kadar boş geliyor ki bana.

    Şimdi diyeceksiniz ki "kardeş sen çok mu kültürlüsün" vs diye.Bence ben de değilim ama insanlar yine de bana çok boş geliyor.Konuşmayı bilmiyorlar.Hiçbir şeyden haberleri yok.Gündemi takip eden yok,bir alanda uzmanlaşan yok,bir işe yaradıkları yok.Ben böyle düşündüğümden insanlarla konuşamıyorum.Bu da beni yalnızlaştırıyor.Aslında istediğim tipte kişiler olsa sosyal biri olurum ama seviye çok düşükmüş gibi geliyor.

    Bu egoysa eğer bu bakışımı nasıl düzeltebilirim? Yaptığım şey yanlış belki ama içimden geliyo bu davranış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gördüğün insanların çoğu evde yalnızken senin gibi düşünüyorlar. Mecburi takılan bile var piyasada, evde tıkılıp kalmayayım istediği için. Zorla kendini dışarı atan var. Ben de sizin gibiyim hemen hemen. Halinizden memnunsanız bence sıkıntı yok. Bana göre de bu bahsettiğimiz şey 'asosyallik' değil ama onlara sorsan ''ASOSYALSİN' diyeceklerdir. Konu çok karışık, ben de çözemiyorum.
  • Hocam insanların coğu cahildir, o insanlar birşey bilmiyorsa onları sen bilgilendirebilirsin. Senin güzel bir şekilde anlatmana rağman dinlememekte ısrar ediyorlarsa daha kültürlü kendini geliştirmiş arkadaşlar bulmanı öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlardan farklı olduğunu hissetmen bence ruhsal problemin olsuğunu gösteriyor depresyon gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinle ortak hobiler olan insanlar bulman gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

    Hocam insanların coğu cahildir, o insanlar birşey bilmiyorsa onları sen bilgilendirebilirsin. Senin güzel bir şekilde anlatmana rağman dinlememekte ısrar ediyorlarsa daha kültürlü kendini geliştirmiş arkadaşlar bulmanı öneririm.
    Ortam şartları hocam.Ortam değiştirmek kolay değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlliedSL

    İnsanlardan farklı olduğunu hissetmen bence ruhsal problemin olsuğunu gösteriyor depresyon gibi
    Doktora falan gitmedim bu konuda bir tahminim yok ama insanlarla konuşunca bile buhran basıyor.Sanki çok basit şeylerden bahsediyolarmış gibi geliyor.Özel hissedemiyorum.Yoldaki bir dayıyı çevirip konuşsan aynı muhabbet döner yani çok sıradan gibi herkes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BearGyrlls

    Kendinle ortak hobiler olan insanlar bulman gerekiyor.
    Gitar hobim var.Şan eğitimine kaydoldum belki orada bulabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok bence bu ego degil. Kendine olan saygidir. dedikodu yapmak yerine susmak daha iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kendi okulumda benzer durumdan muzdaribim. Artık dersler gerektirmediği müddetçe içeriye adım atmak istemiyorum veya yaptığım etkinlikler dışında kimse ile vakit geçirme isteği gelmiyor. Sanki midd bulandırıcı bir hal alıyor. Tabiki bu anormal bir durum ama zorla “sosyal” olmaktan daha iyi geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Al benden de o kadar. Bu sene üniversiteye başladım. O kadar boş adam var ki... Sürekli bir parti düzenliyorlar mekanlardan komisyon almak için. Millet de aa parti var diye gidiyor ama gidip napıcan abi? Arkadan müzik çalıyor etraf pavyon gibi kafan patlıyor yüksek sesten öyle mal mal dikiliyorsun. Hayır arkadaşlarla zaman geçireceğim dersen git bir kafede otur konuş yani ne bu tantana? Ortam müsait olsa lise arkadaşlarını toplarım bir eve sabaha kadar muhabbetin kralını çeviririz. İlgilendiğim hobilerle alakalı bilgi sahibi olan adam yok,hobisi olan adam yok neredeyse. Tek amaçları evden çıkmak ama ne yaptıkları önemli değil. Sadece instagramda dışarda görünmek için çıkıyorlar.Gerçekten verimli olacağım kulüplere başvuruyorum, yok mülakat vb. soğutuyorlar adamı.Oradakilerin hepsinden iyi biliyorum olayı ama gereksiz kasıyorlar. Neyse döktüm içimi iyi akşamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kafa yapına uyan kişiler karşına çıkana kadar devam hocam dışarı çıkmaya vs. Bir de kimse dört dörtlük değildir, bazı şeyleri görmezden gelemiyorsan işin zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.