Şimdi Ara

Kendim ile arkadaş olmak isterdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bir yazı yazdım.Canım sıkılınca öylesine yazılar yazarım.5-10 dakika içinde yazdım bunuda.

Kendim ile Arkadaş Olmak İsterdim
    Kendi söylediğim bu sözü-eminim başka birisi de söylemiştir-düşündükçe ne kadar anlamlı olduğunu anlıyorum.Aklımız,duygularımız bizim isteğimiz dışında çalışıyor.Bize uymuyor kendi halınde davranıyor.Yaramaz bir çocuk gibi bazen de pısırık.Çoğunlukla kendimin tam tersı.Bana uymuyor.Arkadaş olsak ne güzel olurdu.Kendi kararlarımla guru duyar,emin adımlar atardım.Pişmanlık duymazdım.O da benimle aynı şekilde düşünürdü.Kararlarıma hareketlerime saygı duyardı.Bazen etkisinden kurtuluyorum ama.Tek başıma olduğumda.Asansörün içinde hopluyorum, zıplıyorum,bağırıyorum.Bana kızıyor fakat aldırmıyorum.Ancak asansör durunca tekrar onun egemenliği altındayım.Beni uyarıyor.Sanki kölesiyim.Hiç bana uyduğunu görmedim.Aşırı çekingen.Yapmak istediklerimi onun yüzünden yapamıyorum.Bana yaptırmıyor.Yürümüyor ayaklarım kıpırdamıyor gözlerim.Fakat dertlerimden anlıyor.Olayları değerlendiriyorsun.İsabetli kararlar alıyor.Mantıklı düşünmemi sağlıyor.Sanki insanın içinde iki ayrı kişi var.Birisi sen diğeri ise sen/i]

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam
  • kendim gibi insanlardan nefret ederim ben de,arkadaş olmayı bırak
  • Keşke ikizim olsaydı bir nevi
  • Ben isterdim acayip eğleniriz vaallaa

• Kardes bunlari kizlar yazcak sen de etkilenmis gibi hmmm cok guzel cok anlamli ... (: yazcaksin. Olayin mekanigi bu sen sasirmissin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendin de acaba seninle arkadaş olmak istermiydi? Önemli olan kendinin ne düşündüğün değil kendinin ne düşündüğüdür herkesin bir kendi vardır ama herkes kendiyle iyi anlaştığı söylenemez, kendiyle arkadaş olmak için iyi bir kendi olmalı insanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kendin de acaba seninle arkadaş olmak istermiydi? Önemli olan kendinin ne düşündüğün değil kendinin ne düşündüğüdür herkesin bir kendi vardır ama herkes kendiyle iyi anlaştığı söylenemez, kendiyle arkadaş olmak için iyi bir kendi olmalı insanın.

Sen ne konuşuyosun la değişik ?
  • gendime goym

• kendin kendinle arkadaş olmanı kabul edecekmiydi acaba kendine sor bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.