Bildirim
Kendi yazdığım ve oynadığım skeç...[Üniversite Tiyatro Klübü](Videolu)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence daha kaliteli daha ince esprili bir şey yapabilirsin. Senin şevkini kırmak istemem açıkcası pek beğenmedim, sıradan ve bağlantısız bağlantısız gibi geldi olaylar. Ama bunla uğraşman bile güzel daha iyisi olacaktır. Başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 7 Eylül 2012; 18:55:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: V2
Bence daha kaliteli daha ince esprili bir şey yapabilirsin. Senin şevkini kırmak istemem açıkcası pek beğenmedim, sıradan ve bağlantısız bağlantısız bir hikaye. Ama bunla uğraşman bile güzel daha iyisi olacaktır.
Başlarını çekememiş zaten arkadaşım dediğin gibi kopukluk çok,biraz aceleye geldi,oynarken yaptığımız hatada çok aslına bakarsan,yorumun için sağolasın -
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
quote:
Bence daha kaliteli daha ince esprili bir şey yapabilirsin. Senin şevkini kırmak istemem açıkcası pek beğenmedim, sıradan ve bağlantısız bağlantısız bir hikaye. Ama bunla uğraşman bile güzel daha iyisi olacaktır.
Başlarını çekememiş zaten arkadaşım dediğin gibi kopukluk çok,biraz aceleye geldi,oynarken yaptığımız hatada çok aslına bakarsan,yorumun için sağolasın
Önemli değil. Bunu organize edip sergilemen bile büyük bir iştir çoğu kişi cesaret edemez ( ben mesela )O yüzden çok daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
quote:
Başlarını çekememiş zaten arkadaşım dediğin gibi kopukluk çok,biraz aceleye geldi,oynarken yaptığımız hatada çok aslına bakarsan,yorumun için sağolasın
Önemli değil. Bunu organize edip sergilemen bile büyük bir iştir çoğu kişi cesaret edemez ( ben mesela )O yüzden çok daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorum.
100-80 arası bi topluluğa oynadım,gelen tepkiler beklediğimden çok çok iyiydi gerçekten
-
sıkıcı. olayların akışı biraz hızlı geldi bana. art ardına çalan telefonun sesi zaten sıkılmaya yeter.
ince espriyi herkes yapamaz sana da yap demiyorum ama yazdığın skecin esprilerine mimiklerini katman lazım ki skecin ağırlığını kapatsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: winneras
sıkıcı. olayların akışı biraz hızlı geldi bana. art ardına çalan telefonun sesi zaten sıkılmaya yeter.
ince espriyi herkes yapamaz sana da yap demiyorum ama yazdığın skecin esprilerine mimiklerini katman lazım ki skecin ağırlığını kapatsın.
Yakın bı tanıdığım bi turizm şirketinde bu işi yapıyo,inan ne zaman yanına gitsem şu izlediğin olayların 10 kat daha fazlasını daha hızlı şekilde yaşıyosun,3 telefonla aynı anda konuştuğunu bilirim,diğer yorumların içinde teşekkür ederim
-
malesef kötü bir skeç.
ama özgüvenin yeter... -
quote:
Orijinalden alıntı: Qantas
malesef kötü bir skeç.
ama özgüvenin yeter...
Eyvallah sağolasın -
Yokmu ya başka izleyen -
teke tekte bile konuşma sıkıntısı çeken insanların olduğu bi forumda iyi yorumlar bekleme olum. ben beğendim gerisini boşver sen -
güzel güzell kızlar gülüyo en azından
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X