Şimdi Ara

Kendi Üretimimden Kiraz Karidesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 3 yildir kiraz karidesleriyle ilgileniyorum.. Henuz rengini almamis en yavru kiraz karidesinden yetiskin kiraz karidesine kadar cesit cesit akvaryumumda mevcut.. Sizde eger kiraz karidesi beslemek ve cogaltmak isterseniz bana ulasabilirsiniz.

En az 10'lu kiraz karidesi vermekteyim..50 ve uzeri alimda indirim konusunda yardimci olabilirim...Fiyati da gayet makul tuttum...

ADET: 0,75 KRS

ISTANBUL ICI ELDEN TESLIM TERCIHIMDIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knngs -- 17 Mart 2013; 23:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel...
  • İstanbulda Nerdesin ?
  • Piranalarla Yaşarmı Akvaryumda Ne yer bakıma İhtiyacı Yok Sanırım Ve Bursaya Kargo Verebilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 26 Mayıs 2013; 21:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whodagang

İstanbulda Nerdesin ?

Bakırköy'deyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Piranalarla Yaşarmı Akvaryumda Ne yer bakıma İhtiyacı Yok Sanırım Ve Bursaya Kargo Verebilirmisin ?

Piranalarla yaşamaz.. Zaten Bursa'ya kargoya da veremem . Çünkü yaşayamazlar oraya gidene kadar diye düşünüyorum..
  • Hmm Peki Teşekkürler Ancak Kargoya Verirken Bi Akvaryumcuya Danısabilirsiniz Çünkü Akvaryumculara Balıklar Taa NErelerden Geliyor YAni Onların Bi Taktiği Var Ben SOrmustum Balıkların Olduğu Kutulara (Hani pazarda satarlar ya balık tezgahlarında beyaz plastik kasa) Oksijn tüpünden hava basıyorlar felan Uzun süre yasıo sorun olmuyor bir danısırsanız belki baska isteyenlere yollayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://img6.mynet.com/yurthaber2/2012/11/trabzon/baliklar-tezgahlarda-kaldi-qbj.jpg

Şu Beyaz Kutulardan Sanırım.

Evet biliyorum.. Bende bi yerden getirtmiştim balık.. Yani danışmam gerek o tip şeyler için. . Sadece normal koşullarda gönderemem demek istedim :) O işleri ben de bilsem sorun olmaz zaten :)
  • quote:

Hmm Peki Teşekkürler Ancak Kargoya Verirken Bi Akvaryumcuya Danısabilirsiniz Çünkü Akvaryumculara Balıklar Taa NErelerden Geliyor YAni Onların Bi Taktiği Var Ben SOrmustum Balıkların Olduğu Kutulara (Hani pazarda satarlar ya balık tezgahlarında beyaz plastik kasa) Oksijn tüpünden hava basıyorlar felan Uzun süre yasıo sorun olmuyor bir danısırsanız belki baska isteyenlere yollayabilirsiniz.

http://www.dailymotion.com/video/xdr5i9_afrikadan-malawi-cihlidleri-nasil-g_animals#.UahHLNIXHko

Tam olarak böyle geliyorlar.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    memlekete tatile gittim net yoktu yeni gördüm evt dediğim şekil bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.