Bildirim
Kendi sitemin içinde duraklamışım diye 77 tl ceza yedim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kota dolduruyorlar hocam.
Sonucta onlar da emir kulu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
ya benim babamda trafik polisi ama bu kota olayını ilk defa bu forumdan duydum...
hatta bayağı bir önce kendisine sormuştum, bu kota olayı ne diye, gbt için var diğer durumlarda olması mümkün değil demişti... -
quote:
Orijinalden alıntı: avensis42
quote:
ya benim babamda trafik polisi ama bu kota olayını ilk defa bu forumdan duydum...
hatta bayağı bir önce kendisine sormuştum, bu kota olayı ne diye, gbt için var diğer durumlarda olması mümkün değil demişti...
Valla benim aracım çekilmişti almaya gittim.
Otoparkın oraya gittim.Bi çardak vardı 5-6 polis fosur fosur uyuyor
Neyse girdim içeri bi adam bakıyor bi tane de polis var dedim bugün baya bi araba çektiniz
O da valla kota var mecbur dedi.
Bence her türlü işlem de bi kotaları var tabi bu resmiyette değil pratikte.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: avensis42
quote:
hatta bayağı bir önce kendisine sormuştum, bu kota olayı ne diye, gbt için var diğer durumlarda olması mümkün değil demişti...
Valla benim aracım çekilmişti almaya gittim.
Otoparkın oraya gittim.Bi çardak vardı 5-6 polis fosur fosur uyuyor
Neyse girdim içeri bi adam bakıyor bi tane de polis var dedim bugün baya bi araba çektiniz
O da valla kota var mecbur dedi.
Bence her türlü işlem de bi kotaları var tabi bu resmiyette değil pratikte.
bu mesajınıza istinaden bilgi edinme kanunu çerçevesinde soralım bakalım ne diyecekler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 21 Eylül 2013; 14:07:07 >
-
Önümüz seçim devlete para lazım suriyelilere para lazım destek verdigimiz özgür suriyelilerede. Birkaç kez polis olan arkadaşımla gezdik ekip arabası ile denk geldi oyle. Günde 5bin tl ceza yazıyordu. Hatta 2 sarhoş yakaladık ikisininde ehliyeti aldılar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 21 Eylül 2013; 14:08:10 >
bundan 1 buçuk sene önce dayımın yaptığı iş nedeniyle ona yardımcı olurken trafik polisleriyle pek çok kez aynı ortamda bulunma durumum oldu.
Sana sadece şu kadar söyliyeyim mesai veya çevirme uygulaması sonunda merkeze telsizle yazdıkları cezaları bildirmeden önce kendi aralarında 'ben bu kadar yazdım, hatta mahkemeden yakalama kararı olan aracı yakaladım bilmem kaç tane mobilet, bilmem kaç tane cam filmi cezası toplamda şu kadar lira oldu, bugün ciro baya iyi yarın yatarız diye aralarında gülüştüklerine bizzat şahit oldum.
ve bu olaydan sonra yönetmeliğe dayanarak yazdıkları ama hukuka aykırı olan tüm cezaları öğrenip kanunda geçenleri ezberledim. O günden beri trafikte bana haksız bir ceza yazacak olsalar da ben de orda kendilerini rezil etsem diye bekliyorum henüz kısmet olmadı
-
Hocam bahsettiğiniz cezalar hangileridir? Burada da söyleseniz de, bize de denk geldiğinde uyanık olsak. En azından en popülerlerini... -
Fahri trafik müfettişi yazmıştır belki.
şaka gibi olaylara o kadar alıştık ki, yarın normal bir şey olsa şaşkınlıktan ne yapacağımızı bilemeyecek hale geldik. -
Özel mülk içinde ceza mı? Oksijen kullanmayı unutunca böyle oluyor...
Gidip parktaki çocuklar ile top oynasın, itiraz edin. Kazanırsınız. -
kusura bakmayın ama
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü
Özel mülk içinde ceza mı? Oksijen kullanmayı unutunca böyle oluyor...
Gidip parktaki çocuklar ile top oynasın, itiraz edin. Kazanırsınız.
turkcell yılın kapağı ılan edıyorum
cevap başlıkta gizli kendi sitenizin içinden bir fahri trafik müfettişi yazmıştır -
Eskiden EGM bütçesimi vardı Trafik cezalarından gelen paralar trafik vakfına oradan da karakol giderlerine harcanıyordu resmen olmasada sistemin doğası ve Türk Faktörü ile cezalar tutarı bu giderleri karşılayacak cazanın çıkartılması mecburiydi. Sorarsanız beyefendi doğrulayacaktır.
Şimdi ise sosyal dayanışma yardımlaşmaya gider devletin yapmış olduğu mevcut sosyal yardımları finanse eder seçim dönemlerinde cezaların artması sebebi bu olduğuna inanıyorum şahsen bir köşede %195 diye okumuştum -
Ceza makbuzunun bi resmini koyar mısınız
quote:
Kotaları yerin dibine batsın. Polis olup milletin ahını alacağıma simit satarım daha iyi...
Geçmiş olsun, sene sonuna doğru yaklaştığımızdan, bu tarz şeyleri normal karşılar olduk. -
Valla bana da saçma geliyor bu kota olayı. Varsa bile neden yoruyorlar ki kendilerini? Yok camfilm, yok kemer, yok çocuk koltuğu... Her yer hatalı park etmiş araç dolu. Örneğin Üsküdar'dan hareme kadar heryerde park yasak tabelası var ama özellikle hafta içi parkedecek yer bulamazsınız. 10 tane polis gelse 1 saat içinde 500 taneden fazla ceza yazıp giderler. Öyle ona yazdın bana yazmadın falan filan tartışması da olmaz. Kimse itiraz da edemez her yer tabela dolu.
özellikle istanbul'da her yer böyle. Elinizi sallasanız ceza kesecek biri mutlaka var hem de toplu halde. Kota derdi olan polis saatlerce ayakta bekleyip onun camfilmine diğerinin emniyet kemerine bakıp bir de milletin ağız kokusunu çekmez. Mıntıkasında parketmiş araçlara çatır çatır park cezasını geçirir. Hrm seri şekilde ceza yazar hem de çoğunun sahibiyle ağız dalaşına girmemiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 21 Eylül 2013; 18:52:48 >
Ben trafik polisi olsam kural tanımayan , emniyet şeridini kendi özel yapılmış yol olarak kullanan taksi şoförlerini ve onların peşine takılan öteki akllılara ceza keserdim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- auto hold arızası
- bmw bluetooth müzik çalmıyor
- toyota proace city yorumlar
- 1.6 hdi motor
- symbol teyp ekranı silik tamiri
- opel grandland 2025
- mercedes t serisi
- byd seal fiyat
- huawei aito m9 türkiye"ye ne zaman gelecek
- fiat scudo camlı van 5+1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X