Şimdi Ara

kendi serverimi nasıl yapcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kendi serverimi nasıl yapabilirim

• siteyi pm den gönderiyim mi
  • olurr
  • banada gönderirsen sevinirimbi bakalım nası bişi
  • Arkadaşlar privateye giriyo o yüzden gönderemiyorum
  • sitedeki konu illegal oldugu için kapatmıslar bulursam başka siteden pm den gönderirim

Kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9449

sitedeki konu illegal oldugu için kapatmıslar bulursam başka siteden pm den gönderirim

Kusura bakmayın

neyse farketmez ben ölesnine gircektim ama izmit_lee i bilmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • googleye yazın sremu yada darkinc diye sitesi gelir. şimdiden söyleyim çok karmaşık iş ve çokta bug var buglar yüzünden pek zevk alamazsınız
  • Silkroad da server kurulumu yapabiliyormuyuz ?
    Ve kaynak gösterebilecek var mı
  • Bi kişi bana da göndersin pm den adresi nolur
  • beyler her yerde var googleye sremu yazmanız yeterli
  • vallahi serverlara giremiyoruz böle bişey varsa tek başımıza takılırız lordi falan keseriz single gibi oynarız
  • gangar pm den msn birakırmısın ekledim galiba seni az yardımci olurmusun kurdum serveri birkac sey solicem ztn pwp yapılsın ytr skill acarken bile ??? verio emuyu bozuo ataklar hp mp fln istedigim kadar artmıo
  • ben yaptım ama gercekten bug war ama iyi sayılır gerçek olmasada insanın +255 sun seti olması gzl bişi
  • arkadaşlar Öncelikle prjVBEmu dosyasını açıyoruz. sonra f5 tuşuna basıyoruz ve karşımıza ONLİNE ONLİNE diye bir yazı gelirse server bağlantımız tamamdır..
    Şimdi oyunu açalım. yapıştırdığımız CLİENTTEN oyunu açıyoruz. bu işlemi nasıl gerçekleştirdiniz şu dosyayı prjVBEmu açamıorum yardım en acilinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: __smyrna__

arkadaşlar Öncelikle prjVBEmu dosyasını açıyoruz. sonra f5 tuşuna basıyoruz ve karşımıza ONLİNE ONLİNE diye bir yazı gelirse server bağlantımız tamamdır..
    Şimdi oyunu açalım. yapıştırdığımız CLİENTTEN oyunu açıyoruz. bu işlemi nasıl gerçekleştirdiniz şu dosyayı prjVBEmu açamıorum yardım en acilinden

prjVBEmu dosyasından online yazısını aldıysan silkroadın içine yapıştırdığın clienti açacaksın . clientin ismini
    ''sro_client_sremu'' olarak değiştir. hostunuda daha önceden yaptıysan oynayabilirsin : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

arkadaşlar Öncelikle prjVBEmu dosyasını açıyoruz. sonra f5 tuşuna basıyoruz ve karşımıza ONLİNE ONLİNE diye bir yazı gelirse server bağlantımız tamamdır..

prjVBEmu dosyasından online yazısını aldıysan silkroadın içine yapıştırdığın clienti açacaksın . clientin ismini
    ''sro_client_sremu'' olarak değiştir. hostunuda daha önceden yaptıysan oynayabilirsin : )

herşey tmm host ayarlandı client çıkartıldı ama prjVBEmu dosyasını açıp online yazısını alamıorum

• quote:

quote:

quote:

herşey tmm host ayarlandı client çıkartıldı ama prjVBEmu dosyasını açıp online yazısını alamıorum

srvb dosyan bozuk olabilir onu değiştirmeyi dene, yenisini güncelle

• www.extra-loob.com da olmasi lazim
  • quote:

quote:

quote:

Eğer sadece VB proje dosyalarını download ettiysen ,bunun için VB 6.0 olması lazım,yoksa çalıştırmazsın.

Veya build edilmiş prjvbemu.exe dosyasını indirmen yeterli (ayrıca \system32 altında MSWINSCK.OCX yüklü olduğuna emin ol,yüklü değilse microsoft'un sayfasından downloa et,yoksa .exe dosyasını çalışmaz)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.