Şimdi Ara

Kendi kendine konuşmada online çağ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi kendine değil bazıları yorum yazıyor sonra siliyor bide konu dışı özele açmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Kendi kendine değil bazıları yorum yazıyor sonra siliyor bide konu dışı özele açmışsın

uzun zamandir girmiyorum oraya ... cok nadiren ... Bazi siyasi konulari gorunce kendimi tutamiyorum ruh sagligimi bozacak bordo klavyeliler .

• quote:

Orijinalden alıntı: -{Dül Dül}-

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Kendi kendine değil bazıları yorum yazıyor sonra siliyor bide konu dışı özele açmışsın

uzun zamandir girmiyorum oraya ... cok nadiren ... Bazi siyasi konulari gorunce kendimi tutamiyorum ruh sagligimi bozacak bordo klavyeliler .

Hep bilinen şeyler bunlar bıktık artık hep söylemekten o yüzden söylememeyi tercih ediyorum onlarda öyle değiştiremiyoruz.
  • Herzamanki halim bebek

• FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT FUCUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 12 Mart 2013; 3:47:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.