Kendi kendine bilgisayarım, outlook, hesap makinesi açılıyor. Arada makine kendini uyku moduna sokuyor. Format attık yine değişen bir şey olmadı. Ne yapmak gerek fikri olan varsa müteşekkir olurum.
Yani sorun çok spesifik..Hatta o konudaki arkadaş çok da komik anlatmış,enteresan
Valla bu kadar benzer şeyin farklı 2 pcde olması bana da orjinal olmayan modifiyeli windowsdan kaynaklanıyor gibi geliyor. Nasıl bir işletim sistemi kullanıyorsunuz?Modifiyeli mi?Orjinal mi yoksa korsan mı? Eğer imkanınız varsa MSDN sürüm adı ile geçen modifiyesiz orjinalden kopya bir işletim sistemi yükleyerek deneyin.
Bu sorunun donanımsal olacağına hiç ihtimal vermiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
Yani sorun çok spesifik..Hatta o konudaki arkadaş çok da komik anlatmış,enteresan
Valla bu kadar benzer şeyin farklı 2 pcde olması bana da orjinal olmayan modifiyeli windowsdan kaynaklanıyor gibi geliyor. Nasıl bir işletim sistemi kullanıyorsunuz?Modifiyeli mi?Orjinal mi yoksa korsan mı? Eğer imkanınız varsa MSDN sürüm adı ile geçen modifiyesiz orjinalden kopya bir işletim sistemi yükleyerek deneyin.
Cevap için teşekkürler. Kopya xp kullanıyorum. Şimdi arkadaştan bir klavye alıp eve gidince deneyeceğim olmazsa dediğiniz gibi orjinal bir cd ile format atalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Broken Wings
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
Cevap için teşekkürler. Kopya xp kullanıyorum. Şimdi arkadaştan bir klavye alıp eve gidince deneyeceğim olmazsa dediğiniz gibi orjinal bir cd ile format atalım.
rica ederim. Ama donanımsal olarak ihtimal vermiyorum derken anakart vs kastetmiştim.Klavye yapabilir pek tabi bir denemek lazım.
bana klavye gibi geldi çünkü anlatılan sorunlar genelede klavyenin üzerinde bulunan kısa yollar gibi
Sanırım sorun klavyedenmiş, dün klavyeyi değiştirdiğimden beri hiçbir sıkıntı olmadı. Cevaplar için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme