Şimdi Ara

Kendi kedinizi kurtarmak için bir sokak kedisini öldürür müydünüz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıldır beslediğiniz bir kediniz var. Diyelim ki hastalandı ve başka bir kediden bir organ aktarılmazsa ölecek. Zenginsiniz ve doktorlar emrinizde. Kediyi kurtarmak için bir sokak kedisini öldürür müydünüz ?

• kedim yok ama olsa ve 10 yıldır beslemiş olsam tabiki
  • Ya o kedinin ne suçu var ben ağlarım şimdi. Ben öldürmem yeni ölmüş bir kedinin organlarını alırım.
  • Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

10 yıldır beslediğiniz bir kediniz var. Diyelim ki hastalandı ve başka bir kediden bir organ aktarılmazsa ölecek. Zenginsiniz ve doktorlar emrinizde. Kediyi kurtarmak için bir sokak kedisini öldürür müydünüz ?

Hayırdır hocam böyle bi durum mu söz konusu
  • aklıma bir film geldi..izlemedim ama izleyecektim..

deprem enkazında kız cocuk ve erkek cocuk kalıyorlardı..annesine sadece birini kurtarabileceklerini söylüyorlardı falan...kore filmiydi..
  • önce kendi kedimi öldürürüm sonra diğer kediyi öldürürüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim yaklaşık 2 yıldır beslediğim kedim var. Kendi kedim için başka bir kedinin ölümüne sebep olacağımı zannetmiyorum. Tabi burdan yazmak kolay o an gelince sağlıklı düşünemeyebilir insan. Allah göstermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

10 yıldır beslediğiniz bir kediniz var. Diyelim ki hastalandı ve başka bir kediden bir organ aktarılmazsa ölecek. Zenginsiniz ve doktorlar emrinizde. Kediyi kurtarmak için bir sokak kedisini öldürür müydünüz ?

Hayırdır hocam böyle bi durum mu söz konusu

Yok hayır. Merak ettim. Bir kadın kedisi gezdiriyordu kedi bakımlı tabi süslü püslü. Sokak kedileri aynı karede çöp karıştırıyordu. Nedense bu soru geldi aklıma
  • kediler alemindeki kedi organ mafyasıyla konusur o mafiadaki kedilere lazım olan organı getirdikleri takdirde 10 kilo kedi maması ve 5 kilo balığa anlasırdım
  • Benim bi kedim var bir yıldır besliyorum.
    Böyle bi durumda herhangi bi hayvana eziyet edeceğimi sanmıyorum.
    Elimden geleni yaparım ama hayvanlığın alemi yok :)
  • tabiki evet hic dusunmem bile
  • çaktırmadan kediyi ezip aa zaten öldü ayağına organları talan edip 10 yıllık kediyi kurtarırım ( hayvan beslesem kedi beslemem rahat olun )
  • Kendim rahat yaşamak için diğer insanların hayatını hiçe saydığım gibi kedim için de yapabilirdim.
  • İğrenç bir düşünce; elbette hayır.
  • valla be bu kadar düşünceye gelemem ikisinide öldürürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagataySA

Benim bi kedim var bir yıldır besliyorum.
    Böyle bi durumda herhangi bi hayvana eziyet edeceğimi sanmıyorum.
    Elimden geleni yaparım ama hayvanlığın alemi yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Kendim rahat yaşamak için diğer insanların hayatını hiçe saydığım gibi kedim için de yapabilirdim.

ciğeri beş para etmeyen insanlar ne diye avatarına Kemal Atatürk resmi koyarki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Kendim rahat yaşamak için diğer insanların hayatını hiçe saydığım gibi kedim için de yapabilirdim.

ciğeri beş para etmeyen insanlar ne diye avatarına Kemal Atatürk resmi koyarki

ciğeri 5 para eden insanların beyni ciğerinin 5te 1i kadar para etseydi söylediğim lafın "kapitalist düzende insana bile değer verilmezken kedi nedir ki?" demek istediğimi anlardı. Fakat etin kilosu 20 lirayken ciğeri 5 para edenlerden fazla da beklentim yok tabii ki.

• Kedi hastasıyımdır, kendi en yaşlı kedim de 10 yaşında ölse aklımı yerim ama yapamam dediğini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.