Şimdi Ara

Kendi hesabımdaki bir çardan diğerine item para aktarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi hesabımdaki 2 çar arasında nasıl item ve para transferi yapicam bulamadım.

• mail olarak gönder diğer charına item soulbound ise gönderemezsin.
  • aynı realmde bi acc'de zaten hem horde hem alliance char olamaz! ve doğal olarakta böle bi aktarım söz konusu değil dier arkadaşların da dediği gibi mesela A carında 1k goldun war B charına yollıcaksın ılk olarak A charına gırıp posta'ya gıdıp B charının ismini yazıp paranı yolluyorsun sonra relog olup B charına gırınce paranı alabılırsın aynı acc oldugu ıcın bekleme derdın olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ginua

aynı realmde bi acc'de zaten hem horde hem alliance char olamaz! ve doğal olarakta böle bi aktarım söz konusu değil dier arkadaşların da dediği gibi mesela A carında 1k goldun war B charına yollıcaksın ılk olarak A charına gırıp posta'ya gıdıp B charının ismini yazıp paranı yolluyorsun sonra relog olup B charına gırınce paranı alabılırsın aynı acc oldugu ıcın bekleme derdın olmaz...

aynı realmde hem horde hem ally char bal gibi de açılır...denemesi bedava
  • aynı acc den açamazsın aynı realm de hem horde hem ally char(pvp realm de böyle)

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanoom -- 26 Şubat 2009; 18:24:51 >
  • PVE realmlarda açılabiliyor.. PVPde açılamaz..
  • PVE realmi düşünmedim bile pve realm'de aslında oynanmazda pardon :) PVE realmlerınde acarsın ama PVP realminde acılmaz "PVE realminde nıye oynarlar anlamam" :) wow alliance kesmek içindir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı realmde realm pve ise horde aly açılabilir...ayrıca horde chardan ally chara item göndermekte mümkün.. anlatim,örneğin horde dan ally ye 20 adet ethernal fire göndericez..arkadaşımızn horde charına itemi verip booty bay e gönderioruz onu..sora ally charımızıda booty baye gönderioruz..arkadaşımız itemi komik 1 rakama ah ye koyuyo örn 1copper 2 cooper gibi bize işaret çakıo /hi vs şeklinde..bizde itemi 2 coopera satın alıoruz geçmiş oluo horde dan allye item..8768765836 kez yaptım ve oldu(en son 3 gün önce yaptım)..öle şey olmaz yazmayın:) aynı şekilde parada gönderilebilir tahmin edeceğiniz gibi itemi gödnerilmesi istenen para kadar ah ye koyarsınız...ama repe göre değişsede kesinti olour ortalama her 2000 golddan 300 gold kesilio para tavsie etmem o yüzden ama itemde sorun yok:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ginua

PVE realmi düşünmedim bile pve realm'de aslında oynanmazda pardon :) PVE realmlerınde acarsın ama PVP realminde acılmaz "PVE realminde nıye oynarlar anlamam" :) wow alliance kesmek içindir!

pve realmi bence çok daha iyi level 80 adam gelip level 10 lukların başladığı yerde herkesi kesiyo sen level 10'san napıcan adam oyun oynatmıyo sana,hayattaki ezikliğini böyle tatmin ediyo çok mu zevkli.diyelim ilk char ın yardıma çağırabileceğin kimse yok adam işi yok gücü yok hergün oralarda takılıyo bu mu zevkli?
    savaş istiyosan gidersin bg ye veya arena ya eşit şartlarda kapışırsın.eşit şartlarda dövüşmek yemiyosa o başka
    for the alliance, for lord anduin lothar

• quote:

Orjinalden alıntı: chelen

aynı realmde realm pve ise horde aly açılabilir...ayrıca horde chardan ally chara item göndermekte mümkün.. anlatim,örneğin horde dan ally ye 20 adet ethernal fire göndericez..arkadaşımızn horde charına itemi verip booty bay e gönderioruz onu..sora ally charımızıda booty baye gönderioruz..arkadaşımız itemi komik 1 rakama ah ye koyuyo örn 1copper 2 cooper gibi bize işaret çakıo /hi vs şeklinde..bizde itemi 2 coopera satın alıoruz geçmiş oluo horde dan allye item..8768765836 kez yaptım ve oldu(en son 3 gün önce yaptım)..öle şey olmaz yazmayın:) aynı şekilde parada gönderilebilir tahmin edeceğiniz gibi itemi gödnerilmesi istenen para kadar ah ye koyarsınız...ama repe göre değişsede kesinti olour ortalama her 2000 golddan 300 gold kesilio para tavsie etmem o yüzden ama itemde sorun yok:)

2 coppere itemi arada başkası görüp satın almasın:) Bahtsız bedevi misali

• goblin ahleri genelde tenha..+ dielim ethernal water, ben searche ethernal water yazıorum ve 1 copper a koyan eleman işaret verir vermez 2 sn içinde almış oluorum itemi..başka biri ethernal water arıcakta,goblin ah sinde olacakta,o 2 sn içinde görecekte,buyout yapacakta:) çok düşük ihtimaller..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelen

aynı realmde realm pve ise horde aly açılabilir...ayrıca horde chardan ally chara item göndermekte mümkün.. anlatim,örneğin horde dan ally ye 20 adet ethernal fire göndericez..arkadaşımızn horde charına itemi verip booty bay e gönderioruz onu..sora ally charımızıda booty baye gönderioruz..arkadaşımız itemi komik 1 rakama ah ye koyuyo örn 1copper 2 cooper gibi bize işaret çakıo /hi vs şeklinde..bizde itemi 2 coopera satın alıoruz geçmiş oluo horde dan allye item..8768765836 kez yaptım ve oldu(en son 3 gün önce yaptım)..öle şey olmaz yazmayın:) aynı şekilde parada gönderilebilir tahmin edeceğiniz gibi itemi gödnerilmesi istenen para kadar ah ye koyarsınız...ama repe göre değişsede kesinti olour ortalama her 2000 golddan 300 gold kesilio para tavsie etmem o yüzden ama itemde sorun yok:)

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.