Şimdi Ara

Kendi Çabalarıyla Lucid Rüya görebilen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asagi yukari ger gece film serisi gibi ruyalar gorurum. Bunun tek sebebi ise besin takviyesi olarak aldigim ZMA. Mobilden yazdigim icin kaynak ekleyemiyorum suan lakin biraz ingilizce arastirma yaparsan bununla ilgili cok fazla kaynak bulabilirsin. 720p hd ruyalar goruyorum her gece.

Zma hakkinda ufak bir bilgilendirme yapayim, zma kesinlikle ilac degildir. Demir magnezyum cinkodur icerigi ruya konusunda tek etkisi daha derin bir uyku cektirmesiyle alakalidir. Uygun fiyata eczanelerde, vucut gelistirme marketlerinde bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Njosnavelin kullanıcısına yanıt
    İlacı kullanmaya başladığınızdan beri rüyalarınızı daha iyi mi hatırlıyorsunuz yoksa istediğiniz şeyleri yapabiliyor musunuz? Kusura bakmayın anlamadım.

• Lucid ruya vivid ruya arasinda belirli farklar var sanirim. Benim ruyalarim daha hd oldu. Her zaman istedigimi yapamiyorum ruyayi kontrol ettigim zamanlar kisitli. Bunun icin bir cabam yok ama oyle soyleyeyim. Bildiginiz ailemi cevremi goruyorum ruyamda bazen tatile cikiyoruz ve hepsini uyandigimda net hatirlayabiliyorum. Bazen yonetebiliyorum bazen ise yonetemiyorum, ama dedigim gibi yonetme gibi, uyanip geri uyumak gibi bir eylem gerceklestirmedim hic bir zaman. Ama size katkisi olabilir.

• Njosnavelin kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bugünden sonra Lucid Rüya denemelerine başlayacağım, olmassa ZMA kullanmayı düşünebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Ben Astral seyahati de yaptım lucid rüyayı da yaptım. Lucid rüya bana her gün oluyordu bir aralar, şimdi nadir oluyor.

Astral seyahate inanmayabilirsin kanıtlamaya falan çalışmayacağım ama lucid rüya olayını özet geçeceğim

Internette ki o yöntemleri bende okudum, ama denemedim. Bende şu şekilde meydana geliyor. Eğer sabah namazı vaktinden sonra tekrar uyursam, oluyor. Yani lise zamanlarında her gün oluyordu bu lucit rüya.

O kadar mükemmel bir şeydi ki benim için, hayattan soyutlanmaya başlamıştım. Ama bende süre sıkıntısı vardı. Eğer lucit rüya içerisinde isem, tam 2 dakika gibi bir süre sonra uyanıyordum. Yani o iki dakika da ne yaptıysam yaptım, sonra kulaklarım çınlamaya başlayıp görüntü uzaklaşıp uyanıyordum.

Eğer kendim istediğim zaman yapabilseydim kimse beni uyandıramazdı.
    Kendini geliştirerek daha ileri şeyler yapabilirsin. Astral Seyahat e bende inanıyorum artık. Küçüklüğümden be çekilme hissi yaşardım sene 1-2 hemen nu durumdan kurtulurdum çünkü ne olduğunu bilmezdim ama rüyada kontrol sağladığımdsn beri bu şiddetle arttı ve artık karşıda koyamıyordum. Kendimi o çekilmeye bıraktığımda yatağından yanında sıyrılıyordum sürekli. Hatta o öyle bir heyecandı ki beynimin içide çığlık atıyordum 😁 alakasız bi saatte uyanıp tekrar uyumak istediğim de oluyor du bu rüyadan bile çekilmeyle uyanmaya başlamıştım hergün! Araştırınca astral seyahat çıkış aşaması olduğunu öğrendim. Çekilince gözümü açıyorum yataktayım kızıyordum sürekli madem çıkış gerçekleşiyor niye çıkmıyorum diye neyseki artık yaşamıyorum 🙁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ŞAKA GİBİ

Arkadaşım madem bilginiz yok niye yalanlıyorsunuz!

Yaw lucid rüya uydurmadır yalandır falan filan ney?

Hikayemi anlatıyorum:

Çocukluğumdan beri istemsizce rüyalarımın farkına varmaya başladım. Ben çok normal birşey sanırdım. Rüyamda sürekli kovalanırdım rüyamın farkına varıp kaçmaya, uçmaya başlardım. Uyanmak istediğim zaman uyanır saate bakar tekrardan uyuyup rüyaya devam bile edebilirdim.

Daha sonra bunun lucid ruya olarak isimlendirildiğini öğrendim. Tekniklerine falan baktım. Ben nasıl yapıyorum bilmeden falan diye düşünmemle günlük olarak yaptığım şeylerin rüyalarımın farkına varmama neden olduğunu farkettim.

Hergün yaptığım şeyler şunlardı:

-Gece uyurdum
    -Sabaha karşı susardım. Su içerdim ama uykumdan ödün vermeden.
    -Suyu içip hemen uyurdum.
    -Uyurken benim çok yaptığım bir eylem var.
    *Gerçekçi hayal kurmak.

Gece yatarken de hayal kurarım ama sabah kurduğum hayal daha farklı bir hal alıyor.

Sabaha karşı gördüğümüz rüyalar daha hatırlanabilir olur. Bunu biliyorsunuzdur zaten.

Sabaha karşı uyurken hayal kurmaya çalışırdım. İmaje etmek dediğimiz bu hayal kurmak, etrafındaki nesneleri daha gerçekçi görmek demek.
    Etrafımda örneğin ağaç hayal ettiysem ona odaklanıyordum.
    Uykum da bir yandan ağır olduğu için kendimden geçiyorum ve hayalim rüya gibi birşeye dönüşürdü.
    Ağac varsa üstündeki şekillerine kadar çok gerçekçi bir hale dönüşürdü.

Ama bu sırada hayal etmeyi bırakıp uykuya kaptırırsam kendimi lucid olmuyordu.

Hayalim rüyaya donustugu zaman hemen farkına varmıyordum. Bir süre geçerdi sonra bir anda ellerimi görürdüm ya da başka birşey olurdu farkederdim. Anaa ben rüyadayım ya la. Gibisinden bir şeyler olurdu.

Diğer bir olay da şu şekilde. Ben günlük hayatımda sürekli olarak ellerime v.s bakan biriyim veya koluma çimdik falan atarım Böyle incelerim. Ya biz dünyadayız şimdi falan gibisinden hayatı sorgularım.
    Rüyamda da bir anda ellerime falan bakasım geliyor alışkanlıktan olsa gerek. Koluma çimdik falan atınca acı hissetmediğimden rüyada olduğumu anlıyorum.

2 şekilde rüyada olduğumu anlayabiliyorum yani
    Her zaman Olmuyor

Sürekli olarak yapınca (haftada 2-3 kere)
    Rüyalarım daha gerçekçi bir hal almaya başladı.
    Rüyamın farkına vardım. Uçmaya çalışıyorum arkamdan birisi beni kovalamaya başlıyor. Uçarak çatılara v.s çıkıyorum kurtuluyorum. Bazen beni bıçaklıyorlar fazla acıtmıyor ama rahatsız ediyor bu nedenle bazen rüyadayken gözlerimi sımsıkı kapatmaya çalışıyorum ve uyanıyorum. İstersem saate göz ucuyla bakıp he daha varmıs deyip rüyama devam edebiliyorum veya farklı bir hayalle uykuya girersem aynı şekilde lucid yapabiliyorum.
    En rahat sabah hava aydınlanırken veya 8-9 civarı uykunuz varsa oluyor.

Çok karman çorman bir anlatım oldu ama bilgi almak isteyen varsa konuşuruz. 2 kişiye söylediğimi hatırlıyorum 2 side yaptığını söyledi.

Şimdi bu taktikleri özet bir şekilde yazayım yukarıda yazdıklarım çok karıştı çünkü.

Bunlari uygularsanız çıkmama ihitmaliniz neredeyse hiç yok.

- günlük olarak 2-3 kere ellerinin avuç içini açıyorsun. Ve inceliyorsun dokunuyorsun ellerine. Ben neredeyim v.s gibisinden sorguluyorsun hayatı.

-koluna 2-3 kere çimdik atıyorsun acıyi hissediyorsun. Hee ruyada degilim diyorsun.

-sabaha karşı uyanıyorsun veya namazı kıldıktan sonra uyuduysan 1 saat sonraya alarm kur uyan biraz su iç hemen yat.
    Daha sonra gerçekci bir şekilde hayal kurmaya başla.
    Hayalin aksiyonlu olmasın.
    Hayalinde ellerinin avuç içlerini incele. Asfalta bak. Ağaçların gövdelerini incele. Dokunduğunu hissetmeye çalış.
    Bir süre sonra uykuya geçeceksin ve rüya oluşacak.

Bu söylediklerimi alışkanlık haline getirirseniz haftada 2 kere falan oluyor.

Çok da zevkli.
    Hatta ben sınıftayken sırada uyumaya çalışıyorum. Sınıf zaten kopmuş durumda acayip ses var.
    Ona rağmen uykuya dalarken kurduğum o rüyalarda yerdeki asfalta odaklandım. Bir anda o asfalt çok gerçekci bir hal almaya başladı. 144p den 720p ye dönüşüyordu farkettim.
    Bir süre rüya gördüm ve uyandım çok zevkliydi hemde okuldayken.

Bazi kişiler rüyasının farkına varinca hemen uyanırlar.

Bu durumda uykuya devam edip tekrardan gerçekci hayal kurmaya baslamak gerekir.

Dokundukların bir süre sonra gerçekci his vermeye başlıyor. Acı bile duymaya başladım son zamanlarda.
    Kolumu çimdikliyorum acı hissediyorum. Olabilir mi böyle birşey?

Arkadaşlar sorularınız varsa öm den yazabilirsiniz. Çok zevkli bir olay.

Bu olayı daha da geliştirmek istedim.

Amacim lucid ruyadan Astral seyehate gecis yapmakti.

İnternetten gordugum farkli bir teknigi denedim.

Ruyamin farkina vardigimda evimin balkonundan hopladim ve bizim arka bahcedeydim. O sirada vucudumun cekildigini hissetmeye calistim.
    Ruyamda da yukseldikce yukseliyorum. Uzay gibi degisik boyutlarda ucuyor gibiydim. Hipnoz olurken dalga dalga olur ya ayni onun gibi ordan oraya ucuyordum. Ama bir turlu astrale gecemedim.

Astrali normal olarak denemeye calistim. 1 denedim 2 denedim ama olmadi.
    Gece vakti denemeye calistim. Vucudumun cekildigini hissetmeye calistim ve birseyler hissediyordum.
    Vucudumum cekildigini hissetmeye calistikce kalbimin carpmasi hizlandi. Vucudum titremeye basladi. Cok heyecanliydi. Sanki kalbim saniyede 2 kere atiyor gibiydi. Kendimi zorladim ama cikamadim. Uyandim, olmamisti. Banyoya gittim elimi yuzumu yikadim. Atesim yukselmisti. Bir sure sonra tekrar yikadigimi hatirliyorum. Korkmustum. Annem ve ablam ayni odada uyuyordu onlarin yanina uyumaya gectim. Uyurken zorlandim. Tam icim gececekken bir yerden duser gibi oluyordum hafif titreme oluyordu. Bu 2 kere oldu sonra uyumusum zaten. Bu olaydan sonra astral seyehate de inanmaya basladim. Telekinezi gibi farkli seylere yoneldim. Psi wheel falan dondururler. Ben onu bir sure sonra basardim. Merakimdan sonra gunluk 2 saat kadar denedim. Biraz zaman sonra psi wheeli yani kagidi düşürmeye bile başladım. Youtuba video attiğimi hatirliyorum ancak utanip silmiştim.
    Farkli bir teknigim vardi. İp hayal edip o iple kagidi çekiyordum falan.
    Çok farklı konular. Bunlar gercek degil falan demeyle olmuyor. Bilmeden konusmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bihinmehen -- 17 Ocak 2020; 21:27:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç yıldır rüya görüyorum ama frene basınca araba durmuyorrrrr yavaşlıyor ama durmuyo el frenini bile çekiyorum ama durmuyorrrr
  • Bihinmehen kullanıcısına yanıt
    Hocam telekinezi bende denedim lisedeyken, baya inanıyordum, psi wheel den başlamıştım, odada ki tüm hava kapalı bir şekilde elimi uzaktan tutarak çevirmeye çalıştım, oluyordu da yani. Ama şuan inandığım pek söylenemez.

• Aynen bir süre sonra inanç kalmıyor ama şimdi bir daha denesen 2-3 saat boyunca çalışsan tekrardan döndürebildiğini göreceksin. Sadece yapınca inanılıyor. Yapamayanlar lucide bile yalan diyorlar.
  • Size bı kıyak geçiyim hadi bunu hiç bir ziktiriboktan youtuberda bulamazsınız.
    Gerçek hayatta kendinize rüya içinde bir Bayrak.edinin yani bir hatırlatıcı. O sıralar neyle çok mesgseniz beyin rüyada büyük ihtimalle o konuda kurgama yapar. Atıyorum koylusunuz elma ağacıyla çok iclisiniz . Bayrağımız elma olsun ve gerçek hayatta devamlı kendinize elma gördüğünüzde aslında bu kaşık :) elma yok diyin. Elma gördüğünde gerçek.hayta da hep bu rüya elma gerçek değil diye her elma görmenizde tekrarlayın. Bunu yeteri kadar yapar beyini sartlarsaniz ve rüyada da elmayı görürseniz direkt rüya kontrolü size geçecektir.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Bu tekniğin farklı farklı modelleri var, yalan bir teknik diyemem. Ben daha önce bi kaç kere denedim fakat gün içinde belirlediğim şeyi gördüğümde kendime "rüyada mıyım?" sorusunu sormayı unutuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-161DF1A5E -- 17 Ocak 2020; 19:47:49 >
  • Ben kısmen yapabiliyorum, rüyanın gidişatına veya rüyanın nasıl bir rüya olduğuna karar veremiyorum ancak rüyanın içindeyken gerçekten oradaymışım gibi kafama göre hareket edip karar verebiliyorum acayip adrenalin ve heyecan dolu şeyler yaşıyorum öyle garip bir hiski anlatamam.Üstelik bunu yapmak için herhangi bir özel çabada sarfetmedim yıllar içinde kendi kendine böyle evrildi rüyalarım ve böyle bir yetenek kazandım

Mesela dün rüyamda post apokaliptik bir dünyanın içindeydim sanki dying light oyununun içine düşmüş gibiydim dying light ile resident evil 2 remake karışımı bir ortam.Zombiler felan vardı yıkık dökük tünellerde zombilerden kaçıp pompalı tüfekle onları vurarak hayatta kalmaya çalışıyordum felan.Tam bir tekne gördüm ona atlayıp kendimi kurtardım derken, büyük bir fırtına çıktı ne kadar tutunsamda rüyaya devam etmek istesemde işler ters gitti tekne alabora oldu tam boğulurken korkudan uyandım nefes nefese kalmıştım gerçekten sanki vr kaskı ile bir oyunun içindeymişim gibi hissediyorum rüyalarımda.

O tekniğin adına WILD diyorlar yani uyanık halden lucid rüyaya geçme. 6 saat uyuyup uyanıyorsun 10-15 uyanık kalıyorsun sonra tekrar yatıp hakeret etmeden bekliyorsun sonra vücudun gevşiyor ve uykuya dalma sırasında gözünde görüntüler kulağında sesler duymaya başlıyorsun. Rüyanın yapı taşları oluyor. Bu evrede ya sen bir imge yapacaksın ya da bilinçaltının oluşturduğu rüya sahnesine atlayacaksın. Açıkçası ben onu denedim. 20 dk sonra görüntüler sesler oluşuyor ama uyku o kadar ağır basıyor ki imgeme odaklanamıyorum acayip zor

• Bu yüzden yatar yatmaz imgeye başlaman ve kendini imgeye kaptırman lazım. Önündeki ağaca veya bir cisme odaklanırsan oluyor.

• asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    😄😄 rüyadayken koşamıyorum ama döne döne gidebiliyorum. Lucide geçince bile öyle oluyor. Uçmaya çalışıyorum 2 saniye sonra alçalıyorum.

• Zma dediğin şey muhtemelen ilaç.
    Sakın diyim kullanma.
    Bir rüya için sağlığından olma.
    O ilaçlar sana zarar verir.

Aynen öyle 😁 normal gördüğüm rüyalarda hiç koşamıyorsun yer çekimi yokmuş gibi ağır ağır sinir ediyor 😁 sanırım bilinçaltı koşma eylemini algılıyamıyor koşmak için ayağımı zar zor atıyorum. Demek uykuyu beklemeden temiz bir zihinde imge yapmak lazımmış bunuda öğrenmiş oldum bi ara denerim eyv

Gıda takviyesi için kullanılan bi supplement. Araştırdım biraz, aşırı doz kullanmadığım sürece çok bir sıkıntı olmuyormuş. İçinde çinko ve magnezyum var. Ama zaten bunu diğer yöntemlerle başaramassam denemeyi düşünüyorum.

• Böyle şeylerin ilaçla olacağını düşünmüyorum.

İlaç zaten rüyayı kontrol edebilmek için değil. Burda bi kullanıcı ve başka sitelerdeki kullanıcılar ilacı kullandıkları zaman rüyalarını çok net hatırladıklarını söylüyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.