Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlunu tanıyormuyuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün şampiyonluğunu ilan etti kenan
    Bu arada yukarda anlattığım bi hikaye var ve muhtemelen doğru.Çünkü bugün ntv de izlediğim kadarı ile superbike yarışları normal motobisikletin hafif değişmiş haliyle yapılıyormuş.
    Kenan bugün kü yarışını 2. bitirerek şampiyonluğu garantiledi.Daha 3 yarışı var ve 1 kez daha birincilik alırsa superbike yarışlarında en çok birincilik alan yarışçı olarak tarihe geçecek.Bekle Rossi tahtını yıkmaya geliyorlar.

Kenan Sofuoğlunu tanıyormuyuz ?

• yarışı izledim. çok iyi bir sürücü. ingilterede kenan sesleri türkiye bayrakları vardı. güzel duygu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 7 Ağustos 2007; 1:50:35 >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • yaris sirasinda sanirim motorfederasyonu baskani 1 yil daha tecrubeye ihtiyaci var dedi/
    quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

medyada fazla uzerınde durmadı.
    acaba motogp den teklıf gelırmı?

Orjinalden alıntı: MMX 166
    medyada fazla uzerınde durmadı.
    acaba motogp den teklıf gelırmı?

Bence henüz erken. Tamam, Kenan Türkiye için inanılmaz bir iş başardı fakat bu iş Avrupa için o kadar büyük değil. Bu birçok Formula 1 pilotunun vaktiyle alt liglerde büyük başarılar elde etmesi gibi bir şey. Fakat Türkiye için inanılmaz, çünkü motor sporlarında hiç dünya şampiyonumuz olmadı. Kenan, motor sporları kültürünün olmadığı bir ülkede maceraya başlayıp bir ilki başardı. Ama tabi bu onun özel bir yeteneği olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ayrıca Kenan'ın bence öncelikle bir üst lig olan Superbike'ta boy göstermesi ve orada başarılar elde etmesi lazım. Moto GP'ye hazır olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki daha Moto GP takımlarının sadece dikkatini çekmiştir. İlerideki planları için takibe almışlardır. Kaldı ki kendisi bile Superbike'a geçince zorlanacağını, fiziken de buna tam hazır olmadığını söyledi.

Ama eminim, 3-4 yıl içerisinde Moto GP'de boy gösterecek ve başarılı olacaktır. Buna inanıyorum. Çünkü gerçekten özel bir yeteneği var.

quote:

Orjinalden alıntı: tony hawk
    kenanı formula 1 de görmek isteriz

Neden? Başarısız olması için mi? Çocuğun hiç dört tekerli araç deneyimi yok. Yapmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 8 Ağustos 2007; 0:20:13 >

• kenan sofoğlunu seneye moto gp de göreceğiz.bakalım oarada ne yapacak.

Orjinalden alıntı: mcudy

kenan sofoğlunu seneye moto gp de göreceğiz.bakalım oarada ne yapacak.

Yok öyle bir şey. Adam sadece Supersport'tan teklif aldığını söylüyor. Moto GP takımlarıyla ilgili herhangi bir teklif aldığını söylemedi. Nereden uyduruyorsunuz bunları?

motogp ye çıkması için en az 3-4 sezon daha geçmesi gerek.
    şu an motogp ye atılması demek birden düşüş demektir.

bu aynı gp2 de yarışmadan direk F1 e çıkmaya benzer... darmadağın olursun valla....

acelesi yok 4 sene sonra çıksın motgp ye, biz 4 sene daha destekleriz dert değil..

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Yok öyle bir şey. Adam sadece Supersport'tan teklif aldığını söylüyor. Moto GP takımlarıyla ilgili herhangi bir teklif aldığını söylemedi. Nereden uyduruyorsunuz bunları?

Benim okuduğuma göre kenan bu senede Supersportta yarışacakmış superbike den 2. sınıf takımlardan teklif almış. Bir sene daha burada yarıştıktan sonra superbikeden gelecek teklifleri değerlendirecekmiş bu arada motogp için ise ömrü dolmak üzere diyor. Rossi oradan ayrılınca düşüşe geçecektir diyor. Geleceğin ligi ise spuerbike diyor. Hayalindeki yer.

• ntv superbike da yarışacağını söylemişti.
  • Ramazan ayında ortak bir arkadaşımız sayesinde buluşma olasılığım var

Eğer bluşma olursa soru ve cevapları buraya yazarım

Orjinalden alıntı: ikista

Ramazan ayında ortak bir arkadaşımız sayesinde buluşma olasılığım var

Eğer bluşma olursa soru ve cevapları buraya yazarım

• Kenan Sofuoğlu serideki son yarışınıda kazanarak dün en yakın yarışçının ( bilerek rakibi demiyorum ) iki katından fazla puanla ve 8 birincilikle artık bu serinin kendi seviyesinin altında kaldığını açıkca göstererek sezonu noktaladı. Artık onu SüperBike(umarım yanılmıyorum) izleyeceğiz. Bu arada çok iyi bir haberde Kenan S nin takımının 3 içerisinde MotoGp ye geçmeyi planlıyor olması. Bu geçiş seneyede olabilir sonraki seneyede. Ama 3 yıl sonra bile olsa bizim için çok farkı olmaz. Çünkü bu zaman süresinde Kenan daha üst seviye motorlara kendini hazırlayacaktır. Gelecek sene bunu başarıyla yapıp yine şampiyonluğa yarışacağını umuyorum.
    yayınlanıyor
    saatlerini bilmiyorum ancak iki kez denk geldim
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.