Bildirim
Kenan Sofuoğlu'nun evladı Hamza Sofuoğlu bugün itibariyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Herkes bi Fatiha okusun lütfen arkadaşlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne şanssız bir adamdır yahu bu. Abisini de kaybetti 3-5 sene önce. Sabır diliyorum. -
Evet aklıma hemen o geldi geçende babasınıda kaybetmiş ama hala ALLAH 'a şükür demesi beni çok etkiledi çok mükemmel bir insan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzüldüm Allah rahmet eylesin onada sabir versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabir diliyorum.
-
Önce abileri, sonra babası, şimdi de evladı. Allah sabır versin yerinde olmak istemezdim. Günahsız Hamza bebek huzur içinde uyuyacaktır eminim.
Allah rahmet eylesin.😔😔😔
Allah rahmet eylesin. Adam gibi adam. Ama surekli boyle acilar yasiyor. İddia dan gelen 1.5 milyon tl lik parayi bile almadi. Okul vs icin harcadi.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin -
Allah rahmet eylesin .
2 abisini kaybetti , babasını kaybetti , cocugunu kaybetti Allah rahmet eylesin hepsine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X