< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KENAN KARA YENİ VİDEOLAR

-
-
en eski videoları çok iyidir ama kitlesinin seviyesi zamanla düştüğünden yeni videoları gitgide kötüleşiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni videoları çok iyi ve düzenli biraz daha detaylı. 2 yıl öncekiler de gayet iyi sana kalmış ama düzen ve detay olarak daha iyi sanki. sorular zaten benziyor önceden sorduğu bazı soruları yeni nesile çevirmiş yeni videolarda koymuş kendi bahsediyor zaten.
-
yeni videolarda çok konuşuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yigiteyilmazyeni videolarda çok konuşuyor.
asdlaksdjasdasşldk
-
kenan hoca baya tarzını değiştirmiş eski videoları ve anlatımları daha iyi bana kalırsa acil analitik geometri fasikülünde bi soruya baktım delirip kapattım yeni videolarını hiç incelememiştim yeni videolarını ilk ve son izleyişim oldu.
2019 oynatma listesini her türlü daha iyi buldum.
(edit: yazım hatası)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 21 Mayıs 2021; 19:43:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl tarzı değişmiş biraz daha açar mısın. Yani dahamı basit anlatıyo artık ben 2019 da izlemistm tek bayadır geo izlemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana göre eskiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niyeyse bana facecam olan videolar daha iyi geliyor özel ders havası var gibi 2021 nin avantajı bu. İki seriyi de ( 2019 ve 2020 de çekilen ) full izlemedim ama üstünkörü baktığımda PDF ler büyük oranda aynı gibi. Sadece son anlatımda bazı konular ( katı cisimler analitik geo vs ) acil föyleri üzerinden anlatılmış. Ben acil föylerinden haz etmiyorum PDF olarak da yayınlamıyor hoca. ya parayla alıcan ya da sadece izliycen. Ama eski videolarda Kenan hocanın kendi pdf'i var o konular için. Bu daha iyi bence. Karar veremedim hangisi iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak eski videolar önerilmiş. Çok teşekkür ederim herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski videoları baya gözümü aça aça hevesli hevesli dinlerken bunlarda bitse de gitsek gibi dinliyorum, baya uzatıyor soruları gibi geliyor hiç akmıyor eskisi gibi, çok uzatıyor gibime geliyor. 1.25x yukarısı pek izlemem hızı 2x yaptım yine videoları kapatma isteği oluşuyor.
Eskiye göre ayrıntılı diyenler var belki herkese hitap etmek için daha ayrıntılı anlatıyor olabilir hocam ama bayıyor yani tabi ben böyle dedim diye önyargıyla izlemeyin belki yeni anlatımını daha çok beğeneceksiniz, değistirdi diye sevinen de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 21 Mayıs 2021; 20:45:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bir tek ben mi aşırı zaman kaybi olarak görüyorum geometri için konu anlatımlarını? Gerçekten hepsini izleyerek ilerleyen varsa helal olsun. Ben önce bi hangi konuyu çalısıyorsam tüm kurallarını ve ispatlarıni bir defterde yazarak kendime yediriyorum sonra direk test test test.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X