Şimdi Ara

kenan kara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene 21ini izlemiştim,böyle değildi.

katı cisimleri izleyeyim dedim ben hayatımda böyle boş yapan bi hoca görmedim awk

banane senin 2 çocuğundan banane senin kızın olursa isminin zeynep olacağından banane abinin amcanın eşinin adından awk

zaten zart zurt kardeşim diyip duruyo

soruyu çözdükten sonra da bi ton boş yapıyor

eyüp hocamdan alışmışım,sorulardan sonraki yorumları dinlemeye,alışmaz olaydım...

eyübümün gözünü seveyim adam işini yapıyo boş yapmiyo

milattan önceki anlatımları olmasa geoda,anlamakta zorlandığım katı cisimde de onu izlerdim mutlaka

• dinleme diyecekseniz de beler-kessinlikle haklı olarak-,10 video kaldı bitsin şükredicem

alternatif de pek geocu bilmiyorum

• gecen sene de ailesindeki isimlerden çokça bahsediyordu diye hatirliyorum… her hocanın bir tarzi var tabii sinava az kaldi gerginliği üzerinizde olabilir sayin hocam…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynı zamanda katı cisimde sıfır değilseniz sevgili eyüp b hocamin da kolaydan zora soru cozumu var konuyu kavramak için soru çözümü izlemek de guzel oluyor bence tavsiyedir iyi geceler dilerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

kesinlikle kaldığım yerden devam edeceğim hocam

çok teşkekür ederim

iyi geceler dilerim

• kenan kara
    eyüp kralım vermiş,kesin işe yarar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kusurlarının boyu anlatışının boyunu geçti babayiğit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antika İntikam (Ahmet Alp Altay)
    13 yıl önce açıldı
    Kara Şimşek Satıldı
    11 yıl önce açıldı
    Kenan Pars hayatını kaybetti
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bıyıklı matematik'e bir bakın bence. ben ondan katı cisimler dinlemedim ama genel olarak güzel anlatıyor zaten.

• kenan hoca harika geometri hiç yapamıyordum üçgenler bitirdim onunla şu an 2 3 net geliyor ki daha yeni nesil soru olan kitap çözmedim

• Kardeşim dediğinde 3 numara kafasına şaplağı yapıştırasım geliyor. Acayip samimiyetsiz ve yapay biri. Eski videolarını izleyebilirsiniz belki

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Reis sen de kimseyi sevmiyon awk Eyüb diyoz balon diyon Kenan kara diyoz o kel kafasini skim diyon 3d diyoz balon diyon orijinal diyoruz overrated diyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 28 Mart 2023; 22:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Özcan Aykın, Tolga Bilgin

Eyüp ün eski videolar güzel ama fosfora kaydığını düşünüyorum. Bak saydığın şeylerin çoğu iyiydi ama kitleleri aşırı büyüdü ve bozdular.

Ben kimseyi sevmiyom bu da doğru kısmen

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Olm peki beni seviyon mukenan kara 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

• eyüp hocaya boş yapmıyor demişsin de adam 10 dakikalık videonun yarısını felsefe yaparak geçiriyor

kenan hocayı da sen bayağı abartmışsın.söylediklerini toplasan 1 dakikayı geçmez.hem adam çocuklarının,ailesinin adını anınca mutlu oluyor demek ki ne var bunda

• eyüp hocanın bir muhabbetine gereksiz
    kenan hocanın bu muhabbetlerine gerekli diyorsan...
    hangi 10 dakikalık videonun yarısı felsefeymiş,adamdan tyt ayt geo tüm playlistleri tekli çözümlerin bir kısmını izledim öyle bir şeye denk gelmedim yav

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.