Şimdi Ara

kemik iliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuzu gerdandan çıkan kemik iliği ve kemik suyu çok lezzetli olur. Ancak özel olarak kemik suyu için kesilmiş avuç içi çapında kemikler var, iliği beyaz ve pişirince o iliği nedense jöle gibi beyaz oluyor ve tadı kuzu kerdanın iliği gibi hiç değil.. Neden böyle farklı? Kemik suyu için iliğide kuzu gerdan gibi lezzetli olan ne kemiği almalı?



  • Kol ve uyluk kemiği iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.