Bildirim
Kemiğim kayboldu ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun Hocam.
Neyden dolayı kavga ettiniz?_____________________________ Görünen köy uzakta değildir. -
-
Trafikte sinyal vermeden sokağa dönmeye çalıştı bende neyse geçsin dedim durdum yol verdim geçmedi sonra ben devam ederken kapıyı açtı önüne atladı camı indirdim abi noldu dedim boynumu sıktı diğer kapıdan inip saldırdım bende 3 kişilerdi ama 2 si çocuktu daha önceden lisans yaktığım içinde olay bana patladı gibi mahkeme filan var şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
doktor değilim ama boksör kırığı denilenden olabilir. yumruğu yanlış attığımdan bende de kemik gözükmüyor orada _____________________________ -
gecmis olsun hocam. mahkemeye falan takim elbiseyle git naif gorun falan :) daha onceden bekleyen hapis infazin yoktur umarim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt