Şimdi Ara

KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• medcezirdeki üniversite kemerburgaz işte daha önce izlediysen üniversite sahnelerinden nasıl bi yer oldugunu görebilirsin. fena gözükmüyodu. kendimi de ifşaladım. saygılar
  • İçi medcezir çekimlerinde kullanıldı.
    Gelişmekte olan güzel bir üniversite
  • bağcılarda yeri eğitimi çok kötü değilmiş yani ismimin çok az bilinmesine göre kıyaslarsak.kampüsü yok bir iki binadan oluşuyor ama içi dışı çok güzel çok yeni.
  • ediathpiaf E kullanıcısına yanıt
    yazmaya deger mi sence ?
  • Emirtt E kullanıcısına yanıt
    onun yerine doğuş yaz kardeşim
  • iyi bir bölümse değebilir yani başka alternatif kalmamışsa o bölümde ama şimdi köklü iyi bir ünıversite ile tartişmaya bile girilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi bölümü seçeneğine bağlı aslında 3 yerleşke olacak diye duydum sağlıkla ilgili bölümler Bakırköy e taşınacak diye duydum diğer 2 yıllıklar Şişli de geri kalan bölümler ise bagcılarda. Eğitimi hakkında hazırlığı fena değil ama geri kalan şeyler bölümüne bağlı onun için akademik kadroya bakmak lazım yabda o bölümü o üniversitede okuyan birini bulmalısın. Bu arada hangi bölümü düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi yerler geliyosa onlari yaz cokta degmez

• ?
  • kardeş ben bağcılarda oturuyorum kemerburgaz unv bızım eve 5 dk uzaklıkta sormak ıstediğin soru varsa sor cevaplıyım.
  • mustafa3465 M kullanıcısına yanıt
    okulun yeri nasıl ? ulaşım ? orda okuyan biri varsa ne düşşünüyolar ?bagcılar nedeniyle çekinmelimiyim ? teşekkürler
  • Eczaciligi nasildir bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessy -- 12 Temmuz 2015; 1:18:19 >
  • 5 para etmez dandik okul

• Eski kız arkadaşımın okulu. Kendisi iyi bir bölümünde olmasına rağmen istanbul'daki en kötü üniversitelerden biri diyordu.

• Yemretek Y kullanıcısına yanıt
    hocam okulun yerı bızım mahmutbey koyiçi dediğmiz bi yerde yakınları flan boş arazılerle dolu ulaşım ıse tam oraya kadar gıden halk otobuslerı flan yok sadece mınubusler varda onlarda sınırlı geleceğniz yere bağlı ama mutlaka 5-10 dk yurursunuz ayrıca oyle kampusu flan yok bıldığın 2 bına yanyana ben ılk başta oranın bi iş hanı flan olcağını duşundum ondan sonra unıversite olduğu gorunce şaşırmadım değil unuversite deyınce akla hep kampusu olan unıversıte flan gelır ama bunda yok fakat şu an 12 sınıfa geçtim bu yıl oraya okul olarak tanıtıma goturduler ben gıtmedım gıden ark içeride şartların çok ıyı olduğunu soyledıler tabı ılerleyen yıllarda belkı o boş alanlarla genış bı kampus alanıda yapabılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.