Şimdi Ara

Kemal Tanca Fırsat Çadırı Viaport Avm'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün görme şansım oldu.Kurtköy Viapot Avm fırsat çadırında Kemal Tanca marka ürünler satılıyor.Bayan ayakkabılarında daha cazip fiyatlar vardı fakat ortalık savaş alanı gibi olduğundan farklı numaralar bir aradaydı,bulmak için epey uğraş vermek lazım.Erkek ayakkabılarında da şık ürünler var.Sezon fiyatı 200 civarı olan ayakkabılardan 110-120 civarı etiket taşıyanlar vardı. İşe yararları millet tüketmiş anlaşılan. İkameti yakın olanlara cazip gelebilir,arka bölümde daha çıkarmadıkları yüzlerce kutu ayakkabı vardı.

• Denk gelmez ki soyle firsat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana Optimumda indirime hiç denk gelmedim, şans....
  • herzamanki taktik ellerinde kalan 5 senelik satılmayan ayakkabıya 100de 100 ekleyip fırsatmış gibi çöp stok eritiyorlar millette sazan gibi atlıyor amma ayakkabı meraklısı milletiz hale bu kadınlar.
  • Hepsi dandik...

• Kemal tanca nin kaliteli bir marka oldugunu dusunmuyorum. Ayakkabiya cok onem veririm. İste surekli kundura giyiyorum. Kullandigim/kullanmakta oldugum bircok marka arasinda kalitesi ve rahatligi en dusuk olani.

Gecen sene 250 liraya high way magazasindan aldigim ayni zamanda aldigim inci ve derimod dan cok daha cabuk deforme oldu. Daha once aldiklarimda da cok olumlu izlenimlerim yoktu ama model olarak begendigim icin almistim

• Geçen hafta eşime bir ayakkabı aldım deri cinsinden 245TL den düşmüş 160TL ye.
    10 dakika giyindi sadece 10 dakika içinde deri çatlama yaptı nerede ise kopacak.

Hemen iade etmek için götürdüm.
    Yok efendim tamire gönderelim yapıp yollasınlar.
    Şaka mı yapıyorsun ya dedim daha dün aldım bu hale geldi ne tamirinden bahsediyorsun.
    Ben az bağırınca tamam yenisi ile değişelim dediler.
    Değişin dedim onu da 10 dakka giyecek aynı olacak.O zaman başka ayakkabı alın dediler. İstemiyorum dedim kardeşim ayıplı mal değilmi senin ürünün para iadesi yapacaksınız. Tabi yanaşmadılar para iadesine ama ben bastırdım. Kredi kartı ile aldığımdan peki karta iade edelim dediler. 10 gün sürdü ama ettiler sonunda.

Alırken lütfen aldıktan sonrasını da düşünün. En basit esnaftan bile alsanız hemen iade alıyor bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.