Şimdi Ara

Kemal Sunal'ın Oynadığı Filmlerden En Sevdiğiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Korkusuz Korkak (Mülayim Sert ismi bile yeter )
    Sakar Şakir
    Kapıcılar Kralı
    Çöpçüler Kralı
    Yüz Numaralı Adam
    Meraklı Köfteci
    Hababam Sınıfı serisi
    İyi Aile Çocuğu
    Tosun Paşa
    Şabanoğlu Şaban
    Süt Kardeşler
    Köşeyi Dönen Adam
    Kibar Feyzo
    Davaro

Özellikle 1985'ten sonra yaptığı filmleri pek sevmem.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • kemal sunal olsun da, ne olursa olsun
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Aslında Öğretmen, Düttürü Dünya, Boynu Bükük Küheylan gibi iyi filmleri de var ama yaşlandığından muhtemelen, daha ciddi, daha 'Şaban'' olmayan filmler.

Şu an Korkusuz Korkak, Sakar Şakir, Yüz Numaralı Adam, Kibar Feyzo, Süt Kardeşler, Tosun Paşa en sevdiklerim.

Hele Korkusuz Korkak!

''Ulan Mülayim otobüsün olayım be!''
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Tokatçı.

Karbonat Erol (Şogun) sahnesi, Türk sinema tarihindeki en iyi sahnelerdendir benim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • _____________________________
  • tosun paşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Al Hacı Bekir lokumu"

"Bu adamı da hiç sevmem"

"Skiper amca patladı"

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Korkusuz korkak favorim o filmdeki absürtlük hiçbir filmde yok bana göre

"Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • En Büyük Şaban

Vikings
    Ragnar Lothbrok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.