Şimdi Ara

Kemal Sunal filmlerine hic gülmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla tebessüm etmişimdir. Çoğu da komik gelmedi. Anlamsız gülmeleri, salak gibi davranması vs. Ama trajik filmlerini , komedi olmayan filmlerini seviyorum. Bu arada genel olarak kendisini seviyorum. Ama komedi filmlerini asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam
  • Keman

• Malum partili tespit edildi

• turbonun yerine bu arkadaşımı ithal etti konu dışı
  • Ben de dram ağirlıklı filmlerini seviyorum . Aynı şekilde şener şen de öyle . Gölge Oyunu , Muhsin Bey vs.

• Bu zamana göre değerlendirilmemeli. O zamanın filmi o zamana göre değerlendirilir. Ayrıca kemal sunal gerçekten saflığıyla güldürebilen biri. Gülmesi yetiyor filmde. Severek izlerim izlemeyede devam edicem. Sen git cem yılmaza falan gül yeni nesilsiniz ya size eziklik olarak gelir kemal sunal falan. Birdaha o gibisi gelmez. Vefat etmeden önce bir röportajında büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim ortancalara birşey yok diye bir espri yapmıştı o kadar komik değil ama o samimiyeti insanın içini ısıtıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bombaci mulayim, dokunmayin sabanima, sut kardesler fln cok komik filmler

• Türünün ilk örneği
  • Bir adam dusunun filmleri seneler gecmesine ragmen defalarca izleniyor ben her filmini kac defa izlemisimdir her izlememdede guldurur.Bana gore gelmis gecmis en iyi oyuncudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: No VI

Bu zamana göre değerlendirilmemeli. O zamanın filmi o zamana göre değerlendirilir. Ayrıca kemal sunal gerçekten saflığıyla güldürebilen biri. Gülmesi yetiyor filmde. Severek izlerim izlemeyede devam edicem. Sen git cem yılmaza falan gül yeni nesilsiniz ya size eziklik olarak gelir kemal sunal falan. Birdaha o gibisi gelmez. Vefat etmeden önce bir röportajında büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim ortancalara birşey yok diye bir espri yapmıştı o kadar komik değil ama o samimiyeti insanın içini ısıtıyor.

Bende kendisini sevdiğimi söyledim zeten. Samimiyeti de güzel. Saygımda sonsuz.

Cem yılmaza da çok gülmem

• Recep ivedik izlemekten iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Major König

Recep ivedik izlemekten iyidir

Recep ivedik den daha iyi oldu kesin. Recep ivedik sadece fragmanda gördüm ve tiksindim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.