Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
5
Favori
13.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siyaset ve oy alma perspektifinden bakılırsa haklısın. Hatta kılıçdaroğlu, fark eder etmez hemen "kim koydu bunu ayağımın altına" diye etrafa bir iki fırça atıp sonra seccadeyi öperek alnına götürse acaip prim yapardı belki de.

Ben olaya tamamen siyaset dışı bakıyorum.

Bu ülke ileri gidecekse, kamuoyu böyle şeyleri konuşmamalı. Çok mu hayalperestim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su mevzunun 8 sayfa konuşulması neden bu ülkeden bir halt olmayacağının çok güzel göstergesidir.

• EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

Eline fazla su dökme Erdoğan tanrı ilan eden yok

Değişim elbet gereklidir ama bu benim sevmediğim birine oy verme nedenim olamaz

Kk sevmiyorsam Erdoğan'a mı tapiyoruz ne bu ?

Siz kk ne eleştiri yaparsınız ne de yanlışı söylersiniz

Alkış tempo şuan gaz ile gidiyorsunuz

14 Mayıs da Erdoğan kazandığı da gel buraya ağlama sakın kaçma

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

din kesinlikle Türkiye'de yasaklanmalı ve dini ürünler kamera ve göz önünde görüldüğü taktirde 200 bin tl yada 5 sene hapis cezasından başlamalı.

en ufak şey de dini öne sürdünüz. anasını bellediniz ülkenin.

deprem bölgesinde çoğu seccade şuan betonlar altında. git onunda duyarını kasın.

bilerek yada bilmeyerek bastıysa ayağına sağlık. tebrik ediyorum. kısasa kısas vakti geldi.

• ayakkabıyla girilen bir yerde herkes yanlışlıkla basabilir farkında bile olmayabilir, insanlık hali. ha bunu ahlaksızlar büyütür mü büyütür, orası öyle bu toplum için bu bile seçim kozu, bizden adam olmaz

• Yadırgayacak bir şey yok.

Kılıçdaroğlu ve yanındaki malum bayan seccadeye ayakkabıları ile basmasalar olay olurdu. Ülkede büyük şok dalgası yayılırdı.

Chp budur.

• Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi
  • Basmışsa ne olmuş?Tartışılan konuya bak...Tam malumların istediği bir ortam oluşmuş.CHP'nin ve KK'nın çıkıp sanki yanlış birşey yapmışlar gibi özür dilemesi iyice sıvama olmuş.

Seccade madem kutsal malumlar neden 2003'te Irak'ı işgal eden Amerikan askerlerinin Camileri askeri üs gibi kullanmasına ses çıkarmamışlardı?Hatta bu işgale destek açıklamalarında bulunmuşlardı.Bunu nasıl açıklayacağız peki?

İşte işgal esnasında Amerikan askerlerinin bir Camiye yerleştiklerini gösteren fotoğraf;

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi

KK'nın bunu kasıtlı yaptığını düşünmüyorum ama malumların bunun üzerinden algı kasmaları karşısında sanki hata yapmış gibi çıkıp bunu kabul etmesi ve özür dilemesi tamamen yanlış bir tutum olmuş.Karşı tarafta öyle bir kesim var ki adam hacca gitse onun hacılığını bile kabul etmezler.O derece bir fanatiklik...Dahası bu görüntü dışında KK hakkında yapılan photopshop fotoğraflar sosyal medyada dolaşıyor ve bunlara bile inananlar var.Her görsel için çıkıp açıklama yapacaksa,özür dileyecekse vay haline...

Türkiye'nin böyle saçma sapan konularla vakit kaybedecek bir dakikası bile yok.Yahu ülke sığınmacı kampına dönmüş,döviz alıp başını gitmiş,enflasyon kontrol altına alınamamış ama bizim konuştuğumuz konu : Seccade!

Sokaktaki adamın çokta umurundaydı KK'nın neyin üstünde durduğu...İnsanlar ay sonunu getiremiyor bildiğin geçim savaşı veriyor ama bizimkilerin konuştuğu konuya bak...

Ondan sonra 'muhalefet muhalefet yapmıyor' deyince suçlu biz oluyoruz...

seccade niye kutsal?

bana açıklar mısın?

kurandan ayetlerle açıkla seccadenin değerini.

bekliyorum.

aktroll liderinize mi soracaksınız kime soracaksanız sorun bekliyorum

• kadir3461 kullanıcısına yanıt

Gir ilk sayfadaki mesajlarıma bak. Orada gerekli cevabı vermişim. Neden ayakkabı ile basılmaması gerektiğine dair. Ateist jahrein bile gerekli olarak eleştirdi siz partizanlar hala kör gibi saldiriyorsunuz.

Klavyene güvenip rezilce ithamlarda bulunma haddini bil. Gir profile bak bakalım yıllardir yazdıklarıma açtığım konulara. Siz hadsiz partizanlar kk yi eleştiren herkesi akp li ilan etmekten yorulmadiniz mi %23 oy orani ile?

Sizin yüzünüzden çekiyoruz zaten bu adamları. En büyük akp li Kılıçdaroğlu dur. Kudursaniz da sayenizde sonuç aynı. Akp yonetimi.

• Şu görüntünün etkisi yüzlerce gaftan daha fazladır. Şöyle bir örnekle açıklayabiliriz. RTE yanlışlıkla örneğin Atatürk resminin üzerine bassaydı ne olurdu. Ya da daha vahim bir şey olsaydı yani yani RTE Aevilikçe kutsal sayılan bir motifi olan bir kilimin üzerine yanlışlıkla basmış olsaydı ne olurdu. Algıları küçümseyemezsin, etkileri ne kadar büyük olduğuna inanamazsın. İnancın gücünü yenemezsin.
    RTE yanlışlıkla seccadeye basmış olsaydı, Kk'nın yanlışlıkla Aleviler inancına ait bir simgenin üzerine yanlışlıkla basması, Sinan Oğan'ın yanlışlıkla Atatürk resminin üzerine basmış olması fazla etki yaratmaz.
    Bu fotoğrafını vehametini anlamayanlar yıllar geçtikten sonra çok iyi anlayacak.
    KK bunu düzeltmek için çok büyük hamleler yapacak. Yanından itibaren hemen başlayacağını göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 1 Nisan 2023; 15:20:25 >

Ateist Jahrein veya diğerleri toplumu bir gram olsun anlıyor olsalar bu olayı bu kadar büyütmezlerdi.Bu fotoğraftan daha beter photoshop görseller CHP ve KK için sosyal medyada sürekli dolaşımda ve bunlara inananlar bile var.Her görsel için çıkıp özür dilenecekse işimiz var demektir.Yapılması gereken bu görsel hiç verilmemiş gibi davranmak ve milletin gerçek sorunlarını gündeme taşımaktı.

Dahası malumlar yaptıkları hiçbir hatayı kabul etmezler.Kendilerini her zaman kusursuz gösterirler.En ufak bir hatada anında yıllarca öncesinde kalma olayları gün yüzüne çıkarırlar.Mesela hala daha II.Dünya Savaşı esnasında Türkiye'de uygulanan ekmek karnesi uygulaması üzerinden muhalefete saldırmaları gibi.1974 Kıbrıs Harekatından sonra Türkiye'ye uygulanan ambargodan dolayı yaşanılan yoksulluktan dolayı muhalefete saldırmalarıda buna dahil edebiliriz.

Kısacası yapılması gereken milletin gerçek sorunlarını gündeme getirmek ve bunun üzerinden propaganda yapmaktır.Bu tür saçma sapan konularla uğraşılırsa ve üstüne sanki kasıtlı birşey yapılmış gibi özür dilenilirse karşı tarafın ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.

• Etin kilosu olmuş 400 lira 1 litre süt olmuş 30 lira araba almaya kalksan 1 milyon TL altına düzgün araba alamıyorsun sokaklarda Türkten çok suriyeli afgan dolaşıyor hala çıkıp seccadeye bastı basmadı tartışması yapılıyor bu ülkenin insanının cahilliği beni öldürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 1 Nisan 2023; 15:25:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.