Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Göktürk Bayrağı ile poz vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kemal Kılıçdaroğlu'nun Göktürk Bayrağı ile poz vermesi

"Resmin sahibinin açıklaması: Resim 2009 yılında K.Kılıcdaroğlu Girresun'a geldıgınde cekılmıstır.Hatırlayanlar bilir,mıllı egıtım mufredatından atsızın eserlerı cıkarılması soz konusuyken rıgolette huseyın tarafından,kemal kılıcdaroğllu ''nıhal atsız bu ulkenın degerıdır'' cıkısı yapmıstı ve bende o cıkısından sonra gıresuna gelen Kemal beği karsılaamıs ve kendısıyle 20 dakıka basbasa gorusmus kendısıne tesekkur etmıstım.o bayrağı tutup kendısının kürt olmadıgını Akşehir ocagınaa baglı turkmen alevısı oldugunu belırtmıstı ve saygısını ayrıca bayraga ımza atarak gostermıstı.aynı bayrakla mhp mıtınglerıne katıldım trabzon ve gıresunda ancak devlet beğ sankı venezuella bayragı acıyormusum muamalesı yapmıstı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 20 Şubat 2014; 21:42:18 >

• Her zaman dedim ben. Bugün bir konuda da söyledim. Alevi bir insanın köken olarak Kürt olması İM-KAN-SIZ!
  • Bu konuya resimli mesaj atmıştım.Neden mesajım silindi.bu kadarda olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Her zaman dedim ben. Bugün bir konuda da söyledim. Alevi bir insanın köken olarak Kürt olması İM-KAN-SIZ!

Benim bildiğim alevilerin ırk kökenleriyle ilgili hiçbir sorunları yok. 72 millete bir bakarız derler zaten.
    Bu kürt olması imkansız, yok türk olması imkansız vb. tarz söylemleri acayip gereksiz buluyorum.
    Ayrıyetten kk siyasetçinin biri sıradan vatandaşların hala bu tür popülist söylemleri yiyor olması da o insanlar adına üzücü.
  • Adamın ermeni kökenli
    Olduğunu söyleyenlere karşı
    İtiraz ettiğini gören bilen var mı,yok
    Bunu yazmak hoş değil belki
    Ama bilmeliler ki
    Seçim yaklaştı diye
    Türk devletlerinden biriyle poz vermek
    G.Müdürlüğünde pkklıları işe almak
    Türkiyede caminin yanından geçmezken
    Kosovaya gidince
    Kendisini karşılayan cemaatçilerle
    Camiye gitmesi de sadece kendini kandırabileceği
    Basitlikler olabilir
    Ha tabii
    Genel başkan yardımcılarından Tanrıkuluydu sanırım soyadı
    aponun avukatıdır
    Pinokyo
  • Henüz bunun kadar acı verememiştir.

• Tüm siyasîler buda bir kukla aldırış etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocen
    Adamın ermeni kökenli
    Ama bilmeliler ki
    Seçim yaklaştı diye
    Kosovaya gidince
    Basitlikler olabilir
    Ha tabii
    aponun avukatıdır
    Pinokyo

Azıcık insaf be adam

Kılıçtaroğlu sürekli tv karşısına çıkıp ben Türkmenim mi desin, onun Türkmen alevisi olduğunu bilen biliyor sen bilyorsan bu senin cahilliğin. Aynı iddayı Abdullah Gül içinde diyorlar hatta bu idda Kitaplarda bile yazıldı çizildi. Keza Erdoğanın kitabı bile var. Kaç kere Abdullah Gül yad Erdoğan tv karşısına çıkıp kökeni ile ilgili açıklama yaptı?. Çıkıp itiraz etmediği için Erdoğan'a Rum, Gül'e ve Kılıçtaroğlu'na Ermeni mi diyeceğiz?. Azıcık mantıklı olun. Etnik kökenle uğraşmayı bırakın artık hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız.

Kılıçtaroğlu döneminde kimbilir kaç hükümlü işe alındı bu 22'si tekrar yasaları çiğnedi. İşe alınan bu hükümlüler yine suç işlediğinde haklarında yasal işlem başlatıldı mı başlatılmadı mı?. Başlatıldı eee sorun ne. Özelde yada Devlette hergün onlarca hükümlü alınıyor bu yasal bir zorunluluk, aldığın adamların yine suç işleyeceğini nereden bilebilirsin.

Camiye gitmediyse bunda sana ne?. Giden seni ne kadar ilgilendirmezse gitmeyende o kadar ilgilendirmez.

Tanrıkulu ise başkabir olay şuan MHP hariç hangi partide bu tip adamlar yok. Solcu Kürtler CHP'de, Dinci Kürtler AKP'de, Milliyetçi Kürtler BDP''de. Bu adam dinci olsaydı şuan AKP'de boy gösteriyor olurdu. Siyaset denilen şeyin özü olan oynaklığı bu durum güzelce açıklar.

• Yok camiye gitmemişmiş yok ermeniymiş.Ermenileri bu kadar sevmiyorsanız ülkede kaçak çalışan ermenileri kovun önce.Bu adam camiye gidince sana ne oluyor ki? Sende sevap mı kazanıyorsun? Cumadan cumaya camiye gidip ne pislikler yapan adamlar biliyorum. Yahudi ve hristiyanların yoğunlukta olduğu bir yerde büyüdüm hiç sıkıntı çekmedim.Kimse kimseye karışmadı ne güzel.
  • quote:

Adamın ermeni kökenli
    Ama bilmeliler ki
    Seçim yaklaştı diye
    Kosovaya gidince
    Basitlikler olabilir
    Ha tabii
    aponun avukatıdır
    Pinokyo

Güzel şiir yazmışsın.
  • 28 şubat ve başörtülü bacılarım der susarım :))))))

• Kılıçdaroğlu, CHP gibi bir kurt sofrasını yönetebilecek beceriye sahip olmayan ama geçmişinin gerçek anlamda temizliği nedeniyle başa getirilmiş (gelmiş değil) bir liderdir. Ancak, çeşitli denemelerle siyaseti öğrenmeye de çalışıyor. Yeri gelince camiye gitmek, Bozkurt logolu bayrakla poz vermek, ırkından bahsetmek de bu davranışlara örnektir.

Kesinlikle kötü niyetli değil ve kesinlikle Türk siyasetçi tipine uymayan, Kuzey Avrupa'ya uygun bir siyasetçidir Kılıçdaroğlu. Ne Türk halkının kıvrak zekası ne de köylü kurnazlığı onun kabullenilmesine ve örnek alınmasına izin vermez. Toplum büyük oranda kendisine benzettiği ya da benzemek istediği kişiyi lider olarak görmek ister. Bu nedenle Tayyip gibi iki sözünden biri yalan, bol miktarda tutarsızlık ve karanlık ilişkiler ağı ile hukuk tanımaz birini tercih eder.

Aynı zamanda, bir insan hem Kürt hem alevi olabilir fakat alevilik aslında Türk inancıdır. Kürtçe konuşan fakat Türk olan birçok alevi vardır ya da tam tersi Kürt olup Türkçe konuşan aleviler de vardır. Ama inanç sistemi olarak bakıldığında alevilik Türklerin Orta Asya'dan getirdikleri şamanizmi bazı islami öğelerle süslemeleridir ve benim gibi alevi kökenli olduğunuzda, Orta Asya'ya gidince kendinizi yabancı hissetmemenize neden olan bir inanç şeklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Adamın ermeni kökenli
    Ama bilmeliler ki
    Seçim yaklaştı diye
    Kosovaya gidince
    Basitlikler olabilir
    Ha tabii
    aponun avukatıdır
    Pinokyo

Azıcık insaf be adam

Kılıçtaroğlu sürekli tv karşısına çıkıp ben Türkmenim mi desin, onun Türkmen alevisi olduğunu bilen biliyor sen bilyorsan bu senin cahilliğin. Aynı iddayı Abdullah Gül içinde diyorlar hatta bu idda Kitaplarda bile yazıldı çizildi. Keza Erdoğanın kitabı bile var. Kaç kere Abdullah Gül yad Erdoğan tv karşısına çıkıp kökeni ile ilgili açıklama yaptı?. Çıkıp itiraz etmediği için Erdoğan'a Rum, Gül'e ve Kılıçtaroğlu'na Ermeni mi diyeceğiz?. Azıcık mantıklı olun. Etnik kökenle uğraşmayı bırakın artık hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız.

Kılıçtaroğlu döneminde kimbilir kaç hükümlü işe alındı bu 22'si tekrar yasaları çiğnedi. İşe alınan bu hükümlüler yine suç işlediğinde haklarında yasal işlem başlatıldı mı başlatılmadı mı?. Başlatıldı eee sorun ne. Özelde yada Devlette hergün onlarca hükümlü alınıyor bu yasal bir zorunluluk, aldığın adamların yine suç işleyeceğini nereden bilebilirsin.

Camiye gitmediyse bunda sana ne?. Giden seni ne kadar ilgilendirmezse gitmeyende o kadar ilgilendirmez.

Tanrıkulu ise başkabir olay şuan MHP hariç hangi partide bu tip adamlar yok. Solcu Kürtler CHP'de, Dinci Kürtler AKP'de, Milliyetçi Kürtler BDP''de. Bu adam dinci olsaydı şuan AKP'de boy gösteriyor olurdu. Siyaset denilen şeyin özü olan oynaklığı bu durum güzelce açıklar.

Samimiyet ve dürüstlüğe çok uzak mesafede bir kişilik
    Referandum’a oy veremez,sözü vardı
    Füze Kalkanı’na karşı imza atamazdı, zimmetliydi,birilerine
    İlkine“yanlışlık” ve ikincisine “unuttum” diyen adamdır.
    "Atatürk" adını kullanmazlar, mecbur kalırlarsa "Mustafa Kemal" diyorlar.
    Bunlara inanacağımızı sanıyor çünkü
    Hercai bir politikacıdır

Onur Öymen, 19 Nisan 2011 tarihinde,
    Kendisinde olan bir Amerikan raporunda, rapor 2008 tarihli,
    “Yaygın yolsuzluk olaylarına dikkati çekmede katkısı olan Kemal Kılıçdaroğlu” şeklinde
    Deniz Baykal’ın yerine geçmesinden bahsetmişti
    barzaninin hatrına vekil seçilen tanrıkulu,sadece bir örnekti
    Cemaatle bağlantıyı sağlayan Gürsel ve dahası
    Bak ne demiş eski vekil
    Canan Arıtman “Yeni Chp’liler AKP ile hareket edecekler”

Cemaat kökse iktidar ve ana muhalefet dalları olmuştur

Biz Leninden öğrenmiştik
    Bir partiyi tasfiye etmenin üç yolu,süreci vardır:

Bir, kadroların değişmesi gerekiyor; çok değişmiştir ve hem biz tanıyamıyoruz, hem de yeniler birbirini tanımıyorlar
    O kadar öyle ki birbirlerine cia ajanı diyecek kadar ileri gidebiliyorlar

İki, program ve ideoloji değişmelidir;
    Şimdi “Atatürkçü Parti”,
    a- Laisizmi red, b-Mustafa Kemal’den kopma, c- Ordu’ya düşmanlık cephesindedir, iktidarı aşmak üzeredir
    Üç, büyük sermaye tarafından beğenilmesi şarttır
    ----------------
    Tüm yukarıda olanlar ve daha fazlası varken
    Önce aleviliği ve gerekirse camiyi
    Maske olarak kullanmaya çalışmak,hercailiktir
    Etrafında ve özel hayatında
    Ne cumhuriyetimizi ne Atatürk'ü savunduğu görülmüş şey değildir
    Kendisi memurdu
    Memur,başında baş ister
    Değil karar inisiyatif bile alamaz
    Emir kuludur,emri de pensilvanyadan alır
    Emekli olmuş ama memurluğa devam etmektedir
    Şirketlerden biliyoruz
    Tasfiye memuru,şirketin cenazesini hazırlar
    Hesap uzmanıydı
    Oldu tasfiye uzmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocen -- 21 Şubat 2014; 22:48:02 >

• nocen kullanıcısına yanıt
    eline sağlık. kemal kılıçdaroğlu ve chp zaten hiç ait olamadıkları sol cepheden iyice kopmuş din ve milliyet gibi değerleri kullana kullana mhp ayarında bir parti olmuştur. benim gözümde şuan ne solun ne kemalistlerin chp de yeri yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marceline

eline sağlık. kemal kılıçdaroğlu ve chp zaten hiç ait olamadıkları sol cepheden iyice kopmuş din ve milliyet gibi değerleri kullana kullana mhp ayarında bir parti olmuştur. benim gözümde şuan ne solun ne kemalistlerin chp de yeri yoktur.

CHP de kemalistlerin yeri yoksa kimin yeri olmalı? Solculuktan anladığınız nedir onları da söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

quote:

Her zaman dedim ben. Bugün bir konuda da söyledim. Alevi bir insanın köken olarak Kürt olması İM-KAN-SIZ!

Benim bildiğim alevilerin ırk kökenleriyle ilgili hiçbir sorunları yok. 72 millete bir bakarız derler zaten.
    Bu kürt olması imkansız, yok türk olması imkansız vb. tarz söylemleri acayip gereksiz buluyorum.
    Ayrıyetten kk siyasetçinin biri sıradan vatandaşların hala bu tür popülist söylemleri yiyor olması da o insanlar adına üzücü.

Evet Aleviler'in ırk sorunlarıyla hiçbir problemi yok. Herkese aynı gözle bakarlar.

Ancak her insanın bir etnik kökeni vardır. Alevilik ile Şamanizm çok fazla benzerlik gösterir. Herhangi bir Alevi köyü ve Orta Asya'da herhangi bir oba gezerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Kürtler'in mezhebi Şafiilik'tir. Din, coğrafya ve kültür ile harmanlanır. Bu kaçınılmazdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

quote:

erzincanda yaşadım, emin ol kürtleri sevmiyorlar, hele müslüman olanları...

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

quote:

CHP de kemalistlerin yeri yoksa kimin yeri olmalı? Solculuktan anladığınız nedir onları da söyler misiniz?

kemalistlerin chpde yeri yok dostum. gerek arkadaşın anlattığı gibi laisizmden ve atatürk ilkelerinden uzaklaşmaları, mansur yavaş gibi sağ kesim adaylara ve sarıgül gibi rantçılara yönelmeleriyle chp sağ sapma içerisindedir. soldan ne anladığımı sormuşsun yoruma açıktır ancak sosyal demokratları soldan saymıyorum.

• quote:

quote:

quote:

kemalistlerin chpde yeri yok dostum. gerek arkadaşın anlattığı gibi laisizmden ve atatürk ilkelerinden uzaklaşmaları, mansur yavaş gibi sağ kesim adaylara ve sarıgül gibi rantçılara yönelmeleriyle chp sağ sapma içerisindedir. soldan ne anladığımı sormuşsun yoruma açıktır ancak sosyal demokratları soldan saymıyorum.

Evet, CHP'nin muhafazakar kesimden oy alabilmek için sağa saptığı görüşüne katılıyorum.Lakin kemalistlerin Atatürk ilkelerinden saptığı görüşünde hemfikir değilim.Kemalistlerden başka CHP ye kim sahip çıkabilir ki? Sosyalistler mi? Muhafazakarlar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, CHP'nin muhafazakar kesimden oy alabilmek için sağa saptığı görüşüne katılıyorum.Lakin kemalistlerin Atatürk ilkelerinden saptığı görüşünde hemfikir değilim.Kemalistlerden başka CHP ye kim sahip çıkabilir ki? Sosyalistler mi? Muhafazakarlar mı?

bilemiyorum dostum. ancak şuan chp=mhp dir benim gözümde ve sol cepheyle işi yoktur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.