Şimdi Ara

Keloğlan Kara Prense Karşı (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Erkek erkeğe öpüşme artık yok

'Keloğlan Karaprens'e Karşı' filminde 'tiksindirmek' için iki erkeğin öpüşme sahnesine yer verildi. Pedagoglar 'bu sahne çocuklarda ters tepebilir' deyince de ön gösterimden sonra bu sahneden vazgeçildi.

Keloğlan Kara Prense Karşı (2006)

Vizyon öncesi çıktı

Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren "Keloğlan Karaprens'e Karşı" filminde, Bülent Polat ile Devrim Saltoğlu'nun öpüşme sahneleri pedagogların uyarısıyla filmden çıkarıldı. Pedagoglar, filmin türünün komedi olması nedeniyle 'gayliği' tiksindirmek amacıyla çekilen bu sahnenin çocuklar tarafından ters algılanabileceğini belirtti. Yapımcı Selay Oğuz Tozkoparan da vizyona girmeden sahneleri filmden çıkarttı.

Riske giremezdim!

Tozkoparan; Keloğlan'ın can dostu 'Cankuşoğlan' rolündeki Bülent Polat ile 'Gayler Kralı'nı canlandıran Devrim Saltoğlu'nun öpüşme sahneleri için "Birkaç kez izledikten sonra benim de içime sinmedi ve makaslamayı uygun gördüm" yorumunda bulundu. Tozkoparan, şunları söyledi: "Riske girmek istemedim. Ayrıca sahnelerin çıkarılması hikayenin akışını bozmadı."

http://www.sabah.com.tr/gny/gna101-20060109-200.html

• Abi bence gitmeyin.! Ben narnia yı çok merak ediyorum
  • Merak ediyorumda acaba ben bu filmin senaryosunu yazamam diyen biri var mı? Açıkçası ben bu kadarda kötü bi senaryo yazamam.

Orjinalden alıntı: spotlightkid

inanamıyorum inanamıyorum inanamıyorum

Erkek erkeğe öpüşme artık yok

'Keloğlan Karaprens'e Karşı' filminde 'tiksindirmek' için iki erkeğin öpüşme sahnesine yer verildi. Pedagoglar 'bu sahne çocuklarda ters tepebilir' deyince de ön gösterimden sonra bu sahneden vazgeçildi.

Keloğlan Kara Prense Karşı (2006)

Vizyon öncesi çıktı

Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren "Keloğlan Karaprens'e Karşı" filminde, Bülent Polat ile Devrim Saltoğlu'nun öpüşme sahneleri pedagogların uyarısıyla filmden çıkarıldı. Pedagoglar, filmin türünün komedi olması nedeniyle 'gayliği' tiksindirmek amacıyla çekilen bu sahnenin çocuklar tarafından ters algılanabileceğini belirtti. Yapımcı Selay Oğuz Tozkoparan da vizyona girmeden sahneleri filmden çıkarttı.

Riske giremezdim!

Tozkoparan; Keloğlan'ın can dostu 'Cankuşoğlan' rolündeki Bülent Polat ile 'Gayler Kralı'nı canlandıran Devrim Saltoğlu'nun öpüşme sahneleri için "Birkaç kez izledikten sonra benim de içime sinmedi ve makaslamayı uygun gördüm" yorumunda bulundu. Tozkoparan, şunları söyledi: "Riske girmek istemedim. Ayrıca sahnelerin çıkarılması hikayenin akışını bozmadı."

http://www.sabah.com.tr/gny/gna101-20060109-200.html

eed haberin aynısını bende canlı canlı reel sabahtan okudum ....

• quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: somali

quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

sonuçta Türk sineması.ne bekliyordunuzki.

kaliteli işler de yapılıyor böyle önyargılı olmamalı. mesela babam ve oğlumu herkes çok beğenmiş ben gidemedim bi türlü..

biran önce gitmelisin
    ayrıca @crossfire a katılıyorum komediyi cıvıtmadan yapamıyoruz ama dram güzel oluyor ödülleri topluyor bencede para verip izlenmeyi hak ediyor ...

evet bende duydum.babam ve oğlum güzel film diyorlar.tabi bunlar istisna.biliyorsunuzki istisnalar kaideyi bozmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaliteli işler de yapılıyor böyle önyargılı olmamalı. mesela babam ve oğlumu herkes çok beğenmiş ben gidemedim bi türlü..

biran önce gitmelisin
    ayrıca @crossfire a katılıyorum komediyi cıvıtmadan yapamıyoruz ama dram güzel oluyor ödülleri topluyor bencede para verip izlenmeyi hak ediyor ...

evet bende duydum.babam ve oğlum güzel film diyorlar.tabi bunlar istisna.biliyorsunuzki istisnalar kaideyi bozmaz.

Nadirde olsa güzel bir film var.. Sygıyla ağiliyorum

• Ben daha filmi izlemedim ama fragmanında çok güldüm umarım filmin tek komik yerleri fragmanında verilenler deildir

Orjinalden alıntı: crossfire

Komedi filmi yapmayı maalesef beceremiyoruz. Türk Sinemasının en iyi olduğu ve sinemada para vererek izlenebileceği tek dal: Sadece DRAM. Ben bunu bilir , bunu söylerim.

Sen G.O.R.A'yı unutuyorsun heralde bide Maskeli Beşlide komikti bence

quote:

quote:

quote:

biran önce gitmelisin

o filme kuru kuru güzel demek yetmez bence....

^_^

• Yeni adamlar oynatsalar da yeni tatlar oluşsa olmuyor mu??
    Keloğlanı vermişler meğmedali ye.
  • bence başından beri keloğlan filmlerinin temel problemi keloğlanı olayların geçtiği döneme oturtamamaları yani bu filmde karakterler öyle konuşuyorlar ki sanki film yaşadığımız yıllarda geçiyor oysa ki bu film fantastik yönü olan bir film(düpedüz fantastik)yani kendine has bir evren ve ona göre bir dil oluşturmalısınız ki bu ortamın havasını tam olarak verebilsin ve böylece kendini daha inandırıcı ve kuvvetli kılabilsin ama filmde görüyoruzki keloğlan ve yan karakterlerin yaptmaya çalıştıkları espriler örneğin hababam sınıfı ile aynı düzeyde ve aynı bönemin esprileri aynı probleme kahpe bizans ta da düşülmüştü bence senaryonun "Biz nasıl olsa komedi filmi yapıyoruz saplama espriler koyalım insanlar zaten gülerler bir şekilde" gibi düşüncelerle saplama esprilerle değil sıkı bir araştıırma ile olayların geçtiği ortama uygun ama bazen de bu döneme fark ettirmeden göndermeler yapılarak oluşturulursa bu filmler çok daha başarılı olabilirler.

• sevgilisi ile gelenler de vardı koloğlan a

Orjinalden alıntı: selsey

sevgilisi ile gelenler de vardı koloğlan a

bende sevgili adayıyla gittim ama inan ki bizim bi suçumuz yok kızlar öyle istiyo hadi keloğlana gidelim diye diğer arkadaşlarda eminim o yüzden gelmiştir kaprisleri hiç çekilmiyo şu kızların en sonunda tamam ya gidelim diyosun

gerçi bizimki ara da çıkmak istedi pişman oldu berbat film dedi özür diledi bütün gün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.