Bildirim
Kelimenin üzerine gelinçe direkt çeviren TRANSLATOR prog. var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
babylon var abi ctrl sag tus tiklayinca 1 sn icinde aciyor baya iyi oluyor tavsiye edilir
_____________________________ psn
acaltun17 -
turkceye.com
kelimeyi seçiyosun sağ tık menüsüne türkçe/ing çevir diye ekleniyor ufak bi sayfada sölüyor anlamını_____________________________
bang! bang! -
konuyu hortlatıyorum.
firefox da imleci üzerine getirince çevirisini gösteren bir eklenti var mı? (Aynı google toolbar daki gibi)_____________________________ -
buldum:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/inline-translator/
inline translator
ismi dandik ama iş görür
_____________________________ -
Chrome için var mı böyle bir eklenti? _____________________________ -
konu yeniden hort
bende ustune gelince ingilizcesini gosteren program ariyorum pdf word filan kullaniyorum cok lazi oluyor
_____________________________ -
Var mı beyler sadece imleci getirince anından Türkçesini gösteren, veya ingilizcesini.. Google toolbar çok güzel ancak chromede çalışmıyor.. _____________________________ -
10 yıl önceden vardı hatırlıyorum. şu an niye yok anlamadım _____________________________ -
düne kadar chrome da ingilizce yazılar okurken kelimeyi seçer seçmez alttan anlamı çıkıyordu. şimdi gitmiş nasıl olduysa. nereden edinebiliriz bunu bilen varmı _____________________________ -
Chrome için alttaki eklentiyi kullanıyorum ben. Kelimeyi seçip sağ tık menüsünden Translate seçeneğini seçerseniz yeni bir sekmede Google Translate sekmesi açılıyor ve seçmiş olduğunuz kelime yazılmış oluyor.
https://chrome.google.com/webstore/detail/right-click-translate/piojkjkndneggfaibepkmabjnkjlhlmk?hl=tr_____________________________ -
Eğer pdf,ebup,doc vb üzerinde anlık çeviri yapacaksanız şu konuya göz atabilirsiniz:
konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 6 Ekim 2019; 13:1:56 >_____________________________ Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
**Antiblok hareketi -
Google çeviri uygulaması artık kameradan gördüğünü çeviriyor bence bir dene
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler