YGS-LYS serüvenimin bitmesiyle elimde olan temiz kitaplarımı elden çıkarmak istiyorum.Satışa çıkardığım kitaplarımın hepsi temiz ve çok az kullanılmıştır.Her birini ne kadar kullandığımı ve fiyatlarını aşağıda belirteceğim.Olabildiğince ucuza satmak istiyorum.Kitapların fiyatın normal satış fiyatının yarısının altındadır.Dilerseniz almayı düşündüğünüz kitapların içini fotoğraf çekip gönderebilirim.Tek kitap satışı yoktur.Alacağınız kitapların toplamı en az 20 lira olmalıdır.Kitapların hepsini almak isteyen olursa ciddi indirim yapabilirim.Kargo alıcıya aittir.Bursa içi elden verebilirim.Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.Başarılar dilerim.
Matematik-Geometri-Tarih-Türkçe-Edebiyat-Coğrafya Teksirleri.Tüm konular vardır.Teksirlerin üzerinde bazı karalamalar ve notlar vardır.Ders ders satılıktır.
Her biri 5 TL
FEM Eşit Ağırlık Dergileri 1'den 20'ye kadar vardır. Her biri 3 TL dir.Toplu alım fiyatı 55 TL'dir.Normal satış fiyatı 147 TL
FEMSET Eşit Ağırlık Test Kitapları 1'den 6'ya kadar vardır.Yanında test çözümlü CD'si vardır.Çok az çözülmüştür. Her biri 5 TL'dir.Toplum alım fiyatı 30 TL dir.
FEM Tarih Test Kitabı.Çok az çözülmüştür. 6TL
FEM Yarıyıl Tatil Kitabı Tüm Dersler.Sıfırdır.
6 TL
LİMİT Yayınları Coğrafya Test Kitabı.Çok çok az çözülmüştür.
FEM Matematik-1 Konu Anlatım Kitabı.Oldukça temizdir.
8 TL
FEM Edebiyat Soru Bankası.%20 si çözülmüştür.
7 TL
Körfez Yayınları Matematik 2 Konu Anlatım Kitabı.Üzerine biraz karalamalar vardır ancak oldukça temiz durumdadır.
10 TL
A Yayınları 46 Yılın Çıkmış Edebiyat Soruları.Son 100 sayfaya kadar çözülmüştür.
1 TL
A Yayınların 46 Yılın Çıkmış Tarih Soruları.Büyük bir kısmı çözülmüştür.
1 TL
Final Yayınları Matematik 1 Test Kitabı.Son 150 sayfaya kadar çözülmüştür.
5 TL
Eksen Yayınları YGS Tarih Soru Bankası.Büyük bir kısmı çözülmüştür.
1 TL
Yeşilırmak Yayınları Tarih Konu Anlatım Kitabı.
6 TL
Esen Yayınları Edebiyat Konu Anlatım Kitabı
12 TL
Özgül Yayınları Son 13 Yılın Çıkmış Soruları ve Çözümleri
9 TL
Pi Analitik Geometri Soru Bankası.Kullanılmamıştır.
5 TL
FEM Matematik-1 Çalışma Fasikülü
3 TL
Zafer Yayınları Son 5 Yılın Çıkmış Soruları ve Çözümleri
9 TL
Karekök Yayınları Matematik 0 Konu Anlatım Kitabı.Matematik temeliniz zayıfsa kesinlikle bu kitabı öneriyorum.Harika bir kaynak.Üzerine işaretlemeler vardır ancak sıkıntı olmaz.
9 TL
LİMİT Yayınları Türkçe Soru Bankası.%20'si işaretlenmiştir.
8 TL
Güvender Yayınları LYS Tarih Soru Bankası.Neredeyse tertemizdir.
6 TL
FEM Yayınları İlk Adım Geometri Soru Bankası.Tertemizdir.
6 TL
Güvender Yayınları YGS Türkçe 30x40 Deneme Kitabı.Çok az çözülmüştür.