Şimdi Ara

KEL OLMAKTAN KORKMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omura_vs -- 27 Eylül 2011; 17:33:49 >

• Bence hala korkmaya devam edin, Bu protez saçı kullanmış insanların neredeyse tamamı protezi çıkarıp kelliklerine şükreder hale gelmişlerdir.Diğerleri ise çıkarmaya cesaret edemeyip kişilik ve davranış bozuklukları ortaya çıkmaktadır.Nedenleri arasındaki en önemli 2 sebep ; Özellikle yaz aylarında kafanız kaşınması ve ancak kafanızı değil ancak protezi kaşıyabilmeniz yani kaşıntınızın gittikçe artması .2.si ise ayda bir gereken bakım masrafları ve uğraşları.Tabi birde şuda var Deniz,havuz gibi yerler size haram ,heran rezil olabilirsiniz ve tabikide güneşde durmak.
  • olm kellikten niye korkuyonuz manyak mısınız siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

olm kellikten niye korkuyonuz manyak mısınız siz?

büyük ihtimal saç dökülme sorunu olmayan birisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

quote:

sana kafamın sıfır halini atayım özelden istersen Ben sadece her halde kendine güvenen birisiyim o kadar.
  •  KEL OLMAKTAN KORKMAYIN

Korkmayın beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

quote:

sana kafamın sıfır halini atayım özelden istersen Ben sadece her halde kendine güvenen birisiyim o kadar.

istisnalar kaideyi bozmaz kardeşim ,ayrıca kel başka dazlak başka eğer kazıttıysan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Kesinlikle Salak Olun
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav sevgili kardeşler ben şunu ima etmeye çalışıyorum bu tarz ufak şeyleri kafanıza takarak kendi kendinize kompleks yaratmaktan başka bi hal almaz bu olay. Dökülünce ektirirsin kardeşim komple çözüm olur böyle ilaçlar falan kullanın ona lafım yok içiniz rahatlar sadece. Ben de bi şampuan kullanıyorum evet azalttı ama dökülücek mü dökülücek yani bunun kesin çözümü yok tamamen dökülmeden.

Benim de yanlar bayağı açık tepelerde seyrelmeye başladı falan filan ama ne kendime olan güven yüzüme yansıyor millet gözlerime bakmaktan kafama bakmaya fırsat bulamıyor (kendimi övmüyorum sadece bunlar kafaya takılcak şeyler değil onun farkındayım)
  • bende zaten onu söyledim.protezin ne kadar ızdırap verici ve kandırıcı olduğundan bahsettim kullanan insanların yorumlarından.Protez yaptıracağınıza kelliğinizle gurur duymaya bakın.Saç ekimi ise ayrı fiyasko. Daha öndede dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz.
  • Bütün keller toplandık, toplandık, toplandık...

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Bütün keller toplandık, toplandık, toplandık...

ulen gece gece güldürdün
  • conide kel
  • güncel
  •  KEL OLMAKTAN KORKMAYIN

4:15
    subliminal mesaj. "-işe yaramıyor" demek istiyor. "-kandırıyorlar sizi" demek istiyor. ayık olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamu_89 -- 27 Eylül 2011; 13:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

KEL OLMAKTAN KORKMAYIN

Korkmayın beyler

• bugünlerde youtube çok yavaşladı.diğer video sitelerinde hemen doluyor .youtube ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

KEL OLMAKTAN KORKMAYIN

Korkmayın beyler

• güncel
  • beyler anlamadım nedir bu protez saç.saç ekimi mi?
  • 0:37'dekine biri balıklama atlamayı öğretsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öksürük Şurubu -- 27 Eylül 2011; 17:05:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.