arkadaşlar o zaman bu boss gece 00:04 te çıkması lazım sizce çıkarmı ben de wardı da ne işe yaradıgını bilmiyordum ezikken sattım
Valla ben kekurikekukaka kestim ama kutudan hiç bişii çıkmadı
keşke kekurikaka şimdi çıksada kesip zengin olsak
quote:
Orjinalden alıntı: qwerty159
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
bilselerde kimse birşey yazmaz ve bossların saatleri belli değildir .
doğru deil ben yazdım bile
aydın bişey yazmamışsın bile server ne nerde sadece ben yazdım hesabı olsun diye akşam 8 buçuk yazmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: qwerty159
akşam 8 buçukj
Saçmalama bossların kesin saatleri yoktur.Biliyormuş gibi milleti yanbıltma.
quote:
Orjinalden alıntı: tramtrip
orjinalden alıntı yapamıyom da 8 saattre bir çıkıyo diyene bir sözüm var sen kahin misin?
noobluk etme bosslar 8-hour-spawn diye geçer
ben inanmıyorum tam 8 saatte 1 çıktığına.. çünkü 8. saatte moradonda bi yoğunluk olmazmıydı yada başka bir boss un çıkabileceine..
beyler ben yeni üye oldum ama knıgt onlıne ı uzun zamandır oynuyorum malezya serverinda oynuyorum
56 warıor np 40k 61 mage np 110k
malezyada oynayan varmı bilemiyorum ama. malezya serverinde saglam bi clana girmek istiyorum böle olmuo yaf parti parti.. aslında 34k np daha toplayabilsem açacam bi clan ama
hea bu arada boss çıkma saatleri ne de birşeyler söylemeden geçemiycem arkadaşlar boss saatleri serverlere göre degişiyor + amerikan serverinde 24.00 da boss biter beyler neden die sorarsanız saat farkından oluşuyor onada neden die sorarsanız çünkü adamlar gündüz çalışanlarını meşgul etmemek için operler tarafından alınmış bir önlemdır ... eleştirilerinizi beklıyorum çünkü eleştiri inası mükemmelıyete iter
bosslar sekız saatte bıt cıkar gecen gece tam 12 de hyde ıle karsılastım guzelce dogradım cıka cıka 3un bırı cıktı yanı oda bos ama ondan 15 gun once kecoon fıghter kestım kekurı rıng verdı
Webmaster_M2 Tarih 12 Mart 2006; 19:45:16
arkadaşlar o zaman bu boss gece 00:04 te çıkması lazım sizce çıkarmı ben de wardı da ne işe yaradıgını bilmiyordum ezikken sattım
yaf kardeş bu nedemek acaba aşıklayabilirmisin sende ne vardı da ezikken sattın bi açıklada anlayak yaf..
tam 8 saatte 1 çıktığına inanmıyorum.. 8. saatte moradonda bi bolluk olmazmıydı eğer öyle olsaydı??
sahtiyan554 Tarih 12 Mart 2006; 20:13:36 keşke kekurikaka şimdi çıksada kesip zengin olsak
kardeş bi kekuri yle zengın olunuyosa ben şimdi oyunun en zengınlerınden biri olurdum malesya serverinde alakası yog yaf haaa senın oynadugun serverde bi kekuri 200 000 000 felansa tamam ama valla malesya serverınde kekuriler 3 m dan başlıo.
ve benım sattıgım kekurılerın sayısıda bellı degil