Şimdi Ara

SKELETON SAAT ÖNERİSİ ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
13.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çarklı,dişli mekanizmalar hep ilgimi çekmiştir ve duvarımda da benzer bir saat var ve kol saati olarak da benzer bir şey istiyorum,kalitesinden emin olduğunuz markalara ait modeller önerirseniz sevinirim..

Karşıma winner ve goer çıktı fakat anladığım kadarıyla pek kaliteli değiller..Şu tasarım gayet güzel keşke iyi bir marka olsaydı;

• Bütčeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Bütčeniz nedir?

400 liraya kadar
  • o fiyata sadece Swatch YAS100G var bildiğim kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertas

o fiyata sadece Swatch YAS100G var bildiğim kadarıyla...

Evet, sağlam görünüyor şuan için tek seçenek,yine biraz daha bakacağım..
  • Turk Saat Forumu'nda lombardo nickli üyenin aldığı en son Rotary Skeleton saat fiyat/performans oranı ile benim beğenimi toplamıştı. İçinde Eta 2824 mekanizma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: eddy

Turk Saat Forumu'nda lombardo nickli üyenin aldığı en son Rotary Skeleton saat fiyat/performans oranı ile benim beğenimi toplamıştı. İçinde Eta 2824 mekanizma var.

Tasarımı iyi gerçekten.Fakat limited edition olması kötü,Rotary nin diğer modellerine baktım fakat bu model kadar iyi değiller,mekanizmalarının üzeri işlemelerle fazla kapatılmış, şimdi bu eta2824 lüyü araştırıyorum bakalım belki bulurum,teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saat Önerisi
    4 ay önce açıldı
    akıllı saat önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Saat Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1500 tl civarı iskelet saat önerilerinizi bekliyorum

*Oris hoşuma gitmiyor . İskelet kısım küçük kalıyor
    *Nacar ve orient içindeki çarklar belli olmuyor.

üstteki rotary gibi geniş hacimli ve full görünür olmalı

Uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunag -- 20 Ağustos 2012; 9:42:14 >
  • Tavsiyeleriniz beklenmektedir.

Foruma girdiğimde mesajları görünce kedinin ciğeri görmesi gibi gözlerim faltaşı gibi açılıyor. ama bir cevap göremeyince içimi bir sıkıntı kaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

1500 tl civarı iskelet saat önerilerinizi bekliyorum

*Oris hoşuma gitmiyor . İskelet kısım küçük kalıyor
    *Nacar ve orient içindeki çarklar belli olmuyor.

üstteki rotary gibi geniş hacimli ve full görünür olmalı

Uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım.

Marka takıntın yoksa. Kendinde toplayabilirsin. Şuradaki ebay satıcısı işini görebilir. Özellikle kurmalı 6497-98 serisi kendini kanıtlamış oldukça kaliteli mekanizmalar. Çapları 44-47 mm arasında değişiyor. Örneğin şu verdiğim linkte ki kasa,kadran ve kol kombinasyonu işini görebilir.

Saniye göstergesi solda olanlar 6497 aşağıda olanlar ise 98 dir. En üstte verdiğim linkten uygun fiyatlı mekanizmayı seçebilirsin. Yalnız Swiss mekanizmalar Asian klonlarına nispeten çok daha pahalıdır. Ancak kalite olarak aralarında pek bir fark yok. Senin yerinde olsam Asian alırdım. Bende var ve bir yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum. kalibrasyonu kendim yaptım. Günlük sapması 1 saniye bile değil. Ebay den 6497-98 diye aratırsan istediğini bulursun.

Geriye bir tek perçinli fliger bir kayış kalıyor onu da şu verdiğim linkten tedarik edebilirsin. Aynı satıcının alternatif çok kaliteli kayışları mevcut. İstediğini seç.

Bütçenin bu toplama işlemi için oldukça geniş olduğunu görüyorum. Verdiğim en üsteki linkteki satıcıdan istediğin marka model Swiss mekanizma ve kasayı seçip alternatip saatler edinebilirsin.
    Aldığın ürünleri tanıdığın bir saatçiye götürüp toplatabilirsin. Adamın en fazla 10 dakikasını alır.

• En iyi alternatif kendimin toplaması

önerin için teşekkür ederim.
  • bırsey sorucam usta kendı saatını kendın yapabılırsın dıyıp bı kac mekanızma vermıssın nasıl olacak acaba yardım edebılırmısın bana
  • arkadaşlar şu koyduğum resimde gördüğünüz (k700i ve ufak bi mercekle çekmiştim :P ) o şekilli kristalmi artık pembe varlığın adı nedir değerli midir. işlevi ve görevi nedir.. ben daha 12- 13 yaşlarındayken bu içinin resmini çektiğim dedemin bozuk saatini açmış ve içinde buna rastlamıştım.. yıllardır da merak ediyorum halada öğrenemedim umarım biliyorsunuzdur... sanki bi belgeselde taşlar ve saatin dengesi filan bişeyler duyar gibiydim diye hatırlıyorum ama oda hafızamda değil. nedir bu pembe taş arkadaş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 10 Mayıs 2013; 2:04:48 >

• Sana bu lazım ama bulabilirsen tabi ...

• İlgilenenler için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_61512368/f_//tm.htm#61512368

Skeleton model hislon satılıktır. Ürün çok temizdir. Kutusu vs herşeyi bulunuyor.
    İlgilenenler pm yoluyla ulaşabilirler.
  • quote:

Turk Saat Forumu'nda lombardo nickli üyenin aldığı en son Rotary Skeleton saat fiyat/performans oranı ile benim beğenimi toplamıştı. İçinde Eta 2824 mekanizma var.

Bu harika nerede bulunur acaba

• Ebay'e bakmak lazım ama pek denk geleceğini sanmıyorum hali hazırda zaten limited edition bir saatti.
  • quote:

Ebay'e bakmak lazım ama pek denk geleceğini sanmıyorum hali hazırda zaten limited edition bir saatti.

Hiç bir yerde yok :)

Çok güzel saat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.