Şimdi Ara

Kekurikekukaka nın Tam Olarak Yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bossla 1 kere karşılaştım daha dün akşam üzeri saati hatırlamıyorum ama 52 lvl warriorumla 4 kere skill vurdum indi aşağı ve birde Kekuri düştü tabii :) glave +7 vardı elimde onuda belirteyim.

Neyse sadede gelelim bu boss un tam çıkış saatini mesela Attila 8 saatte bir çıkıyor, evet tam çıkış saatini ve Location olarak yerini belirtirseniz sevinirim. Maradon da tam nerede çıkıyor Cypher serverı. Şimdiden teşekkürler ...

• agzımın içinde GEREKSİZ TOPİC AÇMAA ! PLEASE !
  • onu bılen bırisi soylemez sen korkma
  • Belli Olmaz...
  • sana söyliyecegine kendi keserrr

• ben bu gün x de 1 slot u tuttum 30 dk. restart dan sonra ama yok . çımadı namussuz
  • Soguk_06 yaş kaç? 0-12 arasısın sen kesin ağzını az toplada yazı yaz oke? İnsan gibi soru sorduk insan ol insan gibi cevap yaz. Diğer cevap veren arkadaşlara teşekkürler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş saatini bilen sölemez ama yeri kecoonların oralarda çıkıyo
  • bılen bıle olsa kendıne saklar kendı keser ama bı slotda bekle cıkar 2 gun mu desem 10 saat mı yoksa 10dakıkamı sans ısı kardes
  • NASIL BİŞİ BU DEDİGİNİZ KESİN DÜSÜYOMU ACABA
    YA BİDE BU MORAADON DA MOSTODON BENZERİ BİŞİ CIKIYO Bİ 1 2 DEFA KESTİM ONU DA AYNI ANDAMI CIKO ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIMARIKS

NASIL BİŞİ BU DEDİGİNİZ KESİN DÜSÜYOMU ACABA
    YA BİDE BU MORAADON DA MOSTODON BENZERİ BİŞİ CIKIYO Bİ 1 2 DEFA KESTİM ONU DA AYNI ANDAMI CIKO ACABA

Hayır aynı anda değil.
  • Ben de 1 kez karşılaştım Kekurikekukaka ile, 50 lvl üstü için kesmesi sorun değil, tek keserseniz keküri ring yada keküri belt falan düşüyormuş,
    KS olursa (bana olduğu gibi) kutudan sadece coins çıkıyor....
    Bu bosscuk nerede çıkıyor derseniz, moradonda kecoon türlerinin yakınında herhangibir yerde çıkabiliyormuş...
    Serverlara restrat yapıldığında çıkış saatleri değişiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

quote:

Orjinalden alıntı: SIMARIKS

NASIL BİŞİ BU DEDİGİNİZ KESİN DÜSÜYOMU ACABA

Hayır aynı anda değil.

Mastodona benzer dediğin yaratıktan 3-4 defa denk gelip kestim ama hiçbişey çıkmadı bana..
  • Kardeş 3 taneden 1 inde kesi Kekuri çıkıyor bana dün 1 tane denk geldi kestim çıktı. Ama şanslıysan normal kecoon lardan da çıkma ihtimali çok yüksek. 4 tane kekurim oldu 6 ya tamamlayıp +1 e basıcam bende onun için kasıyorum :) ...
  • Bu arada 2 kekuri çıkartmak için yaklaşık 2000 tane kecoon kesmek zorunda kaldım :) ...
  • ben 10 15 kere kestim hepsinden de kekuri düştü lwl 53 elimde shard+7 2 tane
    fp +7 dex bonuslu kekurikaraya tek çetim ben tabi lwl 60 ım

• Lvl 53 müsün? 60 mısın bi karar ver , bi lvl 53 demişsin bi 60 ne alaka ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvl 65 DEX_ROGUE

ben 10 15 kere kestim hepsinden de kekuri düştü lwl 53 elimde shard+7 2 tane
    fp +7 dex bonuslu kekurikaraya tek çetim ben tabi lwl 60 ım

• 8 saatte bi çıkıo maradonda dolaş bak gece 12 de gördüm bi kere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.