Küçükken bembeyaz sapsarı saçlı mavi gözlüydüm, şu an ten rengim ve göz rengim aynı fakat saçlarım sarıdan kumral-siyah tonuna döndü ve kıllarım da gür ve siyah çıkıyor, tipim de eskiden bayağı kibar ve masumdu sanırım biraz da kilolu olduğum için, şu an bayağı zayıfım hem yüz hatlarım belirgin hem gür siyah kaşlarımın üstüne sakal da bırakınca tam bir kekoya benziyorum, şu an keko tipinin revaçta olduğunu düşününce iyi bir şey ama eski halimi özlüyorum... |
Kekoya dönüştüm

-
-
hocam naptınız. kızlar duymasın. dipleri düşecek. sizce ben 10 üzerinden kaç kekoyumdur beni görmüşsünüzdür az çok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 25 Aralık 2023; 23:18:4 > -
Eski halinle şimdiki halinin fotoğrafını atsana bir :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayılıyorsunuz değil mi kekolara
-
Ben niye bayılıyım
bayansınız ya o yüzden sordum
-
Ne biliyorsun belki bayan değilim
Şu dediğiniz erkeklik gururuma ters
ne yani, kolları façalı, esmer tenli, aksanlı bir keko görünce kalbiniz güp güp atmıyor mu?
Yoo gay miyim ben
Tipim nasıl konusu aç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle rahat 7-8 verebilirim hocam kilo verip yüz hatların belirginleşse daha da bir keko havası gelir büyük ihtimal
-
Foruma güvenmiyorum hocam maalesef
-
Faça atmıyorum hocam, tenim de beyaz ama konuşmam keko gibi daha doğrusu içimden öyle geliyor :D sık sık küfür ediyorum ve istanbul beyefendisi gibi değil genelde kekonun bir tık üstü beyefendinin bir tık altı şekilde hafif kaba konuşuyorum, ama başka türlü konuşmak da eğreti geliyor şimdi
-
Hocam bana güvenebilirsiniz 🤝🏻🫡
çoğu insanın saçları büyüdükçe koyulaşır hocam
ben de küçükken sarışındım ergenlik bitince bir baktım koyu kumral oluvermişim
-
çoğu erkek aynı. Robert Pires mesela önceden karizmatik adamdı şimdi Işid zannedersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıllar da gürleşti mi hocam
Ben belki sadece renkle kurtarırdım da kaşlarımın gür olmasıyla vb. tam keko oldum
-
tıraş ol hocam sakal hemen keko yapıyor adamı hele bir de saçın yanları kısaysa tam almancılar gibi olursun
tavsiyem favorileri kulak memesi hizasında tut öyle yaparsan amerikalı italyanlara benzersin çoğu keko tipli insanda işe yaradığını bizzat gördüğüm bir tarz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- grup orhun kimdir
- beretta 7.65 orjinal nasıl anlaşılır
- sümkürürken kulaktan ses gelmesi
- hoşlandığın kıza çiçek notu
- levrek kılçıklı mı
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X