Şimdi Ara

Kekoya dönüştüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken bembeyaz sapsarı saçlı mavi gözlüydüm, şu an ten rengim ve göz rengim aynı fakat saçlarım sarıdan kumral-siyah tonuna döndü ve kıllarım da gür ve siyah çıkıyor, tipim de eskiden bayağı kibar ve masumdu sanırım biraz da kilolu olduğum için, şu an bayağı zayıfım hem yüz hatlarım belirgin hem gür siyah kaşlarımın üstüne sakal da bırakınca tam bir kekoya benziyorum, şu an keko tipinin revaçta olduğunu düşününce iyi bir şey ama eski halimi özlüyorum...

• hocam naptınız. kızlar duymasın. dipleri düşecek. sizce ben 10 üzerinden kaç kekoyumdur beni görmüşsünüzdür az çok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 25 Aralık 2023; 23:18:4 >
  • Eski halinle şimdiki halinin fotoğrafını atsana bir :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denayli D kullanıcısına yanıt

bayılıyorsunuz değil mi kekolara

• Ben niye bayılıyım

bayansınız ya o yüzden sordum

• Ne biliyorsun belki bayan değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu dediğiniz erkeklik gururuma ters

ne yani, kolları façalı, esmer tenli, aksanlı bir keko görünce kalbiniz güp güp atmıyor mu?

• Yoo gay miyim ben

• Tipim nasıl konusu aç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle rahat 7-8 verebilirim hocam kilo verip yüz hatların belirginleşse daha da bir keko havası gelir büyük ihtimal

Foruma güvenmiyorum hocam maalesef

• Faça atmıyorum hocam, tenim de beyaz ama konuşmam keko gibi daha doğrusu içimden öyle geliyor :D sık sık küfür ediyorum ve istanbul beyefendisi gibi değil genelde kekonun bir tık üstü beyefendinin bir tık altı şekilde hafif kaba konuşuyorum, ama başka türlü konuşmak da eğreti geliyor şimdi

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Hocam bana güvenebilirsiniz 🤝🏻🫡

• çoğu insanın saçları büyüdükçe koyulaşır hocam

ben de küçükken sarışındım ergenlik bitince bir baktım koyu kumral oluvermişim

• çoğu erkek aynı. Robert Pires mesela önceden karizmatik adamdı şimdi Işid zannedersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Kıllar da gürleşti mi hocam

Ben belki sadece renkle kurtarırdım da kaşlarımın gür olmasıyla vb. tam keko oldum

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    tıraş ol hocam sakal hemen keko yapıyor adamı hele bir de saçın yanları kısaysa tam almancılar gibi olursun

tavsiyem favorileri kulak memesi hizasında tut öyle yaparsan amerikalı italyanlara benzersin çoğu keko tipli insanda işe yaradığını bizzat gördüğüm bir tarz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.