Şimdi Ara

Kekolar hk. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bağcılarda oturuyorum iki gündür yolum kesiliyor gibi birşey oluyor olayı anlatayım dün arkadaşımla okuldan çıktık yürüyoruz sonra bir parka gittik pek kimse yoktu baktım kekolar 10 kişi oturmuş orda ortalama benim yaşlarımda çocuklar bu arada 16 yaşındayım arkadaşımla bana beyler falan diye bağırdılar bende boş bulunup baktım arkadaşıma yürü bunlar para istiyecek dedim biraz ilerledik kapıya doğru kekonun teki koştu arkadaşımın kafasına vurdu ama sert değil "bidaha ben ç.ağırdığımda gelceksiniz l*n" dedi daha sonra 25 kuruş istedi bizde yok dedik yalan söyleyenin anasını ********ler mi? dedi ardından ordan bi abi çocuklara karışma dedi bıraktı. ilerledik biraz , bir sokağa girdik gene 5 keko bakmadan geçtik sonra bunlarda ıslık falan çaldı ben direk koşmaya başladım üst caddeye çıkınca yolumuza devam ettik

ERTESI GÜN

Yine arkadaşımla çıktık eve gidiyoruz ilk arkadaşımın evine uğradık yan sokağa geçtik benim evime doğru gitmek için sonra baktım aynı kekolar 5-6 kişi gene orda "hay şansımı..." dedim yukarı devam ettik bu kekolar ıslık falan çaldılar ilk başta dikkate almadık sonra çok arttı ıslık sesleri, koşmaya başladık arkaya baktık bu kekolar peşimizden koşuyor köşeyi dönünceye kadar koştuk güvende olduğumuzdan emin olunca durduk 10 KG çantayla koşmak cidden çok zor bunuda öğrendim üst caddeye devam ettik ordan benim eve gittik biraz dinlendik daha sonra o evine gitti .

ASIL BÖLÜM

Arkadaşlar birdaha bu duruma düşersem ne yapmalıyım ? muşta almayı düşünüyorum kullanacağımdan değilde yinede güvende hissetirir ama okulda arama falan olursa ne yapacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O 25 krş isteyince sen 1 lira isticektin sonra bi daha yoluna çıkmazlar

HIT N RUN
  • O tur insanların hayattan umudu yok gayesi yok. Buluşma ,görmemeklikten gel. Baska yollari kullan kalabalık olan yerleri tercih et.

• yerdeki 50 kuruş senin mi de tam yere bakmak için başını indirirken counter punch hesabı yüzüne sağlam bir yumruk indir. ben bir kere 5kızla aynı duruma düşmüştüm bunu yaptım kızların çok hoşuna gitti ve gülmüşlerdi :))

• Elektrikli şok cihazı edinin muştadan daha güvende tutabilir sizi fakat şiddetin her türlüsüne karşıyım yinede her zaman konuşmaktan yana olun şiddetten,kavgadan uzak durun.Ana caddeden gidin gideceğiniz yere ara sokaklara girmemeye çalışın pek.Keyifli geceler. =/

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Merhaba arkadaşlar bağcılarda oturuyorum iki gündür yolum kesiliyor gibi birşey oluyor olayı anlatayım dün arkadaşımla okuldan çıktık yürüyoruz sonra bir parka gittik pek kimse yoktu baktım kekolar 10 kişi oturmuş orda ortalama benim yaşlarımda çocuklar bu arada 16 yaşındayım arkadaşımla bana beyler falan diye bağırdılar bende boş bulunup baktım arkadaşıma yürü bunlar para istiyecek dedim biraz ilerledik kapıya doğru kekonun teki koştu arkadaşımın kafasına vurdu ama sert değil "bidaha ben ç.ağırdığımda gelceksiniz l*n" dedi daha sonra 25 kuruş istedi bizde yok dedik yalan söyleyenin anasını ********ler mi? dedi ardından ordan bi abi çocuklara karışma dedi bıraktı. ilerledik biraz , bir sokağa girdik gene 5 keko bakmadan geçtik sonra bunlarda ıslık falan çaldı ben direk koşmaya başladım üst caddeye çıkınca yolumuza devam ettik

ERTESI GÜN

Yine arkadaşımla çıktık eve gidiyoruz ilk arkadaşımın evine uğradık yan sokağa geçtik benim evime doğru gitmek için sonra baktım aynı kekolar 5-6 kişi gene orda "hay şansımı..." dedim yukarı devam ettik bu kekolar ıslık falan çaldılar ilk başta dikkate almadık sonra çok arttı ıslık sesleri, koşmaya başladık arkaya baktık bu kekolar peşimizden koşuyor köşeyi dönünceye kadar koştuk güvende olduğumuzdan emin olunca durduk 10 KG çantayla koşmak cidden çok zor bunuda öğrendim üst caddeye devam ettik ordan benim eve gittik biraz dinlendik daha sonra o evine gitti .

ASIL BÖLÜM

Arkadaşlar birdaha bu duruma düşersem ne yapmalıyım ? muşta almayı düşünüyorum kullanacağımdan değilde yinede güvende hissetirir ama okulda arama falan olursa ne yapacağım?

beline uzun bir bıçak tak bir dahaki sefere yanına gelmesini bekle gelincede onu hayalarından veya boğazından 2 defa bıçakla bak bakalım daha yaklaşabiliyorlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 12 Ekim 2015; 19:52:34 >

• Telefonunda son ses bu muzigi ac elinde tespih yada kelebek olsun bak bidaha bulaşabiliyorlar mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 12 Ekim 2015; 19:52:40 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Elektrikli şok cihazı edinin muştadan daha güvende tutabilir sizi fakat şiddetin her türlüsüne karşıyım yinede her zaman konuşmaktan yana olun şiddetten,kavgadan uzak durun.Ana caddeden gidin gideceğiniz yere ara sokaklara girmemeye çalışın pek.Keyifli geceler. =/

Dostum psikolojim bozuluyor artık. Senin mesajlarını görünce gülmek ile üzülmek arasında bir yerlerde oluyorum, boşluğa düşüyorum, hayatı sorguluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Merhaba arkadaşlar bağcılarda oturuyorum iki gündür yolum kesiliyor gibi birşey oluyor olayı anlatayım dün arkadaşımla okuldan çıktık yürüyoruz sonra bir parka gittik pek kimse yoktu baktım kekolar 10 kişi oturmuş orda ortalama benim yaşlarımda çocuklar bu arada 16 yaşındayım arkadaşımla bana beyler falan diye bağırdılar bende boş bulunup baktım arkadaşıma yürü bunlar para istiyecek dedim biraz ilerledik kapıya doğru kekonun teki koştu arkadaşımın kafasına vurdu ama sert değil "bidaha ben ç.ağırdığımda gelceksiniz l*n" dedi daha sonra 25 kuruş istedi bizde yok dedik yalan söyleyenin anasını ********ler mi? dedi ardından ordan bi abi çocuklara karışma dedi bıraktı. ilerledik biraz , bir sokağa girdik gene 5 keko bakmadan geçtik sonra bunlarda ıslık falan çaldı ben direk koşmaya başladım üst caddeye çıkınca yolumuza devam ettik

ERTESI GÜN

ASIL BÖLÜM

hocam bu tarz elemanlar aşırı korkak oluyolar o yüzden 10 kişi dolaşıyolar yapacağın şey şu ne kadar akraba tanıdık varsa çağır ailene falan söyle aynı şekilde yolda tek başına yürü bunlar seni koşturdumu köşede sizinkiler beklesin oraya kadar çektin mi herifleri oracıkta bi güzel dayak atıyosun bundan sonra her gün 1 lira haraca baglayabilirsin hepsini

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

quote:

Elektrikli şok cihazı edinin muştadan daha güvende tutabilir sizi fakat şiddetin her türlüsüne karşıyım yinede her zaman konuşmaktan yana olun şiddetten,kavgadan uzak durun.Ana caddeden gidin gideceğiniz yere ara sokaklara girmemeye çalışın pek.Keyifli geceler. =/

Dostum psikolojim bozuluyor artık. Senin mesajlarını görünce gülmek ile üzülmek arasında bir yerlerde oluyorum, boşluğa düşüyorum, hayatı sorguluyorum

Gülün,hayatı sorgulayın gerekirse eksileyip mutlu olun fakat üzülmeyin lütfen yada strese girmeyin zira mesajlarımı görüp strese girenler olduğunu biliyorum onlar keşke bloklasa beni de strese girmelerine sebep olduğum için ben üzülmesem. =)

• sustalı bıçak taşı kardeşim ben öyle yapıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n.erce -- 12 Ekim 2015; 19:59:53 >

HIT N RUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Hocam sizin yorumlarınızı görünce içimi mutluluk kaplıyor.

Süpersiniz. =)
  • dostum öncelikle şunları kesinlikle yapma. Onları görünce koşma (onlar senin koştuğunu görmeyecekse koş). 2 ciside kesinlikle para verme. Omuzların dik bir şekilde yanlarından onlara bakmadan geç. Çağırırlarsa buyur dostum de, parayı isteyince sende bahaneler bulup söyle. Yaav bizim işlerde kesat bu aralar aç gidip geliyoz okula de. Param olsa kendime yemek alacam de. O "parası olmayanın anasını ******" lafını tekrar ederlerse birader 25krş için anaları böyle işlere katma de. Ama bunları söylerken ezik gibi söyleme omuzların dik , olgun bir ses tonuyla kendinden emin şekilde söyle. Kaçma ve para verme kesinlikle. Para verirsen aynı olayı ttekrar ederler. Kaçarsanda ezik olduğunu düşünüp daha çok kovalarlar. Olmadı polise ihbar et olay yerini " abi kaç gündür burdalar insanlardan haraç kesiyorlar falan" de polis mekana gelince uyarır onları bir daha oraya gelceklerini zannetmem.

Zamanında aynısı 1 kere başıma geldi.Kekonun biri çağırdı bakmadan devam ediyordum, baktım arkamda gelmiş. Diyalog bu
    + = ben
    - = keko

- = birader paran varmı açızda yemek alacaz
    + = valla dostum bendede yok para olsa ben alacam kendime
    - = üstünde para varsa ?
    + = napcan üstümümü arıyacan ?

Sonra keko yüzünde gülümsemeyle aptal bi ifadeyle gider. Ama bunları ben sana dediğim gibi söyledim. Omuzlar dik kendindne emin bir ifadeyle

Edit= Ayrıca yanında muştadır bıçakdır carrak currak taşıma kesinlikle.Muştayı saklamak basittir,ondan korkmana gerek yok. Okula ilk muşta götürdüğümde başıma bela alacaktm,(burası uzun mevzu). Ayakkabımın içine ayağımın altına saklayarak kurtardım durumu.Mağazalara falan cüzdanımda taşıyarakta sokabiliyordum. Dediğim gibi yanında taşıma bunları bir anlık öfken ile gider muşta ile vurursun yüzüne veya bıçağı saplarsın. 10 saniyelik öfkenden dolayı 10 yılını karartırsın hapishanelerde. Ayrıca yaşın 16 imiş. Hapishanaye girmesen bile, yüklü miktarda para ödersiniz veya siciline işler ilerde iş bulamazsin. Yanında illaki bişi olsun diyorsan al bi bibergazı. Kullanımı yasaktır ama cezası öyle muşta kadar değildir.Ayrıca polis uğraşmaz bibergazı taşıyon diye, ceza falan almazsın. Rahatsız eden olursa (ama çok zor durumlarda kalırsan) sıkarsın gözüne kaçarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kollegah -- 12 Ekim 2015; 20:09:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

yerdeki 50 kuruş senin mi de tam yere bakmak için başını indirirken counter punch hesabı yüzüne sağlam bir yumruk indir. ben bir kere 5kızla aynı duruma düşmüştüm bunu yaptım kızların çok hoşuna gitti ve gülmüşlerdi :))

Kekolar hk. yardım

Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire.

• quote:

Sen ne ayaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O ben ten.Ben ten

Artık onu gördüğünüzde sürpriz bekleyin
    Birden bire uzaylıya dönecek o bilin
    Zayıf,tuhaf,hızlı ve güçlü
    Her kalıba girer

O ben ten,Ben ten

BÜtün gücü beraberinde
    Kötülüğün düşmanı evrende
    Hiç durmaz ki hesaplar kesinlenince
    Bütün bunları yapabilen kim sizce

O ben ten.Ben ten

Atı Yem Koşturur Motoru 16 Valf Coşturur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.