Şimdi Ara

Kekemeyim ve bana önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta yazdıgım gibi arkadaşlar kekemeyim ama o kadar çok kötü degil yani arada bi tıkanıyorum o kadar. Artık bıktım ögrenciyim hoca kitapdan şu sayfayı oku diyor okuyamıyorum. Bazen tanımadıgım biriyle konuşurken ciddi derecede kalp atışlarım hızlanıyor Bunun bi çaresi varmıdır . ?

Kekemeligin sebepleri :

Korku : Ufakken youtubede video izlerken önüme korkunç garı çıktı çok korktum :D
    Bir kekeme kişinin agız taklidi yapma : Bizim mahallede bi kekeme arkadaş vardı onun hep taklidini yapardım :D

Yani anlayacagınız her ikiside oldu bende tavsiyelerinizi bekliyorum .

• ?????
  • Kekemelik için kurslar falan oluyor 1-2 hafta sürüyormuş bir araştır istersen...
  • Benim bir arkadaşımda kekeme Fakat küfür ederken çok düzgün küfür ediyor hiç takılmıyor sadece heycanlanınca kekeliyor bence biraz daha sakin ol heyecandan olabilir seninkide
  • bir yerde okumuştum 15 gün mü ne hiç konuşmıyınca düzeliyormuş kekemelik ama yapan deneyen tanımıyorum
  • Kendi anımı anlatayım, çocukken kekemeydim. 4-5 yaşında annem beni çocuk psikoloğuna götürdü, ben ç'leri falan da söyleyemiyordum. Mesela çöp yerine köp diyordum, Ç ile başlayan kelimeler verdi onları yaptım 1-2 hafta geçti. Kingene, köp derdim artık çingene çöp rahatça diyebiliyorum. Bir faydası olur mu bilmem ama sorunun üzerine gitmen gerekiyor.
  • Adam kekemeyim yardım edin diyor gelen cevaplara bak şaka gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kekemeyim
  • Ben bu oyunu bozarım ve ciddi bir cevap yazıyorum.Kardeşim ben de kekemeyim.Terapi görüyorum bir uzmandan.Tavsiye ederim sana da mutlaka

http://www.mersinkekemelik.com/hakkmzda/dkt-uzm-veysel-kizilboga.html
  • Arkadaslar o haysiyetsizleri takmiyorum bile :)
    Yardim edenlere cok tesekkur ederim ama bi sorum daha olucak tedavi merkezlerine gitmeyi dusunuyorum ama guvenilirmidir yani yok yere para kaptirmayalim kafkecilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVNmouth -- 6 Eylül 2013; 15:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağıra bağıra kitap oku. İnsanlarla sürekli iletişim içinde ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol bol balon şişir bendede evimize hırsız girmişti o zaman olmuştum
  • İstanbul genelinde bir sürü konuşma üzerine eğitim veren yerler var ancak iyi araştırmak gerekiyor. Çoğu para için açılmış konuşma ile ilgili eğitim almamış insanların açtığı yerler. Aslında herşey sende bitiyor. Öncelikle kendinle barışık olmalısın. Bu durumu kabullenmen gerekiyor. Zaten kabullenince kafanada takmıyorsun ve bir süre sonra sorunun azalır. Kekemelik zaten sürekli acaba nasıl konuşurum, acaba takılacak mıyım diye sürekli aklından geçirdiğin için oluyor. Bi insan sürekli acaba yürürken düşecekmiyim diye aklından geçirirse yürüyemez ve düşer. Buna benziyor işte.
    Hatta bi test vardı. Avucunu sık ve elimi açmayacağım, açmayacağım diye içinden söyle elini rahatlıkla açamazsın. Dene bir bakalım.
  • hocam olay çoğunlukla pc başında ve kitap başında kalmanızdan kaynaklanıyor.şahsen bende kekemelik atlattım küçükken.bayada kötüydüm yani.ama sonra olabildiğince konuşmaya başladım.durmadan her konuşmaya daldım.dinledim.zamanla geçti.2-3 yıl önce de bir pc başından kalktığımda ses tellerim yok olmuş gibi hissetmiştim.ana sebep pc yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautician

İstanbul genelinde bir sürü konuşma üzerine eğitim veren yerler var ancak iyi araştırmak gerekiyor. Çoğu para için açılmış konuşma ile ilgili eğitim almamış insanların açtığı yerler. Aslında herşey sende bitiyor. Öncelikle kendinle barışık olmalısın. Bu durumu kabullenmen gerekiyor. Zaten kabullenince kafanada takmıyorsun ve bir süre sonra sorunun azalır. Kekemelik zaten sürekli acaba nasıl konuşurum, acaba takılacak mıyım diye sürekli aklından geçirdiğin için oluyor. Bi insan sürekli acaba yürürken düşecekmiyim diye aklından geçirirse yürüyemez ve düşer. Buna benziyor işte.
    Hatta bi test vardı. Avucunu sık ve elimi açmayacağım, açmayacağım diye içinden söyle elini rahatlıkla açamazsın. Dene bir bakalım.

Az once arastirdim hocam hipnoz yontemi varmis o konuyu iyice bi arastiricagim.
    Zaten ben cokta kafama takmiyorum ama haliyle okulda sorun cikartabiliyor o yuzden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AVNmouth

quote:

İstanbul genelinde bir sürü konuşma üzerine eğitim veren yerler var ancak iyi araştırmak gerekiyor. Çoğu para için açılmış konuşma ile ilgili eğitim almamış insanların açtığı yerler. Aslında herşey sende bitiyor. Öncelikle kendinle barışık olmalısın. Bu durumu kabullenmen gerekiyor. Zaten kabullenince kafanada takmıyorsun ve bir süre sonra sorunun azalır. Kekemelik zaten sürekli acaba nasıl konuşurum, acaba takılacak mıyım diye sürekli aklından geçirdiğin için oluyor. Bi insan sürekli acaba yürürken düşecekmiyim diye aklından geçirirse yürüyemez ve düşer. Buna benziyor işte.

Zaten ben cokta kafama takmiyorum ama haliyle okulda sorun cikartabiliyor o yuzden :)

Evet hipnoz bilinçaltını düzenlemek için güzel bir yöntem.

• quote:

quote:

quote:

Evet hipnoz bilinçaltını düzenlemek için güzel bir yöntem.

Tamam iste her kekemede ise yariyomus :))

• bendede eskiden vardı şimdi gecti
  • quote:

Başlıkta yazdıgım gibi arkadaşlar kekemeyim ama o kadar çok kötü degil yani arada bi tıkanıyorum o kadar. Artık bıktım ögrenciyim hoca kitapdan şu sayfayı oku diyor okuyamıyorum. Bazen tanımadıgım biriyle konuşurken ciddi derecede kalp atışlarım hızlanıyor Bunun bi çaresi varmıdır . ?

Kekemeligin sebepleri :

Korku : Ufakken youtubede video izlerken önüme korkunç garı çıktı çok korktum :D
    Bir kekeme kişinin agız taklidi yapma : Bizim mahallede bi kekeme arkadaş vardı onun hep taklidini yapardım :D

Seninle tam anlamıyla aynı durumdayız çocukken iğne vurulurken korku dolayısıyla olmuş
    ben kekemeliği şu anda aştım
    yani kekeme olduğumu bilmeyen birisi asla anlamaz kekeme olduğumu
    ama kekeme olduğumu bilen 10 yıldır görüştüğüm arkadaşların karşısında kekelerim
    hipnoz falan dediler ama hiç araştırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Başlıkta yazdıgım gibi arkadaşlar kekemeyim ama o kadar çok kötü degil yani arada bi tıkanıyorum o kadar. Artık bıktım ögrenciyim hoca kitapdan şu sayfayı oku diyor okuyamıyorum. Bazen tanımadıgım biriyle konuşurken ciddi derecede kalp atışlarım hızlanıyor Bunun bi çaresi varmıdır . ?

Kekemeligin sebepleri :

Seninle tam anlamıyla aynı durumdayız çocukken iğne vurulurken korku dolayısıyla olmuş
    ben kekemeliği şu anda aştım
    yani kekeme olduğumu bilmeyen birisi asla anlamaz kekeme olduğumu
    ama kekeme olduğumu bilen 10 yıldır görüştüğüm arkadaşların karşısında kekelerim
    hipnoz falan dediler ama hiç araştırmadım

Aynen hocam bende cok yakin arkadaslarimin yaninda kekeliyorum. Bence sizde bi arastirin derim hipnozu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.