Bildirim
Kegames takas hakkında soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
diğer takaslarda kullanabileceğiniz 10,00 TL kazanacaksınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga
diğer takaslarda kullanabileceğiniz 10,00 TL kazanacaksınız.
ben de şimdi sitedeki takas hesaplama sistemini gördüm. Ama işin ilginç tarafı 50 tl lik oyunu 20 tl lik ile takaslayınca 25 tl, 30 tl lik oyunla takaslayınca 10 tl veriyor. Biraz dengesiz olmuş sanki. Neyse, yorumunuz için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harikaerif -- 9 Şubat 2014; 0:43:21 > -
Ben de yazılan olumlu yorumlara istinaden bugün gittim bu sıcakta dükkanlarına ve o oyun yok bu yok olanla da alt sınıfmış oyun diye değişmedi benim verdiğim oyun 70 tl istediğim oyun 60 tl idi işlemi yapmadı, 5 tl fark çıkıyormuş onu beğenmedi , başka oyun ne var dedim alabileceğim böyle ters ters baktı, her tarafa da yazıyorm esnaflık değil bu yaptıkları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahsedilen aksaray'da ki dükkansa şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım dükkan kendileri. feza konsol (4. leventte ki , eminönü değil) ve ke games en iyisidir benim kanımca istanbul'da. -
Aksaraydaki evet benim de arkadaşım tavsiye etti herhangi bir sorun yaşamadığını gönül rahatlığıyla git yardımcı olurlar dedi, benim için ise bir hayal kırıklığı oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir spotçu oyunun üstüne para vermez -
quote:
Orijinalden alıntı: aemin
Aksaraydaki evet benim de arkadaşım tavsiye etti herhangi bir sorun yaşamadığını gönül rahatlığıyla git yardımcı olurlar dedi, benim için ise bir hayal kırıklığı oldu.
hangi oyuna hangi oyun takaslamak istediniz acaba ?? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X