Şimdi Ara

Kefilsiz Gelir Belgesiz Kredi ( FinansBank,DenizBank ,Teb ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
423
Cevap
19
Favori
108.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akbank web krediden 3 dk içinde 15.000 tl aldım evrak falan hak götüre artı hesaba direk geçti 5000 tl de artı para tanımladılar duyrulur ihtiacı olan var ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFünfDe

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Finansbank gelir belgesi istiyor arkadaslar yanlis bilgilendirme yapmayalım konuda (!)

daha dün gittim finansbanka sms le ön onay alindigi surece gelir belgesi istemiyorlar . bana 10 bin cikmisti sadece faiz orani normale gore daha yuksek diye kullanmadim.Üstelik şuan gelir belgesiz aldigim 2 kredi daha var açık halde.

SUBE : Trabzon/Degirmendere

hocam diğer iki krediyi hangi bankadan aldınız
    ve gelir belgesi göstemediniz ama kredi kartı geçmişiniz veya sabit faturanız var mı ?

kredi karti gecmisim tabiki var hocam.
    denizbank ve teb den kullanmistim diger 2 sini.
    hic bir belge talep etmediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba abilerim arkadaşlarım 92 doğumluyum lise mezunuyum yıllardır babamla beraber çalıştım yapı market mağazamızda ama belgelenecek bir gelirim yok . Şimdi kafamda bir iş fikri var ve kendime inanılmaz güveniyorum. babamda bunun için bana destekçi ama kendisinin 60 - 70 bin kredi borcu var düzenli ödüyor . Herhangi bir kırmızı kalem kara liste vs. gibi şeyler olmamış. Bana kefil olursa 25 Bin TL kredi çekebilirmiyim 24 yada 36 ay vadeli . Dükkanımız kira ayrıyetten evimiz arabamız var babam emekli ve aylık gelirimiz 2500 - 3000 TL arası cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Merhaba arkadaşlar. 3.500 Tl kredi ihtiyacım var. 8 ay taksitle alacağım. Daha doğrusu babam alacak emekli maaşı mevcut. EN düşük faizle hangi bankayı önerirsiniz ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104796218

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

İlginiz için teşekkürler. Buraya yazmadan önce o konudaki arkadasada pm attım

http://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/ihtiyac-kredisi-kampanyasi

Yıllık Toplam Maliyet Oranı %12,16

www.findeks.com kredi skoru 1700 üzeri ise ing bank ın kampanyasına da bakın.

• Arkadaşlar sms ile verilen limitlerde gelir belgesi ibraz etmeden limit tahsis ettikleri için kullandırım esnasında gelir belgesi vs talep etmiyorlar.
    zaten bu limiti size tanımlarken gelirinize bakmıyorlar o yüzden gelir belgesi isteme şansları yok.
  • Maaşsız bir insana kredi veren banka var mı ?

sebep iş kurmak için.
  • findeks puanin iyi ise olabiir. Yoksa kredi alamazsin
  • KREDİ PUANIM 850 CİVARLARINDA, ÇOĞU BORCUMU GECIKMELI ODUYORUM SUAN. DAHA AVUKATLIK DURUMUM YOK. BUNLARI KAPATMAK ICIN TOPLU BIR KREDIYI NASIL ALABILIRIM BILGISI OLAN VARMI.
  • yahu findex kredi kartı istiyor 4 tl çekmek için, güvenilir sitemi , niye ücret istiyor?
  • 3-5 tl çok az para, bana 20 bin lazım kredi kartımı yeni aldım daha 1 ay olmadı 20 bin çekmek için kaç ay kullanıp düzenli ödemeliyim?
  • ya güzel kardeşim miiileti nıye yanlıs yönlendırıyorsun ,,bu denizbank linkinde basvurunuzu detaylı degerlendırmek için subeye beklıyoruz dıyor ,,sen ne alaka bu lınkı buraya koyup mılletı yanlıs yönlendırıyorsun ,,ne işsin sen
  • akbank sms krediye başvurdum 2000 lira için. ön onay aldım. sadece kimlikle alınıyormuş şubeden. yarın gidip bakacağım. sonucu yazarım buraya. aha link kredi başvuru
  • 1308 findex puanim var ogrenciyim gelir belgesi vs yok. 2 kredi karti kullanmaktayim. 750 tl para lazim ing taze krediden sizce onay cikar mi?
    finansin konusturan krediye basvurdum turkcell icin 750 tl e kadar onayladi cihazlar icin.
    ama bana nakit lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

yahu findex kredi kartı istiyor 4 tl çekmek için, güvenilir sitemi , niye ücret istiyor?

halkbank internet bankacılığı kullanıyorsan, ücretsiz bakabilirsin.
  • Gelir belgesiz kefilsiz kredi için denizbanka başvurdum 5bin için ama 4bin tl onayı geldi o da işimi görmüyo.teb den 2500 çıktı finans olumsuz. Başka yer varmı arkadaşlaar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda onay çıkan birkaç bankadan kredi alınabiliyor mu?

Örneğin aynı gün içinde birinden 4 bin lira, diğerinden de 2 bin lira onay çıktı. Gidip her ikisinden de kredi çekilebiliyor mu, örneğin aynı gün içerisinde? Yoksa ikinci bankaya gidildiğinde "Sen bugün başka yerden de kredi çekmişsin, o zaman iş değişir, veremeyiz" mi diyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 24 Kasım 2015; 19:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playground

Örneğin aynı gün içinde birinden 4 bin lira, diğerinden de 2 bin lira onay çıktı. Gidip her ikisinden de kredi çekilebiliyor mu, örneğin aynı gün içerisinde? Yoksa ikinci bankaya gidildiğinde "Sen bugün başka yerden de kredi çekmişsin, o zaman iş değişir, veremeyiz" mi diyorlar?

onu bilmiyorum ama ben denizbanka gittim 4bin tl çıktı adam hemen verelim parayı dedi. çalışmıyorum kefil yok gelir belgem yok .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

quote:

onu bilmiyorum ama ben denizbanka gittim 4bin tl çıktı adam hemen verelim parayı dedi. çalışmıyorum kefil yok gelir belgem yok .D

Bu Denizbank'taki 4000 tl krediyi herkese veriyorlar galiba. Beni de arayıp teklif ettiler, ben de sizin tam tersi 4000 çok 3000'e ne öderim diye konuştum. 30 küsür lira bir sigorta kesintisi söylediler. 166 lira x 24 ay dediler. Belge yok, kefil vs yok. 5000 olmuyor mu diye sordunuz mu acaba ?

Aynı bankanın hizmeti olan Dijitaldeniz'den aynı krediyi 151 x 24 olarak çektim. 0 masraf. Ancak maaş bordrosu ve fatura istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: veni60

quote:

Bu Denizbank'taki 4000 tl krediyi herkese veriyorlar galiba. Beni de arayıp teklif ettiler, ben de sizin tam tersi 4000 çok 3000'e ne öderim diye konuştum. 30 küsür lira bir sigorta kesintisi söylediler. 166 lira x 24 ay dediler. Belge yok, kefil vs yok. 5000 olmuyor mu diye sordunuz mu acaba ?

Aynı bankanın hizmeti olan Dijitaldeniz'den aynı krediyi 151 x 24 olarak çektim. 0 masraf. Ancak maaş bordrosu ve fatura istiyorlar.

evet sordum çünkü ihtiyacım 5bindi. bana olmaz dedi çünkü banka sana bu miktarı uygun gördü değiştiremeyiz dedi. bir de şöyle bişey söyledi bilmiyorum doğru mu, bu senin ilk kredin dedi bunu düzenli öder gecikme yapmazsan dedi ilerde ev kredisi alma durumun olur 100bin çekmen gerekir anınıda banka kredi verir sana dedi. bu kredi ilk izlenim çok önemli diye söyledi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.