Şimdi Ara

KEFENLE GÖMÜLMEK Mİ TABUTLA GÖMÜLMEK Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayı dini tartışmaya çekicekler lütfen konudan çıksın,şimdi kalanlarla devam edelim.
    Kefen mi Tabutla gömülmek mi Neden ?Öldükten sonra pek bir farkı yok elbette ama sonuçta hayatta her şekilde seçenekler çıkıyor insanın karşısına.Dini açıdan bakıcaklar elbette olucaktır,ama o anlamda sormuyorum burda.Size sorulsa hangi şekilde gömülmeyi seçerdiniz ? Kefenin artısı tabuta göre daha ucuz olması.

Edit:Din kavgası çıkarmaya çalışanlar olmuş geceleyin sağolsun adminler yorumları temizlemişler.İşi dine bağlarsanız zaten müslümansanız kefenle , hristiyansanız tabutla gömüleceksiniz.Diyoruz ki size bırakılsa cesedinizin akıbeti ne olmasını isterdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 18 Mayıs 2017; 13:24:15 >

• Şahsen ben kefenle gömülmeyi tercih ederim.Doğanın kanunu bu.Vücudun çürümesi en olması gereken şey.Azot olmak neden kötü olsun ki değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j_morisa

Şahsen ben kefenle gömülmeyi tercih ederim.Doğanın kanunu bu.Vücudun çürümesi en olması gereken şey.Azot olmak neden kötü olsun ki değil mi?

Her türlü azot olucaz hocam,tabut biraz daha geciktiriyor.Veya malzemesine göre çok çok erteleyebiliyor.Kefende ise çürüme olayı çok daha hızlı gerçekleşiyor,bez parçasından da geriye bir şey kalmıyor.
  • Yahu dini açıdan bakmayacaksak ne açıdan bakacağız? Allah aşkına bırakın şu saçma sapan soruları. Kefenle gömüleceğiz. 2. Bir seçenek yok yani. Sana göre, bana göre diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 17 Mayıs 2017; 22:13:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dondurulmayı isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim bedeninin böcekler tarafından veya yılanlar, akrepler vs tarafından yenilmesini ister? Tabiki hiç kimse istemez. Elbette en mantıklı şey bedenin en kısa sürede çürüyüp toprağa karışmasıdır. Toprak altında en hızlı çürüme şekli de kefen ile gömülmektir.

• Daha hızlı çürümek ve tam anlamıyla yok olmak isterim, bu yüzden kefenle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne farkeder ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Yahu dini açıdan bakmayacaksak ne açıdan bakacağız? Allah aşkına bırakın şu saçma sapan soruları. Kefenle gömüleceğiz. 2. Bir seçenek yok yani. Sana göre, bana göre diye bir şey yok.

Hocam seni severim bilirsin,forumda herkesin müslüman olmadığını da biliyorsundur.Herkes kefenle gömülmek istemeyebilir.
  • Dine çekmeyin yazmis. Ölü gommek baska neyle alakali olacak ? Kefende tabutta dini seyler

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Kim bedeninin böcekler tarafından veya yılanlar, akrepler vs tarafından yenilmesini ister? Tabiki hiç kimse istemez. Elbette en mantıklı şey bedenin en kısa sürede çürüyüp toprağa karışmasıdır. Toprak altında en hızlı çürüme şekli de kefen ile gömülmektir.

Hocam böcek olayı doğruda,şu yılan olayı ne kadar doğru ? Şehir içindeki mezarlıklarda da mı yılan geliyor ?

@Floda Çek anasını satiyim 2 dakika sonra burda ateistler vs müslümanlar kavgası oluşsun.Yakılmak istiyende olabilir,ayağına taş bağlatıp denize atılmak istenende bu dediklerim hangi dinde var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 17 Mayıs 2017; 22:22:52 >
  • öldükten sonra ne farkeder, ister gömsünler ister kedim aç kalıp yesin
  • Kadavra yapsinlar en adindan Belki guzel bir tip öğrencisi vucudumu keser 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

Kadavra yapsinlar en adindan Belki guzel bir tip öğrencisi vucudumu keser 😃

Eğitim için on numara bir düşünce,yanlız vücudumla dalga geçileceğini bildiğim için istemem bunu.Tıpa giden arkadaşım var kadavralarla hep dalga geçiliyormuş.
  • Ölürken bari dine bağlamayın demeyin olum ya. Kabirde de sorgu meleklerine dini karıştırma mı diyeceksiniz?

Müslüman olduğunu söyleyen arkadaşlara sözüm.

Bu arada kefen tabiki. Tabut da çürür kefen de. Öldüğüm zaman bedenimin bir an önce toprağa karışmasını isterim. Bekleyip kokuşmaktan iyidir. Böcekler halleder zaten her türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Yahu dini açıdan bakmayacaksak ne açıdan bakacağız? Allah aşkına bırakın şu saçma sapan soruları. Kefenle gömüleceğiz. 2. Bir seçenek yok yani. Sana göre, bana göre diye bir şey yok.

Hocam seni severim bilirsin,forumda herkesin müslüman olmadığını da biliyorsundur.Herkes kefenle gömülmek istemeyebilir.

Bana garip ve anlamsız bir soru geldi kıymetli dostum.

Forumda atesit arkadaşları biliyorum evet. Artık atesitlik bile moda oldu. (İşine gelmeyen) ateist olabiliyor.

Onlar her şeyi iyi biliyor. (Bildiğini zannediyor) bizden daha zekiler. (Zeki olduklarını zannediyorlar)

Velhasıl kelam, İnsanlar uykudadırlar, ölünce uyanırlar.

Aslında kefenden önce daha çok işlerimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 17 Mayıs 2017; 22:35:51 >

• Tabut

• İsteyen istediği gibi gömülsün buradaki yobazlara bakmayın
  • Düşünmedim ama organlarımı bağışlayıp vücudumu deneyler için kullanmalarına izin vermek daha mantıklı geliyor . Öldükten sonra ne önemi var ki zaten
  • Kefen + tabut olmaz mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.