Şimdi Ara

KEEWAY MOTORLARI NASILDIR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ BAHAR AYINA DOĞRU BİR SCOOTER ALMAYI PLANLIYORUM ÇOK ARAŞTIRDIM...

HONDA BEAT,YAMAHA CYGNUSX VEYA RS DÜŞÜNÜYORUM AMA BUNLARIN HARİCİNDE BİRDE BU KEEWAY MARKASI DİKKATİMİ ÇEKTİ AMA PEK Bİ BİLGİM YOK BUNLA ÇİN MALIMIDIR BANA RESİMLERDEN MONDİAL VEYA ASYA LARA GÖRE DAHA KALİTELİ GELDİ.BİRDE SON OLARAK ŞİŞME FALAN YAPARMI ACABA...
    ŞİMDİ DİYCEKSİNİZ MADEM HONDA YAMAHA DÜŞÜNMÜŞSÜN NEDEN KEEWAY DÜŞÜNÜYORSUN AMA FİYATLARI TAM ORTADA KALIYOR MERAK ETTİM

• keeway sanıyorum macar markası... üretimi çinde yaptırıyor... diğer çin mallarından biraz daha kaliteli diyebilirim...

sana tavsiyem hyosung, kymco ve sym markalarını incele......
  • Keeway , Mondial ve Asya dan çok iyidir. Bende Macar markası biliyorum. Zaten motorun kalitesi fiyatından da anlaşılıyor.
  • teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
  • dostum bende keeway var macar malı cok saglam motor dıyer yenı cıkan cın mallarına gore honda veya yamaha dusunmuyosan tavsıye ederım
  • ya bende keeway matrix 150 lik var aslan gibi motor 110 basıyo seri motor ayrıca macar malı ama sonuçta buda çinde yapılıyo diğer çin malları arasında en iyisi diyebiliriz bundan önce mondial kullanmıştım
  • Bir arkadaşımda Keeway in Superlight 150 cc modeli vardı. Eleman 24 üncü ve son taksidi ödediği gün arka teker kampanası ortadan ikiye yarılmıştı Aslında fena motor değil de Honda Yamaha'yla karşılaştırmamak gerek tabi. Şahsi fikrim; iki teker seçiyosan araba seçimine göre çok daha titiz olacaksın.
  • Keeway gerçekten iyii bir marka ben 3 ay önce matrix 150 aldım.
    Makina çok çok iyi süper kaçıyo 150 lik ama 11 bg
    mondial rs vardı sattık bunu aldık ve çookiyi bir seçim yapmışız diyorum şimdi.
    Yedek parçaları ucuz Servis te harikalar çamurluğum kırıldı 25 ytl ye taktırdım
    Diğer bi çok motor dan daha ucuz ve güzel alet şekli yeter bence....

KEEWAY MATRİX 150...
  • BEN MATRİX MODELİNİ PEK BİLMİORUM AMA İYİDİR ÇÜNKÜ KEEWAY ARN MODELİNİ BAYA İNCELEDİN SCOOTER DERSEN AKLIMA KEEWAY ARN GELİO HEM UYGUN HEM SALAM HEMDE SERİ BİR MOTOR SAYGILAR
  • keeway ler çinlilerden daha iyidir.pek bilinmeyen kymco markası var.Yamaha,honda kalitesinde. tayvan malıdır.güzel motorları ve güzel işçilikleri var.bende kymco 110 activ cup modeli çok sağlam ve işçiliği çok güzel.
  • şahsen ben tutmuyorum pek keeway'i.tamam tasarımı fln güzel ama uzun ömürlü olmasından şüpheliyim.asya,haojin gibi değil tabiki de fakat bi gilera,yamaha ve peugot'un scooterları kadar kaliteli olmadığına inanıyorum...
  • ya NE MACAR I ONU GECCEKSİNİZ Bİ KERE SONUCTA CİNDE URETİLİYOR MONDİALİNDA NAZİLLİDE FABRİKASİ VAR O ZAMAN MONDİAL DE TURK MALİ MONDİAL ASYA KEWEEY KANUNİ HEPSİ AYNİ MOTOR KENDİNİZİ KANDİRMAYİN ....İSTEYEN BİRAZDAHA PAHALI DİYE KEEWEY ALABİLİR ...
  • galıba en mantıklı cevap buydu...

quote:

Orjinalden alıntı: yaran

ya NE MACAR I ONU GECCEKSİNİZ Bİ KERE SONUCTA CİNDE URETİLİYOR MONDİALİNDA NAZİLLİDE FABRİKASİ VAR O ZAMAN MONDİAL DE TURK MALİ MONDİAL ASYA KEWEEY KANUNİ HEPSİ AYNİ MOTOR KENDİNİZİ KANDİRMAYİN ....İSTEYEN BİRAZDAHA PAHALI DİYE KEEWEY ALABİLİR ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.